Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
lolo napisal/-a:Neki se je govorilo, da naj bi bila tudi VN Slovenije enkrat .. a je kdo še kej slišal o tem?
Na nek način je dirka v Sloveniji že bila...no ne ravno v Sloveniji
Ko smo bili še pod Jugoslavijo, so enkrat odpeljali VN Jugoslavije. Tako da teoretično smo mel svojo dirko.
HASTA LUEGO
-
Michael napisal/-a:Uuuuuuu, si me pa cist sokirala bejbika, sam k si nism mislu, da si tko zagreta spremlevalka f1
@Chica Guapa, tud jaz sm bil 2x v Hungaroring-u-Budapest in enkrat v Spielbergu v Avstriji in je res hud filing v zivo to gledat k je cist drugo vzdusje in ko silis kako prestavljajo "bom bom", se slis
Ker si Ferrari fan ti priporočam Imolo in Monzo....vse v rdeči barvi Vzdušje je tam res najboljše (še posebi če naši zmagajo)
HASTA LUEGO
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
fiona napisal/-a:Moja malenkost je navijala za Ferrarija....dokler ni prisel Bar Honda.....
...hehe, honda rula...itak jo bojo vsi v rit gledali cez leto, dve....
enako!!!
mislem, zdj kot za voznika sem za šumija, za moštvo pa HONDA!!! tko da bi bla vsaj zame super kombinacija šumi pri Bar Hondi
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
lolo - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
opium napisal/-a:lolo napisal/-a:Neki se je govorilo, da naj bi bila tudi VN Slovenije enkrat .. a je kdo še kej slišal o tem?
cez 100 let mogoce
do leta 2010 se je govoril da bodo organiziral, sam vidm da nou nič iz tega .. itak me takrat že nou več tuki
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
LyLa napisal/-a:pa priznejmo .. ni f1 brez alisica
ne vem men je prov simpaticen in to njegovo stopnjevanje glasnosti vseeno dela vzdusje.
Ja to je pa res, se vsaj umes zbudiš, ko on začne upit, pa še nasmeješ se sem pa tja
On čist not pade
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
manck napisal/-a:Emina napisal/-a:MIslim, da ni Šumi car, ampak avto, ki ga vozi.
če maš car, pa ne znaš furat in tvegat in zadeve precent pa mal pomislt, ti tud avto čist popolnoma nč ne pomaga
se strinjam! sj se je pred parimi leti vidlo, da sta bla bmw in pa merceders bolš dirkalnika, pa je šumi še vedno dosegal dobre rezultate!
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Da bi dirkal v Sloveniji, hahahahahahhahahah, smeh. Kje ze? Bo treba najprej dirkalisce zgradit, a nimamo niti za en nov nogometni stadion
Miran Alisic ja sej faca pa vse, sam k nebi tok traparij govoru, pa tok o zenskah, kera je z kom, kje je rodila, in bla bla bla, da bi pa povedu kej tehnicnih lastnosti formulc pa ne, pa ko zacne kricat me prime da bi ga....
M.Schumacher je definitivno med najboljsimi dirkaci Zemlje, ceprav bo zame no. 1 vedno Sena
Emina, a avto pravs da je car? Kdo je ze spravu Ferrarija na zeleno vejo?
Uuuuu, tale tema bo se mela strani, lahko bi se pa tud zmenl pa picmo na kako dirko skupaj, pa se v zivo prepiramo kdo je najboljsi
Miran Alisic ja sej faca pa vse, sam k nebi tok traparij govoru, pa tok o zenskah, kera je z kom, kje je rodila, in bla bla bla, da bi pa povedu kej tehnicnih lastnosti formulc pa ne, pa ko zacne kricat me prime da bi ga....
M.Schumacher je definitivno med najboljsimi dirkaci Zemlje, ceprav bo zame no. 1 vedno Sena
Emina, a avto pravs da je car? Kdo je ze spravu Ferrarija na zeleno vejo?
Uuuuu, tale tema bo se mela strani, lahko bi se pa tud zmenl pa picmo na kako dirko skupaj, pa se v zivo prepiramo kdo je najboljsi
Gone
-
Michael napisal/-a:Uuuuu, tale tema bo se mela strani, lahko bi se pa tud zmenl pa picmo na kako dirko skupaj, pa se v zivo prepiramo kdo je najboljsi
Jst sm takoj za, sam če mi kdo plača (gre tud men bolj slabo zadnje čase)
HASTA LUEGO
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
phe, se je pravica na tem svet, vecno rdeci tud ne bojo mogl prevladvat! sej je itak blo brezveze gledat, oziroma, spremljajo od 2. ali pa 3. mesta naprej, prvo je blo itak oddano...
hehe, bo renault letos dau vetra... kar naj se tale samozadovoljni sumi mal potrud...
hehe, bo renault letos dau vetra... kar naj se tale samozadovoljni sumi mal potrud...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov