Formula One - F1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
roxy* napisal/-a:Jst sm včeraj sam štart gledla. Pa sm samo zijala, kako sta renaulta uletela mimo prvih dveh....
dzabe jim, saj sta oba sla vn
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Chica Guapa napisal/-a:McLaren....hahaha Ja, jst sm tud anti McLaren.Mark napisal/-a:Eh jaz pa nisem nikoli navijal pa tud verjetno nikoli ne bom za McLarna.
same here ... men so že od časou Mike pa Davida čist antipatične tele srebrne "puščice" ... zdej pa še Montoya, zame NAJSLABŠI voznik, kar jih je formula mela v zadnjih 10 letih ... ne vozi z glavo, preveč hoče ... izsiljuje ... ne prenesem ga ... sej je fajn it na nož, sam tm kjer tvegaš svoj lajf in življenje drugega voznika, tm se pa ne gre na nož, no ...
SCHUMI, SCHUMI!!!!!! :tanz:
WIIIIIIIIIIIIII!!!! We are back AGAIN!!!!
tut rubens je biu HUUUUD!! ;)
-
MayaParis - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mark napisal/-a:Maya drugič si lahko bolj objektivna in svoje ugotovitve podkrepiš z dejstvi, če se že delaš pametno
Prevec dolga zgodba. In cist dost poznam zgodovino F-1. Kolkrat bi lohk Rubens zmagu pa ni zarad tega k so mu rekl, da mora spustit Schumacherja naprej. To ni ferplay!!! Pa se Schumacher ma vec srece kot pameti!!!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
sicr formula že kr neki let ne gledam več (tko mal z enim ušesom spremljam), ampak te razni schumacherji, montoye, raikonneni ipd. se ne morjo primerjat s senno, prostom itd... takrat so bli čist drugi cajti, k je človek z veseljem gledal ta cirkus (čeprav si se mogu prov skoncentrirat da nisi zaspal pr Miheličevem komentiranju)... ker je bil važen voznik, ne pa to kakšen avto maš
-
MayaParis - Sramežljivka
micamaca napisal/-a:sicr formula že kr neki let ne gledam več (tko mal z enim ušesom spremljam), ampak te razni schumacherji, montoye, raikonneni ipd. se ne morjo primerjat s senno, prostom itd... takrat so bli čist drugi cajti, k je človek z veseljem gledal ta cirkus (čeprav si se mogu prov skoncentrirat da nisi zaspal pr Miheličevem komentiranju)... ker je bil važen voznik, ne pa to kakšen avto maš
Ja Senna in Prost sta bla ful vredu.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
those were the days my friend...micamaca napisal/-a:sicr formula že kr neki let ne gledam več (tko mal z enim ušesom spremljam), ampak te razni schumacherji, montoye, raikonneni ipd. se ne morjo primerjat s senno, prostom itd... takrat so bli čist drugi cajti, k je človek z veseljem gledal ta cirkus (čeprav si se mogu prov skoncentrirat da nisi zaspal pr Miheličevem komentiranju)... ker je bil važen voznik, ne pa to kakšen avto maš
Ampak takrat je bla pa res formula za gledat.. sej zdj je tudi ampak takrat si jo pa moral gledat
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
MayaParis napisal/-a: In cist dost poznam zgodovino F-1. Kolkrat bi lohk Rubens zmagu pa ni zarad tega k so mu rekl, da mora spustit Schumacherja naprej. To ni ferplay!!!
Hmm zelo uradno samo enkrat v Avstriji
Drugače je pa res treba gledat celo zgodovino, da se vidi, kdo je boljši. In to ni Rubinho. To je ŠUMI!!
HASTA LUEGO
-
MayaParis - Sramežljivka
To si mislm o Schumacherju. On je zmagoval samo zato, ker je mel velik srece in boljsi avto!!! Zdej se jim je pa poslabsal, sej se vidi kdo je boljsi od Schumacherja. Raikonnen!!! In seveda drugi, med njimi tudi Alonso.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov