Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mah nevem jest sploh nism zadovoljna ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
klub temu d sm za renault mi je F1 ratala mav dolgocajtna....isto kt tkt k je zmer schumi zmagov....
mal več varnostnih avtomobilov, prehitevanj, odstopov...d se zmer kj dogaja to je to....
mal več varnostnih avtomobilov, prehitevanj, odstopov...d se zmer kj dogaja to je to....
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Med zadnjo dirko se je Ališič kar lepo razgovoril o tem, kje naj bi bil kdo naslednje leto. Najbolj smešna pa je bila izjava, da se govori tudi o tem, da ima Coulthard možnosti voziti za Ferrari Ampak to so samo špekulacije, da ne bo kdo česa vzel zares
HASTA LUEGO
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
rammsteingirl napisal/-a:klub temu d sm za renault mi je F1 ratala mav dolgocajtna....isto kt tkt k je zmer schumi zmagov....
Ja, se strinjam.... zdaj je spet mal dogločasna ratala, ker Fernando vedno zmaguje, tko k je Mihec prej.
HASTA LUEGO
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Učas res mal bedno rata. Če ni odstopov v povezavi s trčenji, pa safety car-a pa prehitevanj in je edino "prehitevanje" prek postankov je kr mal Upam da bosta Kanada pa ZDA zanimive. Zanimiv bo vidt a bo mel Michelin tut tok bedne gume v Indianapolisu kokr lan
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
kakorkoli... zame je šumi še vedno car... vsako tekmo gledam zarad njega in navijam zanj...
js upam, da bo letos svetovni prvak... ampak... hm... mislim, da bo zelo težka bitka to...
js upam, da bo letos svetovni prvak... ampak... hm... mislim, da bo zelo težka bitka to...
My dreams are my reality...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*pupika* napisal/-a:kakorkoli... zame je šumi še vedno car... vsako tekmo gledam zarad njega in navijam zanj...
Joj jz sem pa tko vesela, ker on ni več vedno prvi.
Je vsaj zanimiv gledat, pa njegove fane poslušatm ko iščejo izgovor zakaj mi ne gre.
Včasih si itak že vedu, kdo je zmgu, sploh ti ni blo treba gledat.
-
Tigi - Cosmopsiho
ja že vnaprej se je vedl ane da je Mihec najboljši ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
*pupika* napisal/-a:kakorkoli... zame je šumi še vedno car... vsako tekmo gledam zarad njega in navijam zanj...
jst isto...šumi je car...vedno sam zanjga navijam!!
sam a ste vidl zadnjič na uni dirki kva je biu raikkonen razočaran..po mojm je ful več pričakoval
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Sugar_baby napisal/-a:sam a ste vidl zadnjič na uni dirki kva je biu raikkonen razočaran..po mojm je ful več pričakoval
men je pa raikkonen vedno čuden.. še ust ne odpira, ko govori men je res čudn. tak leden...
katastrofa!!!! on pa res...
My dreams are my reality...
-
Tigi - Cosmopsiho
maria18 napisal/-a:jah tak je....hehe....ICE MAN.....lustn je pa se zmer ceprov res cudno govori....
Se popolnoma strinjam sam navijam pa še vseen za Miheca...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov