Fitnes ali aerobika?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Avdotja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2010
za to, da imam lepo oblikovano telo, se redno vsak dan posvecam fitnesu; poudarek seveda na utezeh. Vsakic druga misicna skupina in po utezeh se ura kardia.
Zmotno je misljenje pri puncah, da ce delajo na utezeh, bodo nabite vcasih se res posteno nasmejim tem stereotipom . Sama redno delam na utezeh, se posebi delam na definiciji misic.
za vse tiste, ki imate zmotno misljenje, svetujem, da si preberete tole: http://maxximum-portal.com/clanek/zensk ... tezi!.html
Zmotno je misljenje pri puncah, da ce delajo na utezeh, bodo nabite vcasih se res posteno nasmejim tem stereotipom . Sama redno delam na utezeh, se posebi delam na definiciji misic.
za vse tiste, ki imate zmotno misljenje, svetujem, da si preberete tole: http://maxximum-portal.com/clanek/zensk ... tezi!.html
-
Robin_Hooda - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2010
Sem bolj med novimi tukaj in me zanima (nisem nikjer zasledila) kje v Lj je cenovno ugodna mesečna karta fitnesa in aerobike? Saj vem, da si to lahko sama skombiniram in hodim ločeno, a me zanima, če je možnost "skupne" mesečne karte in so tudi kakšni popusti. Ker se ne bi rada prenaglila in vpisala nekam, kjer bom plačala dvakratno ceno.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Če je že kaj treba, potem fitnes
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hodm na aerobiko, ampak ksno verzijo, k ni prou dost koreografskih elementov, ker se mi tm reees ne da razmislat, kam nej dam ksno nogo
Ce se pa spravm doma kej delat, je pa bl fitnes varianta - utezi pa razni trebusnjaki ipd.
Ce se pa spravm doma kej delat, je pa bl fitnes varianta - utezi pa razni trebusnjaki ipd.
Live. Love. Surf.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Priporočam ti Zumbo,Hot Iron ali Freestyler
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sm ze najdla take k mi ustrezajo, tehle sicer ne poznam ampak useen hvala
Live. Love. Surf.
Kdo je na strani