Formula One - F1

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 17. Sep. 2006 14:10

Rabla sm en teden da sm si uzela čas pa pršla na forum. Na dirki je blo noooooooooooooro!!!!!!!! Ko je Alonsu šou motor so se tribune tresle :D Vsi smo kričal, ploskal... Od sreče smo bli čist v afektu! Pomoje da je bil zato tut tak njegov komentar po dirki: da ve da bomo nekateri zdej srečni in da upa da bomo lepo spal... HEHE! Škoda je sam da je Alonso zajebu Masso k je lih na njegovo olje zapelu in se mu je guma sfukala in je mogu še 3ič v bokse... Takoj smo pol tekl pod oder in bla sm pod odrom ko je Schumi gor pršu! Kakšn filing je bil to! Res noro! Prou usi smo srečo delil z njim in on jo je z nami. Sm pa že takoj ko je pršu na oder vedla, da bo povedu, da po koncu sezone gre... Preveč se je veselu. Sreče res ni mogu skrit. Škoda je blo sam da je Monza res hitro dirkališče in so tok šibal mim mene... Ampak tist zvok... Wow! Čist me impresionera ko slišm ta hrup od formule. Za gledat dirko mi je Hockenheim bil noro hud ker sem bla lih pr unem tahudem ovinku kjer so se skor ustavl in si res dolg lahko gledu usazga. Ampak ja Monza je pa zakon zarad folka. Res se je čutu samo Ferrarijev duh. V soboto sem bla pa v Maranellu... Sm šla v Ferrari store si kupt hudo kapco (bela z zlatim konjičkom) pa majico (črna s ferarri znakom) in sm bla v muzeju Ferrarijevem... Hudo je blo. Ko sem izpod dora za zmagovalce gledala Schumija ko je proti nam polival šampanjc... tega ne bom nikol pozabla. Tok mam živo sliko v glavi... Škoda samo ker nisem js ujela njegove kapce k jo je vrgu med folk. Ko je bla pa njegova napoved upokojitve uradna sm bla pa zlo žalostna in še vedno sem... Vem pa, da bo letos osvoju še 8. naslov! V to sem sigurna. Aja pa Alonso... Kok je razvajen otrok: Ko so ga kaznoval komisarji v soboto je reku da se je hotu kr upokojit iz F1... Zakaj se ni?!!! In ja on prav da je 110% da bo on prvak letos! Če on ne bi mel zegna sploh že lan neb bil! Če Ferrari lan ne bi mel res krize pa Kimi nesreče, on ne bi bil prvak... Sej zato pa je mel v sredini sezone kr dobro prednost ker je bil začetek sezone letos isto. Vesela sem za Kimija, da bo dubu dirkalnik k pride do ciljne črte! Alonso pa nej kr voz v razletajočem McLarnu. Vesela sem, da sm šla v Monzo, da sem mojga Michija vidla še zadnič dirkat v Evropi... Če bi mela dnar bi šla v Sao Paolo gledat zadno dirko, sam žou nimam dinar... Aja vsakič ko je šou mim (med dirko) Schumi je folk skaku, ko je šel Massa tut, ko je šel Kimi z mal manj navdušenja ampak tut, ko pa Alonso... Buuuuuu...!!! se je sam slišal. Alonso je res čutu kok v Italiji ni zaželjen...
Šele zdej vidm kok sm se razpisala... :D
K ste lih že pisale o Ferrari stvareh: Mam original Ferrari dekco na postli skos (sam zato uska dan postlo postiljem), mam fake brisačo za na plažo, 4 kapce... Ne vem kok jih je original. Ta tazadna bela zihr. Mam majičko Schumijevo original pa Ferrari majico orig. pa mam etui za karto (za F1) itak orig., mam una pas za ključe fake, mam šalčko Ferrari tut orig.... Mam kr stvari... Aja pa eno majico Ferrari z dolgimi rokavi sam je grda.. Sm jo dubla lan v Bachusu ko je bil Marlboro ferrari žur. Najbl pomembno stvar sm pa pozabla... Ferrari mobitel mam :D Ja čist sm frik na Schumija in na Ferrari. Kokr da se mi že po avatarju ne vid. Hehe... Čez 2 tedna pa Kitajska! Vem da Ferrari zdele pridno testira tko da bomo spet 1. !!!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 270
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 17. Sep. 2006 14:55

waaaaaaa Ewchk kolk si napisala :D ponavad tolk dolge poste ne berem, ker nimam volje, ampak to sem z veseljem prebrala...vem kako si se počutla, ker že jst ko sem gledala doma, se mi je naježila koža, skakala od veselja itd...tam bi pa najbrž kar ponorela od veselja :D
a maš mogoče kake slikce, si kaj slikala?? pa kolk si dala za karto v monzi? pa s kom si to šla?
pa bi bila tako prijazna pa slikla tiste stvarce od ferrari :) ker bi ful rada jih vidla... kje si pa vse kupla to??
waaa ma ti prov zavidm veš, da si šla...ker verjamam da si boš to zapomnla za vse življenje...zdej mi je prav žal, sploh pa zato, ker šumija ne bo več, in pol ni to to a :/ tako da zdej tud ne bom niti silila it kam na kej takega, najbrž... :?
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 17. Sep. 2006 15:43

Karta je bla samo 55€ (stojišče pač ampak so ble organizerane "tribune"). Šla sm z mojim dragim.

Stvari pa ja: Dekco sm mi je mami za RD kupla v Harvey Normanu... Slika
Mobitel pr SiMobilu mi je lubi kupu za božič... Sam mam js kr not Mobitelovo sim ker ni zakoderan :) Slika
Kapce pa... Slika
Za to se ne spomnm...
Slika
To sm v Puli leta nazaj...
Slika
To sm v Franciji...
To mojo najnovejšo pridobitev k mi je najbl ušeč sm v Maranellu v Ferrari store nasprot tovarne Ferrarijeve :D Slika
Schumijevo majico sm v BTCju v uni štacuni (v keri btw lastnica cene fuuul nabija...)
Slika
To sm tut v Maranellu in mi je ful ušeč.. Tko ne zgleda neki, sam ko je pa gor je pa ful huda.
Slika
Ferrari brisačko sm kupla na Braču par let nazaj
Slika
Slikc od Schumijevih užigalnikov pa to pa ne bom gor dajala :)
Upam da so slike zadovoljile tvoj interes... Hehe.

Zdj pa iz dirke:
To so dirkači pred dirko: Slika
Neki malga iz muzeja:
Slika
Pod odrom:SlikaSlika
In za konc še js na konc pod odrom: Slika
Zadnjič spremenil Ewchk, dne 17. Sep. 2006 16:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 270
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 17. Sep. 2006 16:01

waaaw zlata si, si nisem mislila da boš tok hitr to dala gor :bussi: vse slikce so lepe prav :love:, še poseben pa una bela kapca, tvoja najnovejša pridobitev mi je tako všeč, pa črna majčka, da pa ne govorim o ferrari brisači...ful je lepa :)
am pa ja slike so zadovoljile moj interes, sploh pa še une od dirke, sem se prav spomnila na to, kako je blo ko je zmagal, kako veselje, se mi je prav koža naježila...am ja kaj delala ferrari & šumi z mene to ni za verjet :D
pa kaj ta zadnja slikca, v črni majčki tisto si ti? ;)
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 17. Sep. 2006 16:09

angel_girl napisal/-a:pa kaj ta zadnja slikca, v črni majčki tisto si ti? ;)
Sm sm... Sej piše :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 270
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 17. Sep. 2006 16:15

upsi pa sej res :oops: sem spregledala :D
am si mi ful znana, sam ne vem kam te dat, kot da te od nekje poznam :gruebel:
am tolk si me navdušila nad te stvari, da tud sama razmišljam da bi si kaj omislila od ferrari ;)
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 17. Sep. 2006 16:35

Ja js bi tut še kej sam nočem... Brez Schumija mi ne bo isto. Je pa res da bom js Ferrari vedno povezvala z njim. V Maranellu je bla huda ena kabina za slikat za 6€ k si se sliku, pol ti je pa sprintal vn sliko iz 4ih delov: na enem sm js, na eni schumi, na eni schumi s čelado v formuli pa na eni schumi v garaži :D Itak sm jo takoj dala v rdeč okvir in na steno... Po dirki sm si tm na dirkališču hotla še eno ful lepo majico ferrari kupt, ampak sm pred dirko rekla da če se ne upokoji si jo kupm, če se si je ne (glede na to da sm si en dan prej kupla kapco pa majico pa dala 75€)... Tko da si je na konc nism kupla... Sej mam dost stvari. Upam da ustanovi svoje moštvo nekoč in bom kupovala stvari do njega. hehe.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 270
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 17. Sep. 2006 16:43

ma kaj ti si že od zmeraj taka navdušenka nad njim? od kdaj ga že spremljaš??
am sej a niso rekli da bo vsen nekaj pomagal v formuli, pomoje bo še vedno kaj slišat o njem...sej je vendar bil tolkrt svetovni prvak, pa tud tisti dirkaški duh v sebi ne more kaj zginit ne... jst vseen upam da se vrne, čeprav se najbrž ne bo...ampak ne morem dojet da je vsega konec :( vsak s strani njega...pogrešala ga bom, res... :cry:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 18. Sep. 2006 7:30

Če bo letos prvak se sigurno kot dirkač ne bo vrnu, ker njemu je bil cilj, da se upokoji na vrhuncu. Js mislm, da ko se bo vrnu, se bo kot šef kšnga moštva. Res je, da so rekl pr Ferrariju da bo povezan z Maranellom, ampak njegova funkcija še ni dorečena... usaj za javnost ne. Bo po koncu sezone.
Kaj pa vem kok časa ga že spremljam... Odkar je pr Ferrariju... Ko je bil pr Jordano pa Benettonu sm bla premala. Lih zadnič sm se z mami o tem pogovarjala in prav da že čist pd malga gledam. Prou frik z njim sem ratala ko si je v nesreči v Silverstonu zlomu noge. Tkrt sm pa ratala obsedena in po poškodbi, ko se je vrnu, nisem ene dirke zamudila. Ene 2x ko je odstopu sm ugasnla tv, drugač pa vedno pogledam od začetka do konca dirko. K eni rečejo da gledajo samo start pa konc... Men je pa lih njabl zanimiv vse umes. Sej ne rečem štart je kul, ampak men ni to tist kar mi je najbl zanimiv.
Aja pr stvareh sm pozabla še povedat da mam črne Ferrari Pumice... Sprot pozablam kaj mam. Bi pa mela še marelo Ferrari pa une medvedke k majo oblečene v kao kombinezon od mehanikov... Taki cortiš to mi. Pa mela bi tangice ampak jih je nikjer nisem vidla. Sm zdj na dirkališču ene bedne črne k gor piše sam I love F1... Js hočm Ferrari tangice! :D
Čist se mi je zmešal... Rada bi si šla letos pozim še 1 tattoo delat in ker mi je Schumi tak car bi si najraj dala 8 malih zvezdic (če bo prvak, ampak sej bo)... Še dobr da mam mal cajta za premislt do takrt. Usekana sm, ja... :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 18. Sep. 2006 7:30

*2jno*

Aja pa js mam sposobnost spreobračanja folka... Že dva tipa sem prepričala ne sam da Schumi ni "debil" al kaj sta misnla na začetku, ampak da je car! Moj scček je bil na začetku fen BMWja... Zdj je pa skor tok usekan na Schumija k js....
Pa tut familijo sm prepričala... Sam povem jim use kar vem o njemu in ga majo hitr raj.
Upam, da Schumija še kdaj povabjo v SLovenijo magar fuzbal al pa kej igrat... Takr je bla edina fuzbal tekma v keri sm uživala, ker je seveda moj lubčk Michi dou 2 gola (enga z glavo...). Drgač fuzbala ne maram. Sam nikol si ne bom oprostila za konc... Mal pred koncem tekme sm šla zadi tm k je bil izhod za tekmovalce in sm na začetku na eni ograji bla in čakala Schumija. Prvi je vn pršu Alonso (k mu noben ampak res noben ni reku za avtogram) in je šou kr naravnost vn. Pol je pršu Fiscico vn je ene 2 avtograma dou in šou tm vn k ALonso. In sm se ustrašla da bo šou Schumi tut tm vn in sm šla tja stat... Ja no... Schumi je pol dalu podpise lih na tistem mestu k sm bla js prej... Prva bi dobila podpis če bi tm ostala... Ampak ne, mene je Alonso zajebu. Na žalost je blo najbliži kar sm bla Schumiju da se je pol metra stran odmene pelu v avtu in nism dubla avtograma... Pa tko sm mela mojo Ferrari kapco prpravleno pa vse. Takrt sm bla čist žalostna pa jezna zakaj sam tm nism ostala... prva sm bla na ograji! Jebem ti Alonso!
A se kdo spomne une dirke k je na štartu en letu v Prostu (se mi zdi) čez Schumija... Pol so štart prekinl in ga še enkrat začel... Je bil to ALonso a ne?!
In par let nazaj je bla ena "kolegica" v Španiji lih v času dirke... In ko pride dam mi reče a je res v F1 en dirkač Alonso... rečem da ja. In mi reče da so nek v mestu šli pač mim njega in da ji je kolega slučajno reku kdo to je... Ona ni mela pojma ne kuko zgleda ne nč... Zdj je pa kao Alonsova fenica. Ta baba je res usekana. Nima pojma o F1... :lol:
Zadnjič spremenil Ewchk, dne 18. Sep. 2006 7:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2821
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Sep. 2006 7:43

:cry: :cry: :cry: :cry: Zakaj nism šla...

Kolk si dala za karto in vse skupaj???

Ja jst sem pa bla v Lj k je bil avtoshow in je blo ene 15 minut pred štartom po TV-ju prenos iz avtoshowa ko se je menla novinarka z Ališičam in dva navijača je vprašala mal...

To je tud filing gledat ko maš kar nekaj navijačev za renaulta in Ferrarija ko en drucga za****...ko vidš ta veselje ko Alonso ven leti...
No saj tm sem gledala če druzga...čeprav ko sm zvedla da gre Schumi v pokoj sem začela jokat.... :cry:

Saj Kimi bo drugo leto naredu akcijo...

Žal mi pa je, da nism šla gledat dirke ko dirka še Schumi :(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 18. Sep. 2006 7:52

Sej sm zgori napisala... Karta je bla 55€. Pol pa bencin pa cestnine pa use te pizdarije pa se je kr nabral... Brez karte je šlo okol 45.000 (kr sm bla v Maranellu, kupla kapco pa majico, kr je blo treba spat v enem B&B pa to...).
Sej js sm prou gledala tm kje je kje Ališič da be se mal pogovarjala z njim pa ga ni blo. Sm bla na dirkališču že okol 9h k je blo treba mesto najdt(še pred dirkači). Bla sm pa tik pred startno-ciljno ravnino, tko da se je točno vidl kdo gre v bokse pa da smo pol mel mal za tečt pod oder. Še en ata je bil ful prjazn, tm ko smo plezal najprej čez eno ograjo, pol smo pa mogl plezat pod eno ograjo pa takoj še čez eno me je dvignu pa me du na stezo da sm loh tekla... Če bi bla v Renaultovi majici al pa kej bi me pomoje porinl po tleh pa zbrcal al pa kej :lol: ...
V Monzi smo bli večinoma rdeči... Na 20 Ferrari fenov je bil 1 Alonsov... K lan v Hockenheimu je blo pa malo mešano.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2821
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Sep. 2006 8:02

Uaaaaaa noro :D

jst bi kr jokala od sreče ko bi vidla schumija... :D

Zato sm pa jst tk nora na nemški jezik in Nemčijo :D :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1072
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 18. Sep. 2006 8:05

Ewchk napisal/-a:A se kdo spomne une dirke k je na štartu en letu v Prostu (se mi zdi) čez Schumija... Pol so štart prekinl in ga še enkrat začel... Je bil to ALonso a ne?!

nop ... čez šumija je letu burti, ki je potem prišel v Ferrari kot testni voznik ... :lach:
una dirka je bila zame ena vrhuncev ... haha, k je najrej un letu čez šumija, pol se je še en skantu, pol so Ralfov avto na štartu pozabil spustiti ... :rofl: ... štart so ponovil se mi zdi, da 3x ... res zame ena bolj smešnih dirk ...
joj Eva kok sm ti fouš :( ... k če bi jst mela s kom it na kerokol dirko, bi šla, ampak tale moj bučko pač F1 ne gleda, ga tut ne zanima, on živi in diha za un blesou aikido :motz:
ja, moja brisačka je pa iz Splita ... sam je res ogromna ...
majčka ti je fenomenalna ... :gut:
vsaj 1x bom probala bučka prepričat, da greva vsaj v Maranello, v muzej, če ne drugega ... drgač mi pa res ni všeč, da Kimi za ferrari voz ... ni on neki fenomenalni voznik ...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 18. Sep. 2006 8:06

Js pa ne znam nč nemšk... znam francosk... Še dobr da Schumi dobr anglešk govori :D
Men je ko vidm Schumija kokr da se čas ustav... Js rabm psihiatra... Preveč se identificiram z Michijem vedno. Ampak če sva pa oba kozorogca. Js ga razumem, razumem njegovo željo po zmagi po bit najbolši... Čist ga štekam!
Če nisi del rešitve, si del problema.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov