Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Bomo videli, kako bo na naslednji tekmi..
In ne, na eni tekmi zmagovalec dobi 10točk..Alonso bo pa še napredoval.
In ne, na eni tekmi zmagovalec dobi 10točk..Alonso bo pa še napredoval.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
am am f1 nism gledla k sm bla n rallyju ko sm pa vidla d je zmagu šumi sam uglavnm ja, letošnja formula je bla pa pestra, k je kazalo full slabo sumiju, zdej mu gre pa zmeri boljše jst upm d bo spet prvak...čeprav je že to mal rutinsko ratalo, sam...tako pač je
-
purple_rain - Cosmopsiho
padalo napisal/-a:vem,da dobi tisti,ki je prvi 10 točk in ne rabiš mi to govorit
obvladam stvari od F1 in čisto možno da bolj kot ti,
U think too highly of yourself? Doooool mi visi, kaj si ti mislš, veš več od mene, res. Važno mi je samo, da se RENAULT izkazuje kot zelo dobra in priznana firma.
Alonso je pač še srčkan(MENI OSEBNO, da ne bo spet kdo kaj narobe razumel) za povrh.
*Edit:
Saj sploh "nima veze", kajne, da je Renault med najbolšimi konstruktorji(oz. JE najbolši) in dobiva najvišje ocene by NCAP?
Ne bom se spuščala na tvojo, žal nižjo, raven, in še enkrat ponovim: spoštujem Šumija za njegove dosežke na njegovem področju. Ne pozabi pa, tud on ni popoln.
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Glej,enako.jeb* se meni kaj si ti misliš.nimam nič proti alonzotu.jaz sem pač forever fan od šumija in tebi je pač bolj všeč alonzo.in to je vse.vsak navija za tistega,ki mu je bolj všeč in to je normalno.
sicer pa jaz ne mislim več odgovarjat,ker tukaj ni klepetalnica
GO,GO SCHUMI
sicer pa jaz ne mislim več odgovarjat,ker tukaj ni klepetalnica
GO,GO SCHUMI
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ja seveda, da je klepetalnica, pač babe čvekamo o formuli in potem nastane kar pač nastane.
Huh, bi se dalo še bolj primitivno to povedat..
And let the best man and team win.
Over & out from me.
Glej,enako.jeb* se meni kaj si ti misliš.
Huh, bi se dalo še bolj primitivno to povedat..
And let the best man and team win.
Over & out from me.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Schimi bo uijel Alona in upam, da bo svetovni prvak...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
Bo bo! 8 je lepa številka
Renault je zdj mal popušiv na zadnijih 3. dirkah in baje misljo zdj na Madžarskem dirkat s tistim kontroverznim sistemom, ki ga zdj u Hockenheimu niso smel met... Ko je mel pa Ferrari tista krilca je bil pa cel halo! Kurčeva dvojna merila!
Renault je zdj mal popušiv na zadnijih 3. dirkah in baje misljo zdj na Madžarskem dirkat s tistim kontroverznim sistemom, ki ga zdj u Hockenheimu niso smel met... Ko je mel pa Ferrari tista krilca je bil pa cel halo! Kurčeva dvojna merila!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Ewchk napisal/-a:Bo bo! 8 je lepa številka
Ferrari je tud mel ta sistem; McLaren ma tud krilca ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov