Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
joj... upam da nikol ne bo šu k ferrariju
sj baje je izjavu da hoče bit skoz pr mclarnu ker je to za njega najboljše moštvo in za njega navija od majhnega..
sj baje je izjavu da hoče bit skoz pr mclarnu ker je to za njega najboljše moštvo in za njega navija od majhnega..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Še dva dni do treninga
Upam, da bo šlo letos Ferrarju bolje...lansko leto malo krize upam, da letos bo kej...
Porttreti dirkačev F1
Upam, da bo šlo letos Ferrarju bolje...lansko leto malo krize upam, da letos bo kej...
Porttreti dirkačev F1
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*Elle* - Kofetarica
uuuuu... čez eno urco komi čakam
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
jooooooooooj zakaj ta Ališič ne pof... enkat tega Schumija no...grrrr :fight:
-
*Elle* - Kofetarica
maria18 napisal/-a:ooooooo kera beda .......kimi je zajebu......mah sej bo drugic bols......upam da bo saj z montoyo kej..hehe.......hja pa se alonso je v igri za stopnicke....upam da se bom mela za kej veselit jutr....
Ja no kera beda, Kimi bi se kmal obrnu...važn da je vse vredu, sam ni itak on nč kriv, mehaniki mu niso dobr privil tistga krilca
vsaj Montoya mora bit na stopničkah pa bo ql, sj se je itak komi začel..tk k pravjo začetek slab dober konec
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
opium napisal/-a:Ewchk napisal/-a: Jah McLarnu pa ne gre najbl... zgleda so delal na videzu dirkalnika pa mal mn na kvaliteti...
dirkalnik je bil res lep, do prvega ovinka
Hehe se čisto strinjam Lani so tudi premalo denarja vlagali v razvoj dirkalnika - so si raje zgradili nov bivalnik
Drugače sm pa tok vesela za Šumija Sm kr skakala po hiši!
HASTA LUEGO
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
Chica Guapa napisal/-a:Hehe se čisto strinjam Lani so tudi premalo denarja vlagali v razvoj dirkalnika - so si raje zgradili nov bivalnik
Drugače sm pa tok vesela za Šumija Sm kr skakala po hiši!
rajs ne govorte prehitr cez mclarna in te fore vase....da ne bo prslo do kksnga hudga preobrata .....
ja se pa strinjam s tabo elle slab zacetek dobr konec....letosnja sezona bo res zanimiva sam se zmer sem mnenja da bo letosnji prvak kimi...pa recte kr hocte......sicer bomo pa itak na koncu vidl kdo bo prvak...
-
*Elle* - Kofetarica
Tudi če je Mclaren lani vložil denar za nov bivalnik so bli vseeno podprvaki, kje je bil pa Schumi...
Pač se jim je zgodila nesreča in kaj zdj..Zame so še vedno najboljši in bojo vedno najboljši!!
Pač se jim je zgodila nesreča in kaj zdj..Zame so še vedno najboljši in bojo vedno najboljši!!
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
maria18 napisal/-a:hehe....ma dobr ne mors bit zvesta sam kimiju.....bodi se mclarnu...hehe....a ce bo sel kimi v ferarija kot se govori in tko bos pol za ferari al bos ostala pri mclarnu???
To je pa dilema ja Sm rekla, da pol sploh F1 vec naum gledala! Drgac pa smenta danes. Se vedno verjamem v boljsi jutri ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov