Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nč ne povejo, rešilnega helikopterja pa baje (še) ni blo.. - al ga sploh ne bojo rabil al pa še pride..
upam da bo kul
upam da bo kul
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Nic se ne ve do. Ojej, Alesic pa prav nima kaj za povedat in dela grozno dooooooooooooolge premore. Danes_________________10. _____________6.__________________2007_________________se______________je______________Robert _____________________Kubica_____________________poskodoval! (nekaj v tem smislu.) Bedak. Mene je kr stisnilo ko sem vidla, kak ga je vrglo cez progo!
Zadnjič spremenil slivica, dne 10. Jun. 2007 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
(ah, me je pupika prehitela:))
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
aam..ka pa je blo s safty carom prejle?? kt se je kr en avto udspredi vozu X)..
ma dj jaoo noo..a takt kt se je pa Schumacher v Nemčiji zabu so takoj prekinl, dons kt se je pa Kubica pa nč! ..pa še tk nji blo kuj zdravnikou pr nemu =/
Alešič pa pa tok mim komentarje eni prisegamo na RTL...so vsaj ql komentarji.
ma dj jaoo noo..a takt kt se je pa Schumacher v Nemčiji zabu so takoj prekinl, dons kt se je pa Kubica pa nč! ..pa še tk nji blo kuj zdravnikou pr nemu =/
_Petra_ napisal/-a:Nic se ne ve do. Ojej, Alesic pa prav nima kaj za povedat in dela grozno dooooooooooooolge premore. Danes_________________10. _____________6.__________________2007_________________se______________je______________Robert _____________________Kubica_____________________poskodoval! (nekaj v tem smislu.) Bedak. Mene je kr stisnilo ko sem vidla, kak ga je vrglo cez progo!
Alešič pa pa tok mim komentarje eni prisegamo na RTL...so vsaj ql komentarji.
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Hm, zadnje sporočilo s strani meneđerja Kubice, da je "prisoten" in govori, tko da kakšnih hujših možganskih poškodb ne bi smel bit...upam..
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Sam se je vidlo, da je bil v nezavesi se predn je trescil na drugo stran ceste. Tako, da je pomoje bil nezavesten ze po prvem trku. Predvsem se je to vidlo po njegovi glavi in roki.
Super, da je z njim vse vredu, vrjetno ga bodo pa se vseeno pregledali za notranje poskodbe. Vsaj prav bi bilo.
Super, da je z njim vse vredu, vrjetno ga bodo pa se vseeno pregledali za notranje poskodbe. Vsaj prav bi bilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov