Fitnes ali aerobika?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 131 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
marypa napisal/-a:glede na to da nočem kakih mišic kjerkoli, bi se odločila za aerobiko.
ti pa si optimistka ce mislis da se ti bodo tako hitro poznale
jst hodim ze kar nekaj casa pa nisem mrga
tudi ce ful delas itak sproti vidis napredek. sicer mora bit pa v te stvari vlozenega full truda in discipline.
p.s. a mislis da na body pumpu ne delajo misice? pa brez zamere...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
mene pa neki zanima... cist iz firbca. a ene nikol niste mele misic, pa se vam zato ne poznajo ko hodte u fitnes, al misice enkrat dokoncno odmrejo? ker js sm u mladih letih ogromno trenirala (pa spet ne neki profesionalno) ampak, precej so se mi poznale misice na nogah, rokah, trebusne misice (pravi otroski sixpack sm mela )...no, in ce mal kej zacnem migat misice ful hitro nazaj ''zrastejo'' - pa ceprav vmes niso nekaj ful vidne. ampak to zdej niso neka dolga casovna obdobja...
torej npr. da se nebi nc gibala kdaj bi pa dokoncno zginle vse te misice?!
jah, splaca se kaj trenirat se v osnovni soli in malo kasneje, mmmhm, kr za dolgo prime
torej npr. da se nebi nc gibala kdaj bi pa dokoncno zginle vse te misice?!
jah, splaca se kaj trenirat se v osnovni soli in malo kasneje, mmmhm, kr za dolgo prime
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ne sej ne da se ne pozna...ce si priden rezultati so. ampak razjezi me da ene recejo da nocejo na fitnes ker nocejo bit ful misicaste in si istocasno predstavljajo ene ful nabildane zenske...sej tko hitro pa tudi ne gre.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz se odločam za aerobiko, ker kolkr se poznam,vem,da bom raj hodila tja kt pa u fitnes. "Tegobe in spomini iz srednje šole"
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
always & forever ... fitnes. Aerobika je no-go pri meni.
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Hm, tudi mene to zanima. Naj pove katera, ki hodi na ure aerobike, pa kje je solidna cena v Ljubljani in koliko pride sicer, če ne hodiš redno, pač pa ko hočeš (recimo 1x na teden ali parkrat na mesec, ker se drugače aktivno ukvarjam še z drugimi športi).
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
jst ti bolj priporočam fitnes ker če v fitnesu delaš pravilno vse vaje pol boš mele lahko res hudo postavo! point pri fitnesu je, da ko delaš vaje pa ni važno katero moraš imeti trebuh napet! nujno! in delaš lahko za roke vaje ampak hkrati delaš tudi za trebuh s tem ko imaš napetega!
pri aerobiki imaš bolj teamsko delo! nisem pristaš aerobike
pri aerobiki imaš bolj teamsko delo! nisem pristaš aerobike
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
jst pa ful uživam na les mills programih, na body pumpu, attacku, stepu, balanceu ... lani sem hodila na fitnes, ampak sem se tko hitro naveličala. mal drugač je, če imaš pred sabo inštruktorja, ki te motivira, odlično glasbo in tebi podobne navdušence, ki se potijo s tabo sploh pa večino dneva presedim in mi ful paše se znoret. fitnes ni zame, ampak navadna aerobika tud ne.
Prvi neprebran prispevek • 131 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov