Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Jst navijam za Ferrari vedno sem in vedno bom. Čeprav trenutno nisem preveč navdušena nad dirakčema, sploh Raikkonen mi je zopern, ker on itaq ne zna dobr vozit, on zna sam vrhunsko uničit dirkalnik, ker ne razmišlja nič... Finci mi itaq niso ql (verjetno to izvira še iz hakkinenovih časov).
Drugače pa zdaj ene 2 leti ne spremljam več tok zelo, zadeva ratala nekoliko dolgočasna, tam nekje s schumacherjevo totalno prevlado, pol je pa nehu dirkat... tako, da zdaj od dirkačev ne navijam za nikogar.
Zdaj je stvar glede zanimivosti že boljša, samo nisem več tako obsedena kot včasih, da bi mogla v nedeljo samo zaradi formule bit doma in jo gledat.... včasih nisem spustila niti ene dirke in niti enega kvalifikacijskega treninga... zdaj pa čist tko zarad firbca mal prečikiram
Drugače pa zdaj ene 2 leti ne spremljam več tok zelo, zadeva ratala nekoliko dolgočasna, tam nekje s schumacherjevo totalno prevlado, pol je pa nehu dirkat... tako, da zdaj od dirkačev ne navijam za nikogar.
Zdaj je stvar glede zanimivosti že boljša, samo nisem več tako obsedena kot včasih, da bi mogla v nedeljo samo zaradi formule bit doma in jo gledat.... včasih nisem spustila niti ene dirke in niti enega kvalifikacijskega treninga... zdaj pa čist tko zarad firbca mal prečikiram
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js sm en cajt kr dosti gledala formulo, zdej pa ne več.. niti nism več na tekočem kdo še sploh dirka in kdo ne
Schumi mi je biu vedno antipatičen tko da nism nikoli navijala za njega
Najboljši je biu pa itak Senna (čeprou pr 5ih se nism lih dosti spoznala na F1 )
Schumi mi je biu vedno antipatičen tko da nism nikoli navijala za njega
Najboljši je biu pa itak Senna (čeprou pr 5ih se nism lih dosti spoznala na F1 )
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
oooo pa je antipaticen hamilton, vsaj meni...pa se kako!!no ja, najbrz zato, ker je mostveni kolega meni ze leta in leta (se iz gp2 casov) najbolj simpaticnega voznika f1 ever--heikkija kovalainena... pa vazi se mi prevec tale hamilton, no ja oce je se hujsi.. ampak zgolj moje mnejne, kot receno--da se izkljuci kaj takega-nikoli ne zelim nikogar prizadeti ali vplivati nanj z mojim mnenjem
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Izidi danasnjih kvalifikacij:
1 Felipe Massa Ferrari 1:38.989
2 Lewis Hamilton McLaren 0:00.771
3 Robert Kubica BMW 0:00.964
4 Kimi Räikkönen Ferrari 0:01.060
5 Heikki Kovalainen McLaren 0:01.823
6 Sebastian Vettel Toro Rosso 0:01.714
7 Jarno Trulli Toyota 0:01.881
8 Nick Heidfeld BMW 0:02.203
9 Nico Rosberg Williams 0:02.293
10 Sebastien Bourdais Toro Rosso 0:02.322
FORZA FERRARI!
1 Felipe Massa Ferrari 1:38.989
2 Lewis Hamilton McLaren 0:00.771
3 Robert Kubica BMW 0:00.964
4 Kimi Räikkönen Ferrari 0:01.060
5 Heikki Kovalainen McLaren 0:01.823
6 Sebastian Vettel Toro Rosso 0:01.714
7 Jarno Trulli Toyota 0:01.881
8 Nick Heidfeld BMW 0:02.203
9 Nico Rosberg Williams 0:02.293
10 Sebastien Bourdais Toro Rosso 0:02.322
FORZA FERRARI!
Gone
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Kimi je pokazal smao to, da je nesposoben nič drugega. Tako slabega tandema Ferrari ni imel že desetletja.
-
Za zeleno mizo so komisarji dirke zmago v Spa-ju dodelili Massi, saj je Hamilton dobil kazenski pribitek 25s in je tako pristal na 3. mestu za Masso in Heidfeldom.
-
Nobene ni ganila zmaga Vettla v Monzi, ki je tako postal najmljaši zmagovalec v zgodovini F1 zgleda
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov