Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
bejbika napisal/-a:(posebi k mi navijaška majica tko paše ... čist sm erotična v njej )
Vš kok mam js hudo.. Je pa čist original Ferarijeva, čist preprosta in lepa. Naslednjo sezono mi jo bo mogoče celo oči pustu nost.
Waiting in the queue oh whoopee doo
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
steLLcy napisal/-a:bejbika napisal/-a:(posebi k mi navijaška majica tko paše ... čist sm erotična v njej )
Vš kok mam js hudo.. Je pa čist original Ferarijeva, čist preprosta in lepa. Naslednjo sezono mi jo bo mogoče celo oči pustu nost.
moja je tut original .. in to taka polo ... waaaa ... sam je še iz sezone, ko je bila Fila sponzor, zdej je puma (puma sux ) ... sm jo za brzdej kupila .. lool ... prau piki, da se je tresu, k jo je plačevau
-
steLLcy - Kofetarica
bejbika napisal/-a:steLLcy napisal/-a:bejbika napisal/-a:(posebi k mi navijaška majica tko paše ... čist sm erotična v njej )
moja je tut original .. in to taka polo ... waaaa ... sam je še iz sezone, ko je bila Fila sponzor, zdej je puma (puma sux ) ... sm jo za brzdej kupila .. lool ... prau piki, da se je tresu, k jo je plačevau
Ne, sam js mam prav original Ferrarijevo, nč puma al karkoli. Prav Ferrari firma.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
lepa majčka steLLcy, kje bi se jo pa dalo dobit?? mogoče veš al se je ne da veš dobit take k maš ti?
drgač pa ja šumi seka...wiiii komi čakam, da bom spet gledala f1
drug let pa pojma nimam za koga bom navijala, najbrž kot bejbika ostala zvesta do groba ferrariju
drgač pa ja šumi seka...wiiii komi čakam, da bom spet gledala f1
drug let pa pojma nimam za koga bom navijala, najbrž kot bejbika ostala zvesta do groba ferrariju
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Dej da napišem to z Ališičem (končno).
A je kdo gledal zadnjič, ko so se polival s šampanjcem in je naš predragi komentator reku: '' ...in začelo se je polivanje z bencinom...''
A je kdo gledal zadnjič, ko so se polival s šampanjcem in je naš predragi komentator reku: '' ...in začelo se je polivanje z bencinom...''
-
steLLcy - Kofetarica
Uf, dragi mi jo je zrihtu. Kupt pa se jo mogoče da v kakšni Ferrarijevi štacuni.
FerrariStore
FerrariStore
- bejbika
- Cosmopolitanka
steLLcy napisal/-a:Ne, sam js mam prav original Ferrarijevo, nč puma al karkoli. Prav Ferrari firma.
no, jst mam sponzorsko
drgače pa tut na tej strani vidiš, da so majčke pumine ... sponzorska zadeva ... no, do 2let nazaj je bil glavni sponzor za oblačila fila in jst sm to dobila za svoj 21 rojstni dan
hehe, tole je moja "zbirka" ...
fejk brisača za na morje
pa moja sponzorska majčka
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Joj, men je pa tok grda tale rdeča barva od Ferrarija.
Sej ne da mam kej proti rdeči, sam to je pa nekakšna malo oranžkasto-rdeča, fuj fej! Ja no, okusi so pač različni.
Sej ne da mam kej proti rdeči, sam to je pa nekakšna malo oranžkasto-rdeča, fuj fej! Ja no, okusi so pač različni.
-
steLLcy - Kofetarica
No, naslednjič se lahko ujemajoče oblečeva vidiš.
Za v D placea.
Ne, resno, men so prav kjut te zadevice. Ampak do neke meje. Moj bratranc ma vse v rdečem od avta (+notranjost), v stanovanju, na seb...
Za v D placea.
Ne, resno, men so prav kjut te zadevice. Ampak do neke meje. Moj bratranc ma vse v rdečem od avta (+notranjost), v stanovanju, na seb...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
steLLcy napisal/-a:Ne, resno, men so prav kjut te zadevice. Ampak do neke meje. Moj bratranc ma vse v rdečem od avta (+notranjost), v stanovanju, na seb...
Oh my god!
Jaz grem sam mim une male štacune v BTCju, kjer majo ful tega sranja od Ferrarija, pa skor živčni zlom dobim zarad te barve.
-
steLLcy - Kofetarica
Ej, res no.
Človk ni normaln, čist mahnjen na formulo, na šumija, na rdečo-rumeno. Enkrat si bom prav vzela čas pa pofotkala mal. Avto je čist navgravžn. Pa je drgač takkk lepppp!
Človk ni normaln, čist mahnjen na formulo, na šumija, na rdečo-rumeno. Enkrat si bom prav vzela čas pa pofotkala mal. Avto je čist navgravžn. Pa je drgač takkk lepppp!
- bejbika
- Cosmopolitanka
steLLcy napisal/-a:No, naslednjič se lahko ujemajoče oblečeva vidiš.
Za v D placea.
LOL ... še poloni mormo eno kupt ...
jst sm pa frik na rdečo ... čist ... huda mi je za popent ... naprimer, mene ne bi nikol vidu v renojevi (piši kao govoriš) majčki, ker pa modre pa rumene (skupi) ne prebavlam ...
men so ful fukiš te majčke ... pa dekce pa to ... aaaa, prou zažigam na plaži s to mojo pridobitvijo ... čeprou sm jo mela tko sam 3x ...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ma men je rdeča lepa, ampak ta odtenek mi ni...
No ja, če maš mogoče sam eno cute majčko, itd... Če je te barve too-much, je pa katastrofa.
No ja, če maš mogoče sam eno cute majčko, itd... Če je te barve too-much, je pa katastrofa.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
bejbike ful lepe stvari maš prov
tista majčka je res
tista majčka je res
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja super majčka je ja...
Jst mam tangice Ferrari sam so itak fake...
Ja jst sem za Ferrari in bom ostala za Ferrarija...
Sej sem nora na Ferrari sam majčke pa res nimam nobene...
čeprav sem za ferrarija bom dala zdej v kratkem na steno v sobi napis Honda, ker glede osebnih avtomobilov in motorjev pa prisegam na Hondo in sem tud Hondašica (trenutno po srcu) ker v prihodnosti bom kupla avto Hondo....
Sam ferrari je zakon
Jst mam tangice Ferrari sam so itak fake...
Ja jst sem za Ferrari in bom ostala za Ferrarija...
Sej sem nora na Ferrari sam majčke pa res nimam nobene...
čeprav sem za ferrarija bom dala zdej v kratkem na steno v sobi napis Honda, ker glede osebnih avtomobilov in motorjev pa prisegam na Hondo in sem tud Hondašica (trenutno po srcu) ker v prihodnosti bom kupla avto Hondo....
Sam ferrari je zakon
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov