Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MayaParis - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
matea napisal/-a:katastrofa
fia je kriva. ferari pa je nasploh neumen. ful usi srečni kr so zmagali. ma to zame ni nobena zmaga. tisti shumi mi gre pa na bruhanje. barricelo se mi pa smili pr tistemu "jaz sem najbolši " shumiju.
mah ja....pestro je letos
se strinjam! zdej ferarri misl kok so dobri k je michael zmagu na uni tekmi. zdej se pa je k sta ga alonso in raikonen spet premagala.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja ključno vlogo v F1 in ostalih športih pač igrajo dober dirkalnik, material, sreča. Bilokdo lahko zmaga, ker majo vsi v F1 dovolj izkušenj, če majo dober avto. Ferrari pač letos ni najboljši, ne se zdaj spet na šumaherja, zgovarjat...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Mark napisal/-a:Ja ključno vlogo v F1 in ostalih športih pač igrajo dober dirkalnik, material, sreča. Bilokdo lahko zmaga, ker majo vsi v F1 dovolj izkušenj, če majo dober avto. Ferrari pač letos ni najboljši, ne se zdaj spet na šumaherja, zgovarjat...
se strinjam.....čeprav mi je mal bed ker šumi ne vodi.......he he
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
meni se zdi da je prej šumi zmaguval samo zato, ker je mel bolši motor, letos ko pa so izenačeni, pa nemre več nič naret..... pa lepo prosim ne opravičevat, da je pač zaprl vilvineva pa culharda pa ne vem koga vse še, ker se mi zdi to barabsko. marsikatero zmago je izsilo, ne pa da bi pošteno vozo.
sicer pa navijam za vse ostale samo za šumija NE!
aja pri motornih dirkah pa: go max biaggi!, pa tuji valentino rossi ni slab! navijam za oba
sicer pa navijam za vse ostale samo za šumija NE!
aja pri motornih dirkah pa: go max biaggi!, pa tuji valentino rossi ni slab! navijam za oba
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Michael napisal/-a:ha? jaz nism nikol furu F1
upsa
mislila sem povedat, da pač nej naredijo vse to kar si ti naštel, pa sem se zmotla, se pravi: vsi enake motorje, gume,...
verjamem, da ti nisi vozo f1, mogoče še jo pa kda boš
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
mal mi bla že boring, ker je blo vedno isto! zdej se je končno mal spremenil!
-
zdravstvenik - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
Tako kaže ja ...
Drgač pa sta Mclaren&Renault top
Drgač pa sta Mclaren&Renault top
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
lun|ca napisal/-a:Kaj recete kdo bo letos prvak?
Alonso ?
Mislim, da bo Fernando letos prvak. Čeprov ma pa Kimi še vedno veliko možnosti...nikol ne veš, kaj se lahko zgodi že na naslednji dirki...to je čar F!.
HASTA LUEGO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov