Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
LyLa napisal/-a:pa priznejmo .. ni f1 brez alisica
Hahaha, dobrega si trofla
Meni je Ališič ful legenda, sploh si ne morem predstavljat, da ga nebi blo...Recimo poleti, ko sem na dopustu, kje na hrvaškem in gledam dol F1 (Včasih je ravno tisti vikend) mi je kr malo bedno, ker oni tak zmedeno in zaspano deluje
Res, da se folk dela norca iz Mirana, samo brez njega pa tudi nebi ble dirke to kar so. Drugače pa mi je še ful zanimivo gledat na RTL-u (Avstrija tudi nima nevem kak dobrega komentatorja )
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ja Ališič je itak car. Mislim, kje lahko med gledanjem F1 zveš še vse novice iz sveta glasbe, filma.....kdo je s kom, zakaj nekoga ni bilo na podelitev nevemkaterih nagrad.....
Mi je pa oči povedal zanimivo zgodbico iz Miranovih začetkov v F1. Na eni dirki se je začel krog za ogrevanje, Ališič pa naj bi se vneto vživel v dogajanje.....šele po nekaj sekundah je ugotovil, da to še ni pravi štart
Mi je pa oči povedal zanimivo zgodbico iz Miranovih začetkov v F1. Na eni dirki se je začel krog za ogrevanje, Ališič pa naj bi se vneto vživel v dogajanje.....šele po nekaj sekundah je ugotovil, da to še ni pravi štart
HASTA LUEGO
-
Mark - Kofetarica
Chica Guapa napisal/-a:Mi je pa oči povedal zanimivo zgodbico iz Miranovih začetkov v F1. Na eni dirki se je začel krog za ogrevanje, Ališič pa naj bi se vneto vživel v dogajanje.....šele po nekaj sekundah je ugotovil, da to še ni pravi štart
Aja , zanimivo, ja jaz se že tudi spomnim kakše takšne prigode. Še lani enkrat je naredi kakšno napako, da je kaj zamešal (Meni je v glavnem faca). Potem pa tisti njegov ullalaa, kakšna zmešnjava, ali pa kakšen kaotičen začetek dirke s tistim njegovim naglasom
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ja sej ... tko zaupije, da mislm, da se je največ 10 avtov skp zabil ... pol pa zravn TVja pridm, pa vidm, da je button v pesk zapelu ...
men je ostal v spominu iz časov srebrnih puščic, ko sta to bila david in mika ... mislm, kok je on naviju za njiju, da je meu pomoje vudu lutko mini šumija in mini eddija in ju skoz špiku ...
"Haha, srebrna puščica je že daleč spredaj, seveda!" (nakar ga pokaže v travi s pokvarjenim avtom)
sam njegov "strokovni" komentator franci jerančič ... tale tandem zmaga po celi črti ...
men je ostal v spominu iz časov srebrnih puščic, ko sta to bila david in mika ... mislm, kok je on naviju za njiju, da je meu pomoje vudu lutko mini šumija in mini eddija in ju skoz špiku ...
"Haha, srebrna puščica je že daleč spredaj, seveda!" (nakar ga pokaže v travi s pokvarjenim avtom)
sam njegov "strokovni" komentator franci jerančič ... tale tandem zmaga po celi črti ...
-
Mark - Kofetarica
Ja Franci ma včasih tuid takšne fore (Pa vedno svoje otroke omenja, kak je tam)
Zdaj ta vikend se nista mogla nikakor zmenit, kako bosta poimenovala Vitantonia Liuzzi. Eden ga je klical Toni eden pa Vito...
Zdaj ta vikend se nista mogla nikakor zmenit, kako bosta poimenovala Vitantonia Liuzzi. Eden ga je klical Toni eden pa Vito...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ma Ališič včasih mal preveč resno notr pade, pa vpije kej brez veze... Ampak naredi pa vzdušje.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Mark - Kofetarica
Zakaj mi je Ališič vredu sem napisal....Meni gre v glavnem na živce, če je voditelj zmeden al pa, da ma bolj taki tih glas. Ališič vsaj, kaj pametnega pove, če že ma offtopic Bolje tak, kot pa, da je tiiho!
Na živce mi je šel oni, ko je včasih napovedoval motorje, ko so še bili na SLO, če se kdo spomni. Itak, bi raje gledal na Eurosportu, kot jih sedaj...
Na živce mi je šel oni, ko je včasih napovedoval motorje, ko so še bili na SLO, če se kdo spomni. Itak, bi raje gledal na Eurosportu, kot jih sedaj...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Mark napisal/-a:Ja Franci ma včasih tuid takšne fore (Pa vedno svoje otroke omenja, kak je tam)
Ja Ališič se je delu carja, da ve, kako ga VSI kličejo....in pol pride Franci in mu reče Vito-še iz starih časov
Pa še en zabaven pogovor:
Miran nekej takega: ulala.... .....ja zaneslo ga je in končal je na travi!!! Franci, tvoje mnenje?
Franci: .....in je imel usrane gume........
Ališič: umazane, Franci.
Franci: ja no, umazane gume...
HASTA LUEGO
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
sobotne kvalifikacije:
1 16 Jarno Trulli Toyota 1:14.795
2 5 Fernando Alonso Renault 1:14.811
3 9 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:14.819
4 17 Ralf Schumacher Toyota 1:14.870
5 8 Nick Heidfeld Williams-BMW 1:15.038
6 7 Mark Webber Williams-BMW 1:15.042
7 1 Michael Schumacher Ferrari 1:15.398
8 6 Giancarlo Fisichella Renault 1:15.601
9 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:15.746
10 14 David Coulthard Red Bull Racing 1:15.795
11 12 Felipe Massa Sauber-Petronas 1:15.863
12 10 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:15.902
13 15 Vitantonio Liuzzi Red Bull Racing 1:16.288
14 11 Jacques Villeneuve Sauber-Petronas 1:16.794
15 19 Narain Karthikeyan Jordan-Toyota 1:18.557
16 18 Tiago Monteiro Jordan-Toyota 1:19.040
17 21 Christijan Albers Minardi-Cosworth 1:19.563
18 20 Patrick Friesacher Minardi-Cosworth 1:20.306
1 16 Jarno Trulli Toyota 1:14.795
2 5 Fernando Alonso Renault 1:14.811
3 9 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:14.819
4 17 Ralf Schumacher Toyota 1:14.870
5 8 Nick Heidfeld Williams-BMW 1:15.038
6 7 Mark Webber Williams-BMW 1:15.042
7 1 Michael Schumacher Ferrari 1:15.398
8 6 Giancarlo Fisichella Renault 1:15.601
9 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:15.746
10 14 David Coulthard Red Bull Racing 1:15.795
11 12 Felipe Massa Sauber-Petronas 1:15.863
12 10 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:15.902
13 15 Vitantonio Liuzzi Red Bull Racing 1:16.288
14 11 Jacques Villeneuve Sauber-Petronas 1:16.794
15 19 Narain Karthikeyan Jordan-Toyota 1:18.557
16 18 Tiago Monteiro Jordan-Toyota 1:19.040
17 21 Christijan Albers Minardi-Cosworth 1:19.563
18 20 Patrick Friesacher Minardi-Cosworth 1:20.306
Gone
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Enschede napisal/-a:M. Schumacher je hotu konkurenco in letos je ima!
Ja, hvala bogu, vsaj mal bl zanimiv je vse skupi! .. Sem včasih navijala za Šumija, pa sem se že naveličala, ker je bil itak skoz 1. (hehe, sej ne vem, kje je point, da si za enga, pa se pol naveličaš, če je predobr, sam dobr ), tko da sm bla zadne cajte bl za Barrichella. Za rdeče pa itk skoz.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov