Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Michael napisal/-a:hehe....res dobr je Alonso vozu ja, se ni dal zmest, najboljsa dirka letos, upam da bo cim vec takih
Ja jst tut upam..k te zadnje (lanske tudi) so ble tok dolgočasne.. ampak letos mi je pa zanimiv..
Naslednja bo tudi zanimiva..bodo španci čist noreli tudi če Alonso ne bo zmagal..
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
evo mihec, še slikc
drgač sm pa jst velik ljubitelj formule ... gledam jo že ene 12 let ... redno od sennine smrti ... vidla vse hakininenove, šumaherjeve, vilnejeve skupne zmage ... vedno navijala za tardeče ... na začetku mi je bil Hill tok carski, zdej pa za rdeče navijam že dobrih 10 let (plus/minus kako leto) ...
drgač sm pa jst velik ljubitelj formule ... gledam jo že ene 12 let ... redno od sennine smrti ... vidla vse hakininenove, šumaherjeve, vilnejeve skupne zmage ... vedno navijala za tardeče ... na začetku mi je bil Hill tok carski, zdej pa za rdeče navijam že dobrih 10 let (plus/minus kako leto) ...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
He he, po dolgem času ena pametna tema
Sama sm huda fenica Ferrarija, še bolj pa Šumaherja. Zanjih nekaj krogov sm bla kr začarana - samo v tv sm zijala
Drugače pa Formulo tud od bliži spremljam - bla sm na dirkah v Avstriji, na Madžarskem, v Monzi in Imoli.
SCHUMMY RULA
Sama sm huda fenica Ferrarija, še bolj pa Šumaherja. Zanjih nekaj krogov sm bla kr začarana - samo v tv sm zijala
Drugače pa Formulo tud od bliži spremljam - bla sm na dirkah v Avstriji, na Madžarskem, v Monzi in Imoli.
SCHUMMY RULA
HASTA LUEGO
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
tamala82 napisal/-a:Chica Guapa napisal/-a: SCHUMMY RULA
Šumi je lump
Ja mora bit lump Če ne bi bil, pol ne bi bilo toliko zanimivih dirk (kot recimo tista, ko se je 'čisto ponesreči' zaletel v Villeneuva in sta oba odstopila )
HASTA LUEGO
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Chica Guapa napisal/-a:Ja mora bit lump Če ne bi bil, pol ne bi bilo toliko zanimivih dirk (kot recimo tista, ko se je 'čisto ponesreči' zaletel v Villeneuva in sta oba odstopila )
Toliko o pošteni dirki ki jo on toliko zagovarja
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
ah dejte no, to je pa res ena najbolj bednih stvari na tem svetu. Formula....mislim what the F***??? Kr neki, po mojem je čist dost da gledaš sam štart pa zadnji krog, vmes pa greš ven in uživaš al pa kej bol pametnega počneš. To je čist isto, kot če bi hrčka gledu, kak laufa v svojem premikajočem se biciklčku
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov