Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
montoyo bojo bojo tko v rt sunl, da se mu bo odtis čevla poznal ... še zmer trdim, da je to preplačani in najslabši voznik v celi karavani ...
kimi gre k ferrariju, pa schumija neki vabjo k renaultu ... vsaj take so napovedi ... lahko pa bodo drugo sezono pr ferrariju vzeli še enega maldega voznika ... nikoli se ne ve
kimi gre k ferrariju, pa schumija neki vabjo k renaultu ... vsaj take so napovedi ... lahko pa bodo drugo sezono pr ferrariju vzeli še enega maldega voznika ... nikoli se ne ve
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
evo sj še na 24.ur piše
klik
klik
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- bejbika
- Cosmopolitanka
mah tole je samo natolcevanje ... nč konkretnega ...
edino, če bojo alonsa kupili ... no, jst sm še zmer pr tem, da se vzame Rosberga pa Masso pusti in maš mlado ekipo z dvema perspektivnima voznikoma in pustiš tista stara jajca tam, kjer so ...
edino, če bojo alonsa kupili ... no, jst sm še zmer pr tem, da se vzame Rosberga pa Masso pusti in maš mlado ekipo z dvema perspektivnima voznikoma in pustiš tista stara jajca tam, kjer so ...
-
*Elle* - Kofetarica
ja sj alonso bo drug let itak pr mclarnu...to se pa že dolg cajta ve..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- bejbika
- Cosmopolitanka
ja vem ... težko je imeti alonsa v ekipi s kateremkoli od sedanjih voznikov ... ker montoya je idiot, kimi je pa preveč podoben alonsu ... tako, da dvomim, da se bo mclaren odloču za to taktiko, da bo imel kimija in alonsa skp v ekipi ... ne vem no ... men je to udarec v temo
-
*Elle* - Kofetarica
ja u bistvu je tud men ful nesmiselno tole vse skupi... sam še zmer močno upam da ne bo šel kimi k ferrariju pol nakonc, k bom mogla resno razmišlat o tem da se mu odpovem..hehe
- bejbika
- Cosmopolitanka
mah sej ni tok hudo ... ferrari ma vsaj dober, varen avto, kar se pa za mclaren ne more reči ... ker avto se dobesedno razpada ... res, odlična reklama za mercedes
kaj a za alonsa boš pa navijala, če bo pr mclarnu?
a ni fora v tem, da navijaš za dirkača, ne glede kje vozi?
sej jst ne navijam za Šumija, jst navija za ferrari
kaj a za alonsa boš pa navijala, če bo pr mclarnu?
a ni fora v tem, da navijaš za dirkača, ne glede kje vozi?
sej jst ne navijam za Šumija, jst navija za ferrari
-
*Elle* - Kofetarica
mah ne js ne navijam za alonsa ...js sam za kimija navijam k je men naj dirkač..sam tko no ferrari mi je čisti pa brez zamere...sam za mclaren js navijam še k je hakkinen vozu...mah ne vem no...sj po moje bi še zmer zanga navijala.. pa tut za mclaren potihem..hihi
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
jst pa navijam za ekipo renault pa mclaren ne pa za voznika posebej.....kimi mi je pac lustn zato skos neki o njemu blebetam....pa tud dobr fura....sam ce bi su pa km drugam pa ne bi bla vec zanga to pa 100procentno kdorkol gre vn iz renaulta al pa mclarna pa gre v drugo mostvo bo pac moj tko recen sovraznik!!!....nikol v zivljenju pa ne bom navijala za ferari....kar se pa tice sumija....ce pride v renault....se odpovem renaultu!!!!tipa pac ne prenesem...mi je tok hinavski da nevem....pac tko je....
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
**SiMoN@** napisal/-a:Chica Guapa napisal/-a:Moja napoved za jutri pa je: Zmagu bo Alonso... čeprov bi raje vidla, da zmaga Šumi. No ja, mogoče nam pa spet rata!!
aha aha...zdej te moram pa natepst k sm ti gor oblubila
Hej hej to je bila samo napoved Ej sam je pa dober Mihec!! Jst sm spet po hiši gor pa dol skakala.
HASTA LUEGO
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
FERRARI seveda!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov