Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
haha ... se točno vid kdo ZNA vozt v dežju ... mau me je fiziko razočaru, ker sta ona2 s Šumijem edina prava vozinka v dežju ... Kubica ... men je biu tok smešn ... podru je serviserja, k se je pol revež še pou ure valu po tleh, pa njegovi izleti HAHAHA ...
svaka čast Šumi ...
pa timsko delo v Renoju no go ... če bi meu Fiziko jajca, bi šumija v unem ovinku nasadu ... pa sej pomoje ga je hotu, pa mu je prehitr ušel
res svaka čast ... klanjam se ...
svaka čast Šumi ...
pa timsko delo v Renoju no go ... če bi meu Fiziko jajca, bi šumija v unem ovinku nasadu ... pa sej pomoje ga je hotu, pa mu je prehitr ušel
res svaka čast ... klanjam se ...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Zakon dirka je bla... Sicer sem bla še na pol pijana ko sem jo gledala ampak je bla pa res nora... Učeri po kvalifikacijah si neb upala napovedat da bomo zmagal, čeprou sem upala... Zadne kroge je pa Ališič delu dramo iz nč in me je preveč živčno delu, zato sme konc dirke gledala na hrvaški... Če bi blo dons konc, bi bil Schumi prvak... Sm pa skor popizdla ko je Ališič reku da sta izenačena v točkah in v zmagah... Res je pacient učas... Zgleda zna samo do 6 štet!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
maria18 napisal/-a:ja sam to je pa cist res tale alisic ga serje na veliko:)...haha...ga je pro smeh poslusat:).....hehe
Jst ga pa sploh ne morm poslušat! Mi gre prav na živce in gledam dirke raj na HRT!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- bejbika
- Cosmopolitanka
*tenisačica* napisal/-a:maria18 napisal/-a:ja sam to je pa cist res tale alisic ga serje na veliko:)...haha...ga je pro smeh poslusat:).....hehe
Jst ga pa sploh ne morm poslušat! Mi gre prav na živce in gledam dirke raj na HRT!
hrvata sta pa itak frika ... en navija za Šumija, drug ga pa organsko ne prebavla ... in sta prou fletna kako se za strani tepeta
učer sta skor umrla od smeha ... hahahaha
"Reno je prolio baš sve in na kraju još šampanjac"
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
bejbika napisal/-a:Reno je prolio baš sve in na kraju još šampanjac"
Prou smejala sm se ja ko so razbil šampanjc pa kuko ko so pr Ferrariju ga itak ujel in kuko se je un mehanik veselu... Kao še tuki smo bolši. Sej so
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Scumiju se lahka sam klanjamo...
Včeraj smo zopet zmagal in je super...
Dirko sm gledala v MS sredi parkirišča preden s je začel Drag race in smo bli eni za Ferrarija eni so pa bli za Renaulta...to smo se kregal:D
Amapk zmagal je jaboljši...
Še pri podajanju in lovljenje steklenic šampanca obvladamo
Včeraj smo zopet zmagal in je super...
Dirko sm gledala v MS sredi parkirišča preden s je začel Drag race in smo bli eni za Ferrarija eni so pa bli za Renaulta...to smo se kregal:D
Amapk zmagal je jaboljši...
Še pri podajanju in lovljenje steklenic šampanca obvladamo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Smotko06 napisal/-a:Alonsu pa ni všeč delo Renaultove ekipe
KLIK
valda da mu ni vešč.. tud men nebi blo... že samo njegova ekipa mehanikov ga je kr lepo zafrknla v boksih...
ampak... sej ne da se sekiram
sam da je šumi zmaguuuuu
My dreams are my reality...
- bejbika
- Cosmopolitanka
*pupika* napisal/-a:Smotko06 napisal/-a:Alonsu pa ni všeč delo Renaultove ekipe
KLIK
valda da mu ni vešč.. tud men nebi blo... že samo njegova ekipa mehanikov ga je kr lepo zafrknla v boksih...
ampak... sej ne da se sekiram
sam da je šumi zmaguuuuu
uuu, kaj mu ni všeč? matr kako ga je mogu fizikela počakat ... GOLJUFIJA bi rekl, če bi to Massa naredu ... zdej pa je vse kul a ne?
bejž
-
NePijemKave - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2005
Ažurne novičke s sveta F1: http://www.sportnamreza.com/category.php?catID=49
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov