Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Ja bla je zlo zanimiva dirka. Ko je šel Schumi na začetku v bokse menat nos sm misnla da je usega konc. Pol je bil Alonso ful spredi... Pride safety car sm bla vesela. Pol Alonso tik preden je odstopu pride a Buttona to je bil tut trenutek sreče. Vmes Schumi šopu neverjetne čase v primerjavi z ostalimi. No ja pol pa gume niso več zdržale hitrega tempa... Usaj 1 točko je dubu. Zdej je Ferrari samo še 7 točk zadi v konstruktorskem, Michi pa 10... Js mislm da nm bo ta 1 točka iz Madžarske še naslov prnesla. Upam da bo Ferrari kej kul pogruntu pred Turčijo v teh 3 tednih... Pol Po tej bo pa že Monza Tuki pa ni da ni da ni dvojna Ferrarijeva zmaga. Če bo use potekal po načrtih grem tja na dirko ...
BTW: Coulthard pa Webber bosta drug let vozila skp pr Red Bullu.
BTW: Coulthard pa Webber bosta drug let vozila skp pr Red Bullu.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
am pa je massa zmagu
mi je malo žal za šumija, ker zdaj zaostaja za 12 pik za alonsom in sem zgubila malo upanja, da bo spet prvak...
a je še kdo gledal mogoče formulo 1?
mi je malo žal za šumija, ker zdaj zaostaja za 12 pik za alonsom in sem zgubila malo upanja, da bo spet prvak...
a je še kdo gledal mogoče formulo 1?
-
meni tudi sam kaj čm...ne more bit zmeri najboljši ne
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
joj kr massa je zmagu...jst sm bla tok
pa na začetku sm bla tok hepi k je biu šumi prvi...pa sm le upala da bo prvak..pa očitno ne bo nč iz tega
pa na začetku sm bla tok hepi k je biu šumi prvi...pa sm le upala da bo prvak..pa očitno ne bo nč iz tega
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
ja ma so sam še 4 dirke...in more bit zmeri pred alonsom, pa tud če zmaga, ne sme bit alonso drugi k pol se ne izteče...k je 12 pik razlike...
- Smotko06
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2006
Če smo že pri F1, FIA je objavila koledar dirk za 2007
http://www.sportnamreza.com/news.php?id=123923
http://www.sportnamreza.com/news.php?id=123923
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Smotko06 napisal/-a:angel_girl napisal/-a:ja ma so sam še 4 dirke...in more bit zmeri pred alonsom, pa tud če zmaga, ne sme bit alonso drugi k pol se ne izteče...k je 12 pik razlike...
Na vsak način bo tesno, ni pa nemogoče da Šumi osvoji naslov.
no vidte!!!! hehe.... NIČ NI NEMOGOČE!!! js vsekakor navijam zanj!!
My dreams are my reality...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Schumi.................BO ZMAGU!!!!!!!!!!!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Kokr sm bla žalostna da je bil Michi 3., sm bla pa fuuuul vesela za Masso... Tok je bil smeško ko je solzice od sreče toču (še posebi na tiskovni)
Upam da se Schumi ne upokoji... Lih na Monzo grem gledat in upam da ne bo to zadnjič ko ga bom vidla v živo dirkat... Upam da ostane, da bosta s Kimijem skp dirkala... Sam škoda za Masso da bo mogu it, sam Massa je talent! Ta Kimijeva predpogodba mi je všeč, da se bo Ferrari odloču a ga hočjo al ne
Upam da se Schumi ne upokoji... Lih na Monzo grem gledat in upam da ne bo to zadnjič ko ga bom vidla v živo dirkat... Upam da ostane, da bosta s Kimijem skp dirkala... Sam škoda za Masso da bo mogu it, sam Massa je talent! Ta Kimijeva predpogodba mi je všeč, da se bo Ferrari odloču a ga hočjo al ne
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Al Massa ne bo več pri Ferrariju?? Kaj ni bil samo eno leto pri Ferrariju??
A pol je res glede Kimija da bo za Ferrari vozu... pa niso neki rekli da šumi je podpisal pogodbo za pet let naprej...al sem narobe slišala?
A pol je res glede Kimija da bo za Ferrari vozu... pa niso neki rekli da šumi je podpisal pogodbo za pet let naprej...al sem narobe slišala?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov