Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Schumi si bo najdu neki za delat. Še prej k v pol leta se bo naveliču bit doma sploh pa svoje žene Corine in začel ustanavlat svoje moštvo... Ne dam mu več k en let počitka Če misl bit pa pr 37ih upokojenc pol se pa skregam z njim
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Ewchk - Kofetarica
Kera huda je bla zdle na športu na Pop-u... Najprej una reče da je Schumi osemkratni prvak pol pa glede une reklame k so jo snemal... Si predstavlate da hočeš avto natankat in ti uleti Schumi pa njegovi mehaniki... Js bi pomoje najprej kričala k zmešana pol pa skp padla
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst bi ga sam objela in skakala k zmešana...še prej pa skup padla od bavdušenja in veselja
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Tigi napisal/-a:Jst bi ga sam objela in skakala k zmešana...še prej pa skup padla od bavdušenja in veselja
hehe... tigi zakaj se mi zdi, da bi se tudi js nekak tak obnešala? fak, k tahuj pubertetnica
My dreams are my reality...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
ja res je ja...ampak vseen bi blo fino ko bi se ga enkrat v življenju dotaknila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Ewchk - Kofetarica
Kere kvalifikacije Schumi je edini z Bridgestonekami med prvih 15 al kok... Kr neki no! Zakaj Michellinke niso že letos šle vn pol bi blo use drgač ... Sm že razmišlala prej kuko bo šlo Michiju drug let bolš... Js krne morm vrjetn da ga ne bo več... More bit prvak letos!!! Aja najbol mi je blo ko je Kimiju špegu odpadu Srebrni so res kr neki zadna leta.... Komi čakam da bo Alonso tm
Upam da bo jutr kul razplet dirke in da ne bo tak kokr kvalifikacije dons!
Upam da bo jutr kul razplet dirke in da ne bo tak kokr kvalifikacije dons!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Kok je bil Alonso dons po dirki razkurjen
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov