Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
te bridgestonke so čist u p***i ... matr, ko mu je kolo zablokiral, pol je biu pa ful hitrejši
sam button ...
to se je enkrat menslu zgodl, k je pol šou vn iz avta in ga v cilj rinu ... mogu button to probat, ne bi meu več problemou z britjem ...
sam button ...
to se je enkrat menslu zgodl, k je pol šou vn iz avta in ga v cilj rinu ... mogu button to probat, ne bi meu več problemou z britjem ...
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
no koncno sm lahk spet na forumu prej sm mela racunalnik pokvarjen .....hm ja zadnc je bla kul tekma ja ....spet sm bla zadovoljna z izidom....zdej pa komi cakam 23ga....imola.....grem tja gledat....uuuu...to bo noro.....a gre se kdo????
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ok...lepo se mej and take pictures... pa uštul se tm k Mclarnovi garaži in blic blic
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
jeeej, ta vikend bomo spet navijal
-
*Elle* - Kofetarica
ne Trinity ta vikend pa ne, 24.4. je dirka v Imoli... kr neki...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
ups, se mi je zdel. skoda
-
*Elle* - Kofetarica
ja sj men se je tud zdel da bi ta vikend mogla bit pol k sm pa po Pop-u vidla... še en tedn pa bo...
-
*Elle* - Kofetarica
jaaa sj bo...mormo bit optimistke vedno...sj naš Kimi zmer preseneča...
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
ja jst tud upam da zdej bo zmagu k grem v zivo gledat....k ce zdej zmaga...joj men se bo strgal tm na dirki ......hehe.....ja slikala bom kokr bom lahk pa kksne filmcke posnela ce nav slo prevec hitr vse mim!!!!!hehe....sj veste kimi je tok hitr da ga je tezk ujet v objektiv...hehe....ja nc drzte pesti ane da bo zmagu da se bo pol castn krog pelu pa ga bom lazi slikala...hehe....
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Sej ga boš že na začetku slikala loh k se počas pelejo, pred začetkom dirke... Maš najprej tko da jih v avtih pelejo in jih še v faco pa vse slikaš, pol pa še pred krogom za ogrevanje... Mah fuuul maš možnosti da jih slikaš. Kok je karta? 27.000 al kok?
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]