Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Kimi je "push the Buttna" wihaaa ...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Chica Guapa napisal/-a:Ja ta tunel ne... ko sm bla jst tm, je zravn mene stal en velik smetnjak Tako da res nism mela enga filinga, da bi se tuki kdaj Michael vozu.
Moja napoved za jutri pa je: Zmagu bo Alonso... čeprov bi raje vidla, da zmaga Šumi. No ja, mogoče nam pa spet rata!!
aha aha...zdej te moram pa natepst k sm ti gor oblubila
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
opium napisal/-a:šumi, šumi dons je bil res dober... parkat popravu najhitrejsi krog in zmagu s taktiko
jeeee svaka čast ... še zna! kje ste zdej vsi alonso feni ... jokice ... hec ...
res, svaka mu čast! slabe gume do konca, ampak jim je zgleda uspelo ferrarija navit do konca ... glede mclarna ... bojim se, da bo avto prišel v formo tako kot lansko leto - na zadnjih 5 dirkah ... pa tut 2 renault ni ravno konkurenčen ... Massa ...
pa Rosberg ... škoda, ker je Williams zamoču s taktiko 2 postankov, ker bi bil z enim postankom na zavidajočem 5 mestu ... res, dobra dirka ...
poraženec? Montoya ... definitvno ...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
No da še js mal pokomentiram...u bisvu nimam kj dost za komentirat samo lahko rečem da sm zelo razočarana nad "mojima" dvema...še ne tok nad Montoyo kot nad Kimijem, mislim da bi definitivno lahko vozil bolje in dosegel vsaj stopničke.. ampak tako je in lahko samo upam da bo drug vikend v barceloni bolje..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
waaaa šumi je zakon.....gooooo šumiiii
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
bejbika....napisala si kje smo alonsovi feni...evo mene.....jst sm itak skos gor pa komentiram ce je rezultat slab al pa dobr!!!tko da...... ....
ja elle mene je tud kimi cist razocaru....ne vem kaj ga serje...sm misnla da se bo boril za svetovnga prvaka...sam ocitno se bosta alonso pa sumi....mah sej....pol pa itak kimi gre k ferariju tko da ga ze zdej mal ne maram....pol bo pa moj sovraznik....hehe.....
ja elle mene je tud kimi cist razocaru....ne vem kaj ga serje...sm misnla da se bo boril za svetovnga prvaka...sam ocitno se bosta alonso pa sumi....mah sej....pol pa itak kimi gre k ferariju tko da ga ze zdej mal ne maram....pol bo pa moj sovraznik....hehe.....
-
*Elle* - Kofetarica
maria18 napisal/-a:ja elle mene je tud kimi cist razocaru....ne vem kaj ga serje...sm misnla da se bo boril za svetovnga prvaka...sam ocitno se bosta alonso pa sumi....mah sej....pol pa itak kimi gre k ferariju tko da ga ze zdej mal ne maram....pol bo pa moj sovraznik....hehe.....
neee Kimi ne gre k ferrariju, je že odločen da ostane pr Mclarnu...hehe
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ni kej Schumi se je izkazal s taktiko...super so...naslednič bomo spet zmagal...Ferrari se je vrnil
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*Elle* - Kofetarica
ja sm sigurna, k sm prebrala en članek na netu in da je končno izjavu da ne gre k ferrariju..in da so itak to sam pisal mediji k niso vedl za zihr..
alonso je pa itak podpisu že pogodbo z mclarnom za leto 2007 tk da bo on drug let že pr mclarnu..
alonso je pa itak podpisu že pogodbo z mclarnom za leto 2007 tk da bo on drug let že pr mclarnu..
-
*Elle* - Kofetarica
ja mislm da bo montoya šel stran..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov