EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Maya19 napisal/-a:Rusija kapo dol, res ! Zaslužena zmaga, brez dvoma...
Se strinjam. Sicer sem bila bolj za Nizozemce, ampak so Rusi odigrali res odlično tekmo (za prvi polčas sicer ne vem, ker nisem gledala, ampak drugi polčas in podaljški pa ).
Ko bi še na polfinalni tekmi odigrali tako dobro in prišli v finale...
Res nočem finala Nemčija-Italija (zame bi bilo slabše samo še Francija-Italija)...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Uh, Rusi so bli res dobri in so si zaslužli zmago, Nizozemci so lahk pa srečni, da je blo zgolj 3:1. Čeprav sm navijala za njih, ma privoščim Rusom. Aja, pa za jutr sm zihr da se bo ratal Italijanom spet prešlepat naprej. Pa pol pomoje kr do finala.
Sicer pa - Nemci FTW.
Sicer pa - Nemci FTW.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa manjka Nemcem,jaz bi prej rekel Portugalska-WTF,pošlihtali so svojo postavo(Gomeza je nagonil na klop)in odigrali res borbeno,ter agresivno in povsem zaslužena zmaga,Kristina pa spet po starem receptu,bolj je pomembna tekma,slabše igra,na koncu pa namesto solz,jezen odhod z igrišča
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Aja ups FTW,sploh nisem vedu kaj pomen,pa še prehitro sem prebral,drugače pa če je bil kdo včeraj podkupljen je bil to slovaški sodnik in ne iz ruske ampak nizozemske strani-najprej ni dosodil 11-m za Ruse,nato neki na hitro drugi rumeni karton branilcu(čeprav se ga niti ni dotaknil,pa še prvi karton je bil prestrogo dosežen),še dobro,da ga je zajeb.l stranski sodnik,ki je mahal avt in je mogel rdečega razveljaviti,res čudno sojenje Slovaka in le vprašamo se lahko ali je samo včeraj slučajno delal napake,ali je za to dobil kak zagon iz strani UEFE ali nogometne zveze Nizozemske.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Zaslužena zmaga Rusije. Kot sem predvideval Nizozemcem, se je enkrat moralo ustaviti, na prejšnih tekmah jim je šlo vse v gol. Tudi meni se zdi, da so bili v parih tekmah sodniki naklonjeni Nizozemski. Nimajo kvalitete za naslov, tako kot tudi Španci ne, ki bodo danes po vsej verjetnosti izgubili proti Italiji.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Khalidu Bourhalouzu je umrla, prezgodaj rojena hči.Kljub temu je zbral moč za nastop.sokolja napisal/-a:sem čist navdušena nad Rusi zame bi bila najboljša kombinacija za finale Rusija:Italija sami lepi...
am...zakaj so imeli nizozemci črne trakove na rokah? menda se je enemu zgodila tragedija...kdo ve kej več?
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ok, vem, da je osebna zadeva, ampak ne morem razumeti tega Bourhalouza. Kako more v takem trenutku ne stati ženi ob strani?
Sicer pa je letos res super prvenstvo ... to imam rada, ne tako kot pred štirimi leti, ko so zmagovali Grki s svojo dolgočasno igro.
Pred prvenstvom sem upala na Portugalce, ampak itak nisem neka strastna navijačica. In res je užitek gledat, ko ti je skoraj vseeno, kdo zmaga, oziroma si neko moštvo med igro pridobi moje simpatije. Tako kot včeraj Rusi ...
Neomajne ostajajo zaenkrat le antipatije Hrvati in Italijani. Danes mi je vseeno, če Italijani zmagajo; glavno, da bi jih potem Rusi v polfinalu nabili.
Sicer pa je letos res super prvenstvo ... to imam rada, ne tako kot pred štirimi leti, ko so zmagovali Grki s svojo dolgočasno igro.
Pred prvenstvom sem upala na Portugalce, ampak itak nisem neka strastna navijačica. In res je užitek gledat, ko ti je skoraj vseeno, kdo zmaga, oziroma si neko moštvo med igro pridobi moje simpatije. Tako kot včeraj Rusi ...
Neomajne ostajajo zaenkrat le antipatije Hrvati in Italijani. Danes mi je vseeno, če Italijani zmagajo; glavno, da bi jih potem Rusi v polfinalu nabili.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
cirrus - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
- Kraj: Ce - Lj - Tržič
Danes imajo Italijani s svojo igro, ki nažalost sploh ni atraktivna po moje več priložnosti, da zmagajo. Spomnite se SP 2006 v Nemčiji in kako so napredovali iz skupin in proti finalu.
Nemci znajo Turke podcenjevati, kakor so jih tudi Hrvati. Turke krasi neverjetna borbenost.
Rusi bojo pa po mojem mnenju osvojili prvenstvo. Kljub temu, da so neizkušeni, imajo na klopi enega izmed najboljših selektorjev na svetu. Hidink je vodil že tako neizkušene ekipe kot so Južna Koreja in Avstralija, pa jih je s svojim znanjem vedno pripeljal dlje, kot je kdorkoli pričakoval. Poleg tega imajo mladega Andreia Arshavina, ki je dejansko stroj. Človek je na včerajšnji tekmi pretekel po mojem mnenju največ, še ob koncu 2. podaljška je imel moč za šprinte. Zanimivo bi bilo videti, kaj bi bilo, če bi na prvenstvu nastopil tudi Pavel Pogrebnyak, letos prvi strelec Zenita iz Sankt Petersburga.
Veliko užitkov ob spremljanju današnjega četrtfinala.
Nemci znajo Turke podcenjevati, kakor so jih tudi Hrvati. Turke krasi neverjetna borbenost.
Rusi bojo pa po mojem mnenju osvojili prvenstvo. Kljub temu, da so neizkušeni, imajo na klopi enega izmed najboljših selektorjev na svetu. Hidink je vodil že tako neizkušene ekipe kot so Južna Koreja in Avstralija, pa jih je s svojim znanjem vedno pripeljal dlje, kot je kdorkoli pričakoval. Poleg tega imajo mladega Andreia Arshavina, ki je dejansko stroj. Človek je na včerajšnji tekmi pretekel po mojem mnenju največ, še ob koncu 2. podaljška je imel moč za šprinte. Zanimivo bi bilo videti, kaj bi bilo, če bi na prvenstvu nastopil tudi Pavel Pogrebnyak, letos prvi strelec Zenita iz Sankt Petersburga.
Veliko užitkov ob spremljanju današnjega četrtfinala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov