Formula One - F1

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 14. Mar. 2006 14:55

Ja gledam F1 že od zlo mjhnga... In to vedno od štarta do konca... Ne tko k eni misljo da gledajo če pogleda štart in zadn krog!
Če nisi del rešitve, si del problema.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 14. Mar. 2006 16:37

men ste pa najbol smešni anti šumi feni, k se nikokor ne morete sprijaznit s tem, da je pač šumi naj voznik, ki je osvojil vse kar se osvojiti da in pol nabijate kako je nevaren voznik pa kr ene klobase... to je dirkanje in ne igranje šaha in če nekateri vozniki ne znajo zapitar, prehitevat, furat idealne linije in še mal v ogledala gledat, je to njihov problem.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 14. Mar. 2006 19:46

Jest jo spremljam, včasih bolj redno, včasih manj, odvisno pač od časa, ki ga imam na razpolago.
Vedno pa se pozanimam o rezultatih.
Upam da bo letos Šumi spet najboljši.
:cool:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Mar. 2006 8:13

opium napisal/-a:men ste pa najbol smešni anti šumi feni, k se nikokor ne morete sprijaznit s tem, da je pač šumi naj voznik, ki je osvojil vse kar se osvojiti da in pol nabijate kako je nevaren voznik pa kr ene klobase... to je dirkanje in ne igranje šaha in če nekateri vozniki ne znajo zapitar, prehitevat, furat idealne linije in še mal v ogledala gledat, je to njihov problem.

Men si bolj ti smešen, ker ne preneseš nobene kritike čez Schumija. :D
Moje kritike majo čist dobro osnovo.. Najbolj me mot pri tvojem junaku to, da ni ravno fair player. Jaz ga ne maram izključno zarad tega. Rinjenje ven folka, ki bi ga drugač npr. v zadnji dirki prehitel v skupnem (ne sam 1x), zapiranje folka na nepravilen način (kar velikokrat je prevečkrat spremenil smer), itd...

Nisem pa nikol rekla, da ni eden največjih vseh časov. :wink:
Sam unlike kakšni drugi veliki se bo zapisal v zgodovino tut kot prvak, pri katerem je bil kar velikokrat dvom v to, če je ravnal častno. Pa če vam je všeč al pa ne, Schumi pač ni brez madeža. :wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Mar. 2006 9:00

KIMI

Zdej pa tkle :!:

Čist vsak lahko prenese kritiko. Lansko leto smo jo fani Schumija kr vlk poslušal in tud vlk dol požrl.

Drugač je Schumi velik naredil v F1 in je voznik, ki se ga ne bo pozabilo še dolgo časa. Je zlo dober voznik še posbno takrat, ko se celo moštvo 100% ujema. Tako, da kritizirat ga full nemormo. Sej ne rečem, da je Kimi slab je pa zlo dobra konkurenca Ferrariju in Renaultu...

Jaz tudi zlo zlo dolg gledam že to formulo. Ko sem bila mala sem gledala zraven atija ker so bili pač avtomobili (formule) kaj sem pa takrat vedla zakaj se gre. Ampak potem, ko sem rasla sem pač počasi dojemala in gledala redno formula od začetka dirke do konca. Še kosila sem včasih jedla v dnevni sobi, ko je bila formula.

Tako, da Jabučk nisi edina, ki samo ti gledaš F1. Pa brez zamere ane.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 15. Mar. 2006 12:08

samo nekaj ne bi bil 7x svetovni prvak(upam da sem prov povedal če ne feni šumija me popravte)če ne bi bil dobr voznik!!!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Mar. 2006 13:12

Nisem rekla, da samo jaz gledam F1. Sam sem pač morala povedat nekaj,k se me je že takoj označlo za nepoznavalko, ker ne sodelujem skos v tej temi. :wink:
Sej pravim. Nisem rekla, da Schumi ni dober, glede rihtanja avtomobila in podobnih zadev je itak najboljši. Sam enim nam vseen ni všeč, kaj čmo. :D

Sej ne rečem, da folk navija za njega, sam da pa trdi, da so za vse drugi krivi in da je on v bistvu popoln in nezmotljiv, je pa bedarija. Mogoče je kriv Ališič, ki vedno za vse krivi druge, ne vem. Tale naš komentator ma velik zraven pri tem, da ma folk še večji odpor do Michaela, resno. :wink:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Mar. 2006 14:51

Drugač pa... Bom jaz zdaj čist zares nehala. Sam jaz ga pač ne maram zarad ne-fair playa, da ne omenjamo tega, da ti celo ogroža brata na dirkah, za kar sta se tut že skregala. Ja, najbrž je najboljši voznik, sam jaz pač za takega egoista ne navijam. Pa ne se spet jezit, sam povem svoje mnenje. :) :wink:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 15. Mar. 2006 18:08

*Elle* napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:
Sej ne rečem, da folk navija za njega, sam da pa trdi, da so za vse drugi krivi in da je on v bistvu popoln in nezmotljiv, je pa bedarija. Mogoče je kriv Ališič, ki vedno za vse krivi druge, ne vem. Tale naš komentator ma velik zraven pri tem, da ma folk še večji odpor do Michaela, resno. :wink:

:ja: :gut:

jest tud mislim da je tale ališič zelo proti šumiju

tud zdele v zadnjo je komentiral in kisli nasmešek
mislim če bi bil kateri drugi na drugem mestu, sem prepričana da tega ne bi izjavil :?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 15. Mar. 2006 18:38

o js pa ne mislim da je ališič proti schumacherju ampak lih samo za njega navija...k da bi bil obseden z njim..samo slišiš lahk kako govori med dirko: in tam je 7x svetovni prvak, in je prehitel michaela, itd..
in to mene ful moti k dobr js pač ne prenesem schumija ampak kokr za koga in zato nerada poslušam 2 uri med dirko sam: schumi gor pa dol...
schumacherja pa ne maram za to ker bi kr rad zmagal na silo, sj ne rečem da je slab voznik k ni, zame je bolši moj Kimi:D k ne bo nikol na silo zrinu druzga dirkača in tvegu svoj in njegov lajf...sam da pa lah zrine svojga brata s steze sam da bi pršu na boljše mesto, mislm... :roll: da mu je zmaga bol pomembna od lastnega brata zato mi je tud bedn kot človek...pa enkat mislm da je ne vem točn kerga zrinu in sta oba odstopila..bed

za Kimija pa tkole: ne namerava it k Ferrariju (hvala bogu) zato ker je Mclaren njegovo moštvo že 5 let in da bi rad z MM zmagoval in postal svetovni prvak..in je za njega navijal že kot otrok in je celo možno da ostane za zmer pr Mclarnu tk da...pa še zato ker pr Mclarnu ne delajo to kar pr Ferrariju(kar so Barichellu), da je mogu puščat MS-ju da zmaga pa take.. :evil:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 15. Mar. 2006 19:05

Bomo še vidl kdo bo pr Ferrariju pa kdo ne... Ne govort prehitr!
Glede Ališiča: On je bil včasih za Hakkinena. To se je ful vidl pr komentiranju dirk, čeprov nej bi bli komentatroji nepristranski... Ampak ne moreš bit. Pred dvema letoma se mi je zdel da je Miran Schumija vzljubu ker je res skos govoru o njem. Zadne čase je pa sploh za nas (Ferrari fane) več kot očitno, da Ališičev favorit ni več Schumacher. O njemu mogoče res več govori kot o ostalih ampak kako ne bi: Trenutno je najstarejši dirkač, ma največ izkušenj, rekorde, 7 naslovov, največ keša, ženo + 2 otroka... Kuko ne bo o njemu govoru!? A nej govori o Speedu?! Sej nima nč o njemu povedat! Všeč mi je pa je da o Kimiju govori ko kšno pizdarijo nrdi (ženo prevara...). To mi je pr Kimiju všeč ker ni zategnen pa "bogi kok je slaven" kot Alonso! Prov zanimiv bi blo met analizo 1 dirke kokrat kerga dirkača omen in kok časa o njem govori in a so to + al - stvari... Pomoje da bi za prejšno dirko zmagu Roseberg.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 15. Mar. 2006 20:39

Ewchk napisal/-a: Prov zanimiv bi blo met analizo 1 dirke kokrat kerga dirkača omen in kok časa o njem govori in a so to + al - stvari... Pomoje da bi za prejšno dirko zmagu Roseberg.

To pa bi blo res zanimiv.. :wink:
ker kakorkoli men gre Ališič zlo na živce..ker bi res mogu bit nepristranski al pa vsaj ne tk očitno kazat kdo mu je ljubši...
aja pa da še to povem da mi je kr bed k bo naslednjo sezono Alonso :wall: vozu za naš Vodafone Mclaren Mercedes...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Mar. 2006 21:52

Ej drugač je pa tlele tud kdo bo šel v katero moštvo je tlele velik glavni vir in sicer ----> denar!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 15. Mar. 2006 22:12

Ja kr nej gre k McLarnu... Bosta z Montoyo skp... Huda kombinacija... 2 res debilna dirkača!!!!!!
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 15. Mar. 2006 23:28

Applebitecc napisal/-a:
opium napisal/-a:men ste pa najbol smešni anti šumi feni, k se nikokor ne morete sprijaznit s tem, da je pač šumi naj voznik, ki je osvojil vse kar se osvojiti da in pol nabijate kako je nevaren voznik pa kr ene klobase... to je dirkanje in ne igranje šaha in če nekateri vozniki ne znajo zapitar, prehitevat, furat idealne linije in še mal v ogledala gledat, je to njihov problem.

Men si bolj ti smešen, ker ne preneseš nobene kritike čez Schumija. :D

res ne vem kako si pršla do tega spoznanja :?: :D

edit: nism js nek blazn šumi fanatik, ampak sm bl ferrari pa to :cool:

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov