EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
evahunnie napisal/-a:ruska igra....kapo dol! strašno so natančni v podajah v globino, tečejo k norci in sploh se mi zelo dopade njihova igra! js mislm da bojo pršl še dečl go go rusija hihi
Saj so že daleč pršli, priti med 4 v Evropi je za vsako reprezntanco super uspeh.
Danes je bila najslabša četrfinalna tekma na tem prvenstvu. Pa naj bodo Španci enkrat blizu vrha.
Polfinale:
sreda, Nemčija-Turčija
četrtek, Španija-Rusija
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
JEEEEEE! Ful, ful, ful sem vesela za Špance, zakon!!! Škoda mi je samo ker bodo igrali proti Rusom, ki so mi tudi všeč....finale Španija-Rusija bi bl ful dober!
OK....Kje so dobili tega komentatorja?????!!!! Če ni enih 20x v celi tekmi povedal da je prekletstvo špancev, blablabla....Mislim halooooo...Who cares?! Poveš enkrat, ampak ne da mi celo tekmo s tem najedaš...
OK....Kje so dobili tega komentatorja?????!!!! Če ni enih 20x v celi tekmi povedal da je prekletstvo špancev, blablabla....Mislim halooooo...Who cares?! Poveš enkrat, ampak ne da mi celo tekmo s tem najedaš...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Španija!!!
Kak sm js vesela! Letos grejo do konca! Definitivno
Kak sm js vesela! Letos grejo do konca! Definitivno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Malditos putos krnekiiiiii.. ceprow po drugi strani si italjani res nebi zasluzili it naprej glede na prejsnje tekme.
Upam da bojo nemci razbili spance v finalu! ce nebo kaksno presenecenje vmes
Upam da bojo nemci razbili spance v finalu! ce nebo kaksno presenecenje vmes
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Vsekakor so si španci zaslužil. Čeprav so mel tudi italijani svoje šanse, ampak povsem zasluženo Španci naprej. Bo pa zanimivo vidt polfinale z Rusijo... to zna bit huda tekma...
In glede na to kako rusi igrajo zmeri bolšj bo napeta tekma...
Drgač pa video včerajšnje tekme
Španija - Italija
Pa še ruska zgodba video
Rusija - Nizozemska
In glede na to kako rusi igrajo zmeri bolšj bo napeta tekma...
Drgač pa video včerajšnje tekme
Španija - Italija
Pa še ruska zgodba video
Rusija - Nizozemska
And now something completely different
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jz sm tut za špance navijala...in je super da so zmagal.
se mi pa zdi da bo rusija prvak.
se mi pa zdi da bo rusija prvak.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 8:57, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
Odkar so Nizozemci izpadl, sm čist nevtralna.
Lep bi pa biu finale Nemčija - Španija. Pomoje tud bo tko, ker Turki itak nimajo cele ekipe na voljo kar bo pomoje še en + za Nemce.
Lep bi pa biu finale Nemčija - Španija. Pomoje tud bo tko, ker Turki itak nimajo cele ekipe na voljo kar bo pomoje še en + za Nemce.
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
No pa se še jst mal oglašam v tole temo. Sicr nism fanica fuzbala ampak tole zdej pa kr spremlam .
Učer sem navijala za špance in evo zmagal so na konc Tud naprej bom za njih navijala..tko kot že vsa leta doslej skor..čeprov ne pridejo kam delč .
Učer sem navijala za špance in evo zmagal so na konc Tud naprej bom za njih navijala..tko kot že vsa leta doslej skor..čeprov ne pridejo kam delč .
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Včeraj je zmagala manj slaba ekipa in ekipa,ki je na koncu ostala malček bolj zbrana od nasprotnika,no sem je treba dodati še slabo streljanje 11-m iz strani italijanske repke,še posebej Di Natale je ustrelil tako,da bi še moja babica obranila..no malo šale,ampak res tam Casillas ni imel pretežkega dela.
Ne spomnim se več dobro prve tekme med ŠPA in RUS(mislim,da niti nisem gledal cele),ampak če mislijo Španci s tako počasnimi podajami in zapletanjem v situacijah,ko je potrebno dati gol premagati Ruse,naj raje že danes pakirajo kufre in na letališče.Na koncu so imeli 550 podaj,s tako igro bodo Rusi prišli na svoj račun in protinapadi si bodo sledili,tako kot proti Nizozemski v podaljšku in po vodstvu z 1:0.
Še ena prednost,ki bi jo izpostavil za Ruse je odlični trener Hiddink,ki si ne bo dovolil,da ga "zmedeni" Aragones še enkrat na enostaven in naiven način premaga,in mislim,da že kuje taktiko,s katero bo ustavil špansko igro.Jaz sem mnenja,da je najboljša taktika podobna kot včeraj italijanska +hitri prenosi žoge in konkretnost v zaključku.
Italijani zasluženo domov,kar so včeraj prikazali,je res ponižujoče za to reprezentanco,Toni si je skoraj zlomil nogi na žogi,Aquilani je pretekel pravi maraton(ob menjavi je imel namerjenih 13,9km,kar je neverjetno)ampak kaj ko ni uspel enkrat dobro podati pred gol nasprotnika,Perrotta in Cassano izgubljena(drugi še kar soliden v prvem polčasu),Ambrosinija nismo videli,da bi sploh bil na terenu,no pa saj on niti ni tak igralec,ki bi moral deliti uporabne žoge,De Rossi povprečen,še najboljša sta bila Chiellini(res izvrsten v svojem kazenskem prostoru)in Grosso,ter po vstopu še Camoranesi.Niso mi pa bile jasne nekatere menjave Donadonija(kar ga bo tudi stalo službe),namesto Cassana bi mu po vsej logiki v igro moral poslati Del Piera,ki je takoj po vstopu(5 min do konca) pokazal za kakega mojstra gre,skratka ena bleda Italija na tem prvenstvu in verjetno se bo sedaj na selektorski stolček vrnil Lippi,kar je tudi najbolj pametno,morda mu bo uspelo v reprezentaco vrniti nekatere pomembne člene(npr. Totti,Nesta,...).
Na drugi strani tudi zanimiv par Nemčija-Turčija,samo tokrat mislim,da Turki ne bodo še enkrat več uspeli narediti preobrata,ker so ravno Nemci znani po tem,da se tekma konča v 90(+)minuti ali 120 min in ne 119(oz. 80),kot so mislil Hrvati in Čehi.
Ne spomnim se več dobro prve tekme med ŠPA in RUS(mislim,da niti nisem gledal cele),ampak če mislijo Španci s tako počasnimi podajami in zapletanjem v situacijah,ko je potrebno dati gol premagati Ruse,naj raje že danes pakirajo kufre in na letališče.Na koncu so imeli 550 podaj,s tako igro bodo Rusi prišli na svoj račun in protinapadi si bodo sledili,tako kot proti Nizozemski v podaljšku in po vodstvu z 1:0.
Še ena prednost,ki bi jo izpostavil za Ruse je odlični trener Hiddink,ki si ne bo dovolil,da ga "zmedeni" Aragones še enkrat na enostaven in naiven način premaga,in mislim,da že kuje taktiko,s katero bo ustavil špansko igro.Jaz sem mnenja,da je najboljša taktika podobna kot včeraj italijanska +hitri prenosi žoge in konkretnost v zaključku.
Italijani zasluženo domov,kar so včeraj prikazali,je res ponižujoče za to reprezentanco,Toni si je skoraj zlomil nogi na žogi,Aquilani je pretekel pravi maraton(ob menjavi je imel namerjenih 13,9km,kar je neverjetno)ampak kaj ko ni uspel enkrat dobro podati pred gol nasprotnika,Perrotta in Cassano izgubljena(drugi še kar soliden v prvem polčasu),Ambrosinija nismo videli,da bi sploh bil na terenu,no pa saj on niti ni tak igralec,ki bi moral deliti uporabne žoge,De Rossi povprečen,še najboljša sta bila Chiellini(res izvrsten v svojem kazenskem prostoru)in Grosso,ter po vstopu še Camoranesi.Niso mi pa bile jasne nekatere menjave Donadonija(kar ga bo tudi stalo službe),namesto Cassana bi mu po vsej logiki v igro moral poslati Del Piera,ki je takoj po vstopu(5 min do konca) pokazal za kakega mojstra gre,skratka ena bleda Italija na tem prvenstvu in verjetno se bo sedaj na selektorski stolček vrnil Lippi,kar je tudi najbolj pametno,morda mu bo uspelo v reprezentaco vrniti nekatere pomembne člene(npr. Totti,Nesta,...).
Na drugi strani tudi zanimiv par Nemčija-Turčija,samo tokrat mislim,da Turki ne bodo še enkrat več uspeli narediti preobrata,ker so ravno Nemci znani po tem,da se tekma konča v 90(+)minuti ali 120 min in ne 119(oz. 80),kot so mislil Hrvati in Čehi.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Samo da so Hrvati doma . In to na najbolj krut način kar je možno, ko so že mislili da so v polfinalu . Res pravi užitek je bilo spremljat njihovo katastrofo. Drugače pa vse čestitke Rusiji, ki je od vseh pokazala daleč najlepši nogomet zato upam da jim uspe priti do konca in postati prvaki. Španija nima nobenih šans proti njim, vsaj ne ko so v taki super formi. To prvenstvo se izkazuje kot eno najbolj nepredvidljivih doslej.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
letos je očitno sezona zmag za ruske kolektivne športnike, tko da upam, da jim rata še v fuzbalu zmagat, ker so prot nizozemcem igral noro dobro (pa drugač navijam za nizozemce)...nemcev ne maram že po defoltu, špancev pa ne od učer naprej naj ruski stroj melje naprej!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]