Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1091 prispevkov
• Stran 3 od 73
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73
Naslednja
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja, če bi jaz bil zvest svojim, bi navijal za Alonsota
Drugače pa je moj najljubši šport MotoGP...Dirke se dogajajo ponavadi na takšnem nivoju, kot je blo danes pri F1 zadnjih nekaj krogov + več prehitevanja. Tekoče pa spremljam seveda tudi F1.
Drugače pa je moj najljubši šport MotoGP...Dirke se dogajajo ponavadi na takšnem nivoju, kot je blo danes pri F1 zadnjih nekaj krogov + več prehitevanja. Tekoče pa spremljam seveda tudi F1.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Od takrat ko je Šumi začel non stop zmagovat, ne spremljam več, ker je blo itak vedno isto in nisem nč zamudila.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
marateja napisal/-a:Od takrat ko je Šumi začel non stop zmagovat, ne spremljam več, ker je blo itak vedno isto in nisem nč zamudila.
Kr navadi se že spet gledat, ker Šumi ne zmaguje več in je že spet zanimivo
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
včasih s fantom gledama ampak nama uspe videt sam štart ker potem zaspima ...če je pa pol dolgočasno...zbudima pa se proti koncu
res je blo nekaj časa brezveze ko je sam schumaher zmagoval...boring
res je blo nekaj časa brezveze ko je sam schumaher zmagoval...boring
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
tamala82 napisal/-a:No očitno sem tukaj edina anti-šumi
Nisi edina. Sem jest tud.
Včas sem ful gledala že zato ker je moj tud skoz gledu, sam ko je šumi skoz zmagoval, mi je blo pa že čist brezveze ........ zdej pa sva se preselila, pa nam v tem koncu na tv noben program ne vleče, tko da sva včeraj zadnjih 20 krogov gledala pr njemu doma, pa je blo kar pestro ........ se kar več dogaja, če šumi ne zmaguje ....... pol je skoz ena borba ....... bi pa ful rajš vidla, če bi šlo Montoju bolš .......
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
[quote="Michael"]Waaaa....danes je pa bla cist huda dirka, M.Schumacher is back![img]
Ja mas čist prov. Fernando pa letos prov obvlada stvar, mu prav privoščim, da bi nadaljeval v tem stilu 3 zaporedne zmage ni kar tako.
Ferrari je pa itak bil preveč napihnjen pa je na laskoletnih lovorikah zaspal. Čist prov jim je.
Komaj čakam naslednjo dirko.
Ja mas čist prov. Fernando pa letos prov obvlada stvar, mu prav privoščim, da bi nadaljeval v tem stilu 3 zaporedne zmage ni kar tako.
Ferrari je pa itak bil preveč napihnjen pa je na laskoletnih lovorikah zaspal. Čist prov jim je.
Komaj čakam naslednjo dirko.
Prvi neprebran prispevek • 1091 prispevkov
• Stran 3 od 73
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov