Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
Ewchk napisal/-a:...Ne sej zihr je Schumi zrihtu da so vsi vn letel, da bi lahko zmagu! ...
točno tko rečejo ponavad "poraženci". sj pr nam doma to slišm vsako dirko posebi. tko da sem se že navadla.
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz F1 spremljam že kar nekaj let, zahvala pa gre atiju, ki me je na to navadil. Btw., tud fuzbal gledava skup. No, pri F1 mi je všeč adrenalin, prehitevanja, hitrost, rivalstvo med moštvi in vozniki itd. Sprva sem navijala za Mikko Hakkinena, sedaj pa za njegovega naslednika Kimija Raikkonena pa tudi za Renault, ker so res dobri.
Veliko užitkov pri gledanju F1 vam želi K.
Lp.
Veliko užitkov pri gledanju F1 vam želi K.
Lp.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Važn da je to Montoyina zadnja sezona v F1! Hvala bogu da je ugotovu da nima v seb materiala za svet. prvaka in bo raj šou in si ne delu bruk... Ne pa tko k Coulthard pa mnogi drugi k še kr misljo da jim lahko rata ... Montoyi bo bolš v Nascaru. Usaj men bo k mi ga ne bo več treba gledat...
http://24ur.com/naslovnica/novice/sport ... 077253.php
http://24ur.com/naslovnica/novice/sport ... 077253.php
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
Maria nimaš pojma... Bomo drug let vidl kuko Alonso fura ko bo v nikakvem McLarnu. Mogoče pa Montagny bolš fura od Alonsa sam ne vemo k ma tok slab avto, in nikol ne bomo zvedl... Use dej v isto formulo pol se pa vid kvaliteta in ko zmaga dirkač iz nekonkurenčnega moštva (ampak ne v Monacu) se vid da kr zna furat. Ne pa kr neki za brez veze govort. Pa sam tok: ALonsu je Schumacher idol. To je reku ko je pršu v F1! Tko da Alonsovi feni k sovražte Schumija ste čist bedni. Sej veste da Alonso vsak četrtek pride k Ferrariju na fuzbal He's in love with my Michi
Če nisi del rešitve, si del problema.
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
sploh se ne gre za to da sm fenica alonsota.....jst sm za ekipo renault...pa mclaren...pa se za kksnga navijam.....za sumija pa nism zarad njegove hinavscine...sej itak je brezveze govort k se bomo spet sam kregal....vazn da ma vsak svojga....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
Lepo za Šumija, še vedno je pa po seštevku v vodstvu Renault med konstruktorji in Alonso med vozniki.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Če bo šlo tkole naprej, bo Šumi kmal boljši..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
točn tak, sicr pa je še 7 dirk do konca al ne?? tku sm neki gledla...tku d bo še zanimivo glede n to d je imel na začetku težave...mu spet gre odlično...
mogoče bo pa spet schumi prvak
mogoče bo pa spet schumi prvak
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
SSarchy napisal/-a:Če bo šlo tkole naprej, bo Šumi kmal boljši..
Na-a. Tud če zmaga vseh 7tekem še in če bo Alonso vedno 2., potem bo še vedno po seštevku prvak...Alonso.
Ampak to je samo ČE ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov