EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 481 prispevkov
• Stran 31 od 33
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Španija, odlično.
Nemčija, dobro.
Sodnik, nezadostno.
Španci so bili večji del tekme boljši nasprotnik, in so zasluženo prvaki. Obramba je povsem onemogočila Podolskega in Kloseja. Niso imeli šibkega člena, spet je navdušil Senna.
Nemci premalo borbeni, katastrofalna napaka Lahma, po katerem je Nemčija dobila "neumen" gol. Slabi predložki Schveinsteigerja, Fringsa...
Predvsem pa počasna, nezanesljiva obramba.
Sodnik je storil dve ogromni napaki, obe v škodo Nemčije. Pri rezultatu, 0-0, je Capdevila igral z roko v kazenskem prostoru, sodnik ni dosodil 11metrovke.
V drugem polčasu je Silva, šel z glavo proti Podolskemu, ga narahlo zadel, spet nič. Po pravilih je to rdeč karton.
Če sesštejemo vse skupaj, Španci zasluženo prvaki, Nemci podprvaki, 3. mesto pa si delita Turčija in Rusija.
Veliko boljše prvenstvo, kot prejšne EP2004, na Portugalskem.
Nemčija, dobro.
Sodnik, nezadostno.
Španci so bili večji del tekme boljši nasprotnik, in so zasluženo prvaki. Obramba je povsem onemogočila Podolskega in Kloseja. Niso imeli šibkega člena, spet je navdušil Senna.
Nemci premalo borbeni, katastrofalna napaka Lahma, po katerem je Nemčija dobila "neumen" gol. Slabi predložki Schveinsteigerja, Fringsa...
Predvsem pa počasna, nezanesljiva obramba.
Sodnik je storil dve ogromni napaki, obe v škodo Nemčije. Pri rezultatu, 0-0, je Capdevila igral z roko v kazenskem prostoru, sodnik ni dosodil 11metrovke.
V drugem polčasu je Silva, šel z glavo proti Podolskemu, ga narahlo zadel, spet nič. Po pravilih je to rdeč karton.
Če sesštejemo vse skupaj, Španci zasluženo prvaki, Nemci podprvaki, 3. mesto pa si delita Turčija in Rusija.
Veliko boljše prvenstvo, kot prejšne EP2004, na Portugalskem.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Kriminal je že, da je Nemčija sploh prišla v finale, kjer so se Španci dobesedno poigrali z njimi. Mi je prav všeč, ker je cel svet lahko videl kako lepo so Španci obračali te lesene nemške hlode in kolko je vreden Ballack, ki ga vsi imajo za nekega strašnega igralca, ko pa je v bistvu čisti povprečnež. Razlika bi mogla bit vsaj 3,4 gole v korist Špancev ker so bili za razred boljši tekmec in naredili Nemcem šolo nogometa, na momente so bili Nemci in vsa njihova nesposobnost prav smešni. Fizična moč (edino kar Nemčija premore) ni v primerjavi s tehniko nič. Zmagal je lepši nogomet tako da je pravici zadoščeno.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Prav neverjetni ste, zdaj ste vsi za Španijo. Tut prav.
Samo na naslednjem EP, SP bodite za njih, in takrat ne menjajte za morebitno uspešnejše.
Ballack povprečnež??? Njegov gol proti Avstriji je bil na Eurosportu izbran za najlepši gol prvenstva, vodja nemške igre, najboljši igralec Chelseaja, dodat je treba, da ima od vseh vrhunskih igralcev največ smole.
Samo na naslednjem EP, SP bodite za njih, in takrat ne menjajte za morebitno uspešnejše.
Ballack povprečnež??? Njegov gol proti Avstriji je bil na Eurosportu izbran za najlepši gol prvenstva, vodja nemške igre, najboljši igralec Chelseaja, dodat je treba, da ima od vseh vrhunskih igralcev največ smole.
-
Jst sm za nogomet oz. lep nogomet česar Nemčija niti približno ni sposobna ponuditi. Navijaško gledano pa sm samo za Slovenijo, na tem prvenstvu pa sm simpatiziral z Nizozemci. Ballack povprečnež, ja točno tako. Ja in kaj je tisti njegov gol??? Vsak je sposoben zabiti eurogol. Sicer pa še zdaleč ni najboljši igralec Chelseaja če smo že pri tem...samo kar se sredine tiče je npr. Essien profesor nogometa za Ballacka. Pač ni tako kvaliteten igralec kot ga vsi opisujejo. Zame je in bo povprečnež (predvsem tehnično gledano)
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Mah kot sem že povedala.....na začetku nisem bila za Španijo, se nimam za neko ''navijačico'' al karkoli. Odkar gledam nogomet, navijam za Portugalsko in Nizozemsko...Bi raje videla da bi zmagala ena od teh ekip, ampak pač sta izpadli pred finalom......Španska igra mi je tudi zlo všeč...sem navijala zanje ko so igrali proti Italiji in sem navijala zanje danes, čeprav sem imela občutek da bodo zmagali Nemci. Na srečo sem se motila.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Španija je pokazala skozi celotno prvenstvo pokazala zelo lep nogomet in je zasluženo brez izgubljene tekme postala evropski prvak.
Španija zasluženo slavi, Nemci razen proti Portugalski na tem prvenstvu niso pokazali nič in si je sigurno marsikatera reprezentanca bolj zaslužila nastop v finalu. Kdor navija za nogomet je včeraj navijal za Španijo.
Španija zasluženo slavi, Nemci razen proti Portugalski na tem prvenstvu niso pokazali nič in si je sigurno marsikatera reprezentanca bolj zaslužila nastop v finalu. Kdor navija za nogomet je včeraj navijal za Španijo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kak sm js vesela! Zadnjih 20 minut mi je srce bilo k noro, k sm se bala da bo Nemcem nekak ratal gol dat. Uh...kak mi je odleglo, k je sodnik zapiskal konec tekme!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Nekateri nismo kar naenkrat za Španijo. Js sm že pred prvenstvom napisala, da so moji najljubši. Sploh pa navijam za njih že odkar gledam fuzbal (ene 6 let).
Drgač pa kar naenkrat res vsi za Španijo, če pa nebi prišli tak daleč, jih večina pa še opazila nebi.
Drgač pa kar naenkrat res vsi za Španijo, če pa nebi prišli tak daleč, jih večina pa še opazila nebi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dobro no sej jih ne kujemo glih v zvezde, konc koncev so premagali zgolj Nemce... Proti takim ekipam je lahko igrat lep nogomet.
Aja btw, obstaja rezlika če za nekoga navijaš ali pa če nekomu privoščiš.
Aja btw, obstaja rezlika če za nekoga navijaš ali pa če nekomu privoščiš.
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 30. Jun. 2008 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Jst sem bolj kot ZA Španijo PROTI Nemčiji, ker mi njihov način igre splooooh ni všeč in se mi zdi da si niti finala niso zaslužili glede na prikazano. Drugač pa je normalno da imaš vsako tekmo svojega favorita...Jaz sem čisto vsako tekmo(razen redkih izjem ko mi je bilo res vseeno) za nekoga navijala in se mi to ne zdi nič čudnega...finale je bil pač med tema dvema ekipama in gledalci so se razdelili: eni so bili za Nemčijo, drugi za Španijo...that's it.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
no angel napisal/-a:Hehe ja sej zdej pa vsi kr naenkrat za Španijo.
Ne razumem tega. A če je naša ekipa že izpadla, potem nam mora biti pa vseeno, kdo bo zmagal? Jaz si skoraj na vsaki tekmi izberem nekoga, za katerega bi raje, da zmaga.
Španci mi igrajo lep nogomet (definitivno veliko lepšega kot Nemci), zato sem včeraj navijala za njih (pa tudi zato, ker mi Nemci res niso všeč-že od nekdaj). Tudi če pogledam celotno prvenstvo so si veliko bolj zaslužili zmagati Španci kot Nemci.
(bi pa navijala za Nemčijo, če bi igrala proti Italiji )
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
mja no, spanija zasluzeno zmagala..
2. mesto je tudi ok, glede na to kako katastrofalno so igrali na zacetku
bo boljse naslednje evropsko prvenstvo !
2. mesto je tudi ok, glede na to kako katastrofalno so igrali na zacetku
bo boljse naslednje evropsko prvenstvo !
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Prvi neprebran prispevek • 481 prispevkov
• Stran 31 od 33
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov