EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
mirella napisal/-a:Toooooooo Nemcijaaaaaaaaaa !! Hvala bogu vsaj neki po moji zelji!
No nekaj nas je pa le tukaj gor, ki smo za Nemčijo.
Ostali so itak bolj po vetru predvčerajšnim Portugalska, včeraj Nizozemska, danes Turčija, jutri Rusija, pojutrišnjem Španija...navijajo za vseh 15 reprezentanc, katera je pač tisti trenutek zanimiva.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
tor napisal/-a:Na celem prvenstvu, na petih tekmah je Turčija vse skupaj vodila samo 13 minut! In to naj bi bil finalist???
Razumem, da ne marate Nemcev, saj so vaše ljubljenčke, Portugalce suvereno premagali.
Nemčija je bila prvi favorit prvenstva, in bo na koncu opravičila pričakovanja.
Tista Turška premoč v 1. polčasu, je bila posledica, mehke igre v obrambi. Če bi zagrabl kot proti Portugalcem bi bilo drugače.
Odlična igra Schveinsteigerja, s Podolskim se res ujameta.
Pri Turkih najbolši Altintop, ki pa ima tudi nemško državljanstvo, saj je tam rojen in igra za Bayern.
Ni res, da jaz ne maram Nemcev, ker so premagali Portugalce... Res je, da mi niso preveč pri srcu (že od prej), ampak če bi igrali bolje od Turkov, bi to tudi priznala. Ampak niso. Ne pravim, da so igrali slabo; nasprotno, igrali so dobro, ampak so bili Turki boljši (sploh v prvem polčasu).
tor napisal/-a:Ostali so itak bolj po vetru predvčerajšnim Portugalska, včeraj Nizozemska, danes Turčija, jutri Rusija, pojutrišnjem Španija...navijajo za vseh 15 reprezentanc, katera je pač tisti trenutek zanimiva.
Jaz od začetka navijam za Portugalsko, ampak ker so oni izpadli, pač na vsaki tekmi navijam za tiste, ki so mi ljubši. Je nekaj ekip, ki jih res ne maram in potem navijam pač za nasprotnike.
A če navijam za eno državo, bi morala biti na vseh drugih tekmah nevtralna, ali kako?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Eni nimamo ljubljenčkov in se ne obračamo po vetru ampak preprosto privoščimo boljšim in Nemčija včeraj ni bila boljša.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
No no, tud če je res da so bli včeri Turki bolši in se je Nemcem usralo, mislim da so Turki ravno na tak način (da se jim je orng usralo) sploh prišli do polfinala. Že proti Čehom jih je sam sreča rešla, če bi takrat zmagala boljša ekipa, Turkov niti v četrtfinalu ne bi blo. Sicer pa niti ne morte sveto trdit da so bli Turki boljši, no v prvem polčasu mogoče že, v drugem pa tak tolk časa ni blo slike, da niti ne mormo vedet kak je blo.
Drugač pa, komi čakam današnjo tekmo in navijam za Ruse, ker so do zdej pokazal ful dobro igro in bi jim privoščla da zmagajo.
Upam na finale Nemčija - Rusija. Čeprav, tud če zmagajo Španci, se v vsakem primeru obeta ful zanimiv finale.
Drugač pa, komi čakam današnjo tekmo in navijam za Ruse, ker so do zdej pokazal ful dobro igro in bi jim privoščla da zmagajo.
Upam na finale Nemčija - Rusija. Čeprav, tud če zmagajo Španci, se v vsakem primeru obeta ful zanimiv finale.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Razumem, da ne marate Nemcev, saj so vaše ljubljenčke, Portugalce suvereno premagali.
Nemčija je bila prvi favorit prvenstva, in bo na koncu opravičila pričakovanja.
Ja itaaak! Za Nemce ne navijam ker mi njihova igra ni všeč, mi ni zanimiva, včeraj tudi niso pokazali neke premoči nad Turki. Pričakovali bi, da bi ekipa koj je Nemčija z njimi opravila brez vsakega problema, sploh ker so Turki veljali za neke outsiderje, pa ni bilo tako. Ne vem zakaj je tako težko razumet da nekdo navija za Turke. Resda sem na začetku navijala za Portugalce(in Nizozemce), ampak to nima nobene veze...priznala sem brez nobenega problema, da so Nemci igrali bistveno bolje od Porrtugalcev in so si zaslužili napredovanje...na včerajšnji tekmi pa po mojem mnenju ni bilo tako...
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Komaj čakam današnjo tekmo! Pričakujem pravo nogometno poslastico. Upam samo, da ne bo neurja na Dunaju...to bi bil hudič. Navijam pa za Ruse, ker so do zdaj prikazali daaaaaaaaleč najboljšo igro.
Sem se pa prav nasmejala danes, ko sem našla en članek, kjer se sprašujejo, če je Pavljučenko izgubljeni brat Cameron Diaz. klik Hja, ta ruski poba je pravi balzam za učke.
Sem se pa prav nasmejala danes, ko sem našla en članek, kjer se sprašujejo, če je Pavljučenko izgubljeni brat Cameron Diaz. klik Hja, ta ruski poba je pravi balzam za učke.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja dans Rusi res niso pokazal nč od nč ... prav vsako žogo so jim vzeli Španci, katastrofa. Mah si pa vseen zaslužjo čestitke da jim je uspelo pridet tak daleč. Smola pač, sej bojo pa zato Nemci sesuli Špance v finalu. Sam bojo mogli kej več pokazat kot pa včeri proti Turkom.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov