Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj zdej se res menjajo vozniki al kaj?
Kimi pa Alonso???
Kimi pa Alonso???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja in kaj zdej?
Sej Schumi nislab sam nevoščljivi so nekateri ker je bolši od njih (to mislim na une dirkače)
Sej Schumi nislab sam nevoščljivi so nekateri ker je bolši od njih (to mislim na une dirkače)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
vrvica napisal/-a:17 mest ni rekord. Letos je bil Kimi na nevem tocno kateri dirki 3., ko je prav tako startal iz zadnjega mesta.
govora je blo o morebitnem rekordu v monaku... če bi bla to kaka druga dirka bi itak zmagu
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
formulo je zmer zanimiw pogledat...sploh mi je pa zmer najbol gledat dirko u monacu k nj sse ne bi nč naredl ker pač ni šans prehitevanja, sam pol se vseen kj nardi kt zadnč...
drgač pa nasplošno navijam za renault, ne zarad alonsa, čeporw je luštn, ni kj sam je pa tut važn...
ta ekipa mi je ql...čeprow sm učas favoritizirala McLaren....
drgač pa nasplošno navijam za renault, ne zarad alonsa, čeporw je luštn, ni kj sam je pa tut važn...
ta ekipa mi je ql...čeprow sm učas favoritizirala McLaren....
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Alonso dubu pole Jah... Sej ga bo Kimi že v prvem krogu prehitu. Pol bo pa Michi za njima in jih po postankih prehitu In Alonso bo odstopu in bojo na stopnicah Michi, Kimi pa Villeneuve al pa Button al pa Masaa To je bi bil zame sanjski scenarij. Vrjetn bo pa na konc čist drgač
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
yeah, bomo vidl ko bo dons.....komi čakam štart!
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Js sem pa res hepi, da je Alonso zamgal...ker si je zaslužu
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
jst sm bla tud cist zadovolna alonso prvi kimi pa tret......drucga mesta nocem omenjat......
drgac bi pa res blo zanimiv tko k ti pravs padalo da bi bla alonso pa kimi oba v istem mostvu...hehe...sam to se sigurno ne bo zgodilo.....
drgac bi pa res blo zanimiv tko k ti pravs padalo da bi bla alonso pa kimi oba v istem mostvu...hehe...sam to se sigurno ne bo zgodilo.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov