Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja saj to se že par mesecev omenja, samo vsi so zanikali. Zdaj je pač uradno
Schumi pa baje k Mclarnu, samo on zanika. Mogoče bo šel tja, čeprav ne verjamem. Po moje se bo upokojil, ker je preveč povezan s Ferrarijem
Schumi pa baje k Mclarnu, samo on zanika. Mogoče bo šel tja, čeprav ne verjamem. Po moje se bo upokojil, ker je preveč povezan s Ferrarijem
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- micy17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
to je vse izmisljeno!!!!kimi bo ostal kjer je sumi pa tud!drgac pa ful obozujem formulo 1 in drugo leto grem v Imolo na dirko!gre se kdo?? sem navijacica mclarna no pa tud renault ni slab !ful pa sovrazim ferarri sploh sumija ne morm vidt k se kr neki sil ceprov vsi vemo da je konec z njim!!!
-
Mark - Kofetarica
bejbika napisal/-a:Räikkönen pri Ferrariju!
Drugouvrščeni voznik v svetovnem prvenstvu formule 1 in edini preostali izzivalec Fernanda Alonsa za naslov svetovnega prvaka, Finec Kimi Räikkönen, je podpisal predpogodbo z ekipo Ferrarija.
Zmeda okrog Räikkönena
micy17, če maš dober avto zmaguješ (Sem sodi tudi oprema). Spomni se lanskega McLarna. Vozniki so vsi tak dobri, da največ pomeni avto, izkušnje ne tak...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Mark napisal/-a:micy17, če maš dober avto zmaguješ (Sem sodi tudi oprema). Spomni se lanskega McLarna. Vozniki so vsi tak dobri, da največ pomeni avto, izkušnje ne tak...
Točno tako Če bi bile najpomembnejše izkušnje, bi še vedno zmagoval Šumi (ali pa Villenueve ). Ampak očitno letos pri Ferrariju nimajo tako dobrega bolida...
HASTA LUEGO
-
micy17 napisal/-a:drugo leto grem v Imolo na dirko!gre se kdo??
Joj, zdj pa res že dolg nism bla na dirki...A greš v lastni režiji ali z agencijo? Samo jst bi raje šla v Barcelono, ker tam še nism bla. Hmmm tebi pa Imole ne priporočam, ker je ravno tam VELIKO Ferrarijevih navijačev Zame je tam pravi raj
HASTA LUEGO
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
vredno ogleda!
http://media.putfile.com/F1-GillesRene
-
opium napisal/-a:vredno ogleda!
Ja, to pogrešam zdj v formuli. Ampak sta se pa dobesedno borila do cilje črte Villenueve je car
HASTA LUEGO
-
SIEENA napisal/-a:Kok je bil dons Alosno dobr k je kr pet začel: "We are the champions...."
hehe Alonso je itak car! Un besito za osvojen naslov svetovnega prvaka in za konstruktorski naslov!!
HASTA LUEGO
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Alonso ma čudne oblike glavo...
Aja, pa prevelika je.
Drugač pa obvlada, ja.
Aja, pa prevelika je.
Drugač pa obvlada, ja.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz pa formule zadnje cajte sploh ne spremljam več.. mi je ratala ful dolgočasna.. Okj, sej to vem, da je bil Alonso zmagovalec, ker me fotr skoz obvešča o rezultatih, jaz se pa delam, da me dejansko zanima..
Včasih sem lah pa ceelo dirko gledala, don´t know how.. Ko si mali je vse možno..
Včasih sem lah pa ceelo dirko gledala, don´t know how.. Ko si mali je vse možno..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Mark - Kofetarica
sofia83 napisal/-a:Hahahah, pa kje dobiš take fotke hahaha Ja kdo bi mu pa zameru, tako teto bi še jst fajn premerla
A da bi ti tudi? Te zanimajo mera, a? Saj veš kak je v svetu F1
Nor bi bil, če nebi pogledal
Sicer pa to še ne pove kaj dosti, kolko je zares visok...Ker maš bejbe visoke tud po 1,9m
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov