EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
O ne, jst ostajam zvesta dons Nizozemcem
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Včeraj je bila itak dolgočasna tekma...vsaj za laične gledalce...za ljubitelje šaha je bila pa odlična in huda tekma. Tako da sem šel raje ven in potem v mestu srečal Hrvaške navijače, ki so žalostno hodili naokrog in sem vedel koliko je ura.
Sem izredno vesel, da so šli domov Hrvati..tudi v predtekmovanju niso ne vem kaj pokazali, pa niso imeli ne vem koliko težkih nasprotnikov.
Rusija ne igra slabo, tako da sem mnenja, da so zasluženo naprej prišli...ni jih za podcenjevati.
Za Nizozemce itak navijam...tako da se ve za koga bom danes...ampak so si pa Rusi pridobili simpatije z moje strani in jim res ni za očitati, da niso zasluženo šli naprej.
Upam, da bodo Španci zmogli stresti Italijo, da se že spoka domov, ker tudi oni niso pokazali ne vem kaj na tem prvenstvu in so po sreči prišli naprej.
Nemčija in Turčija bo pa po vsej verjetnosti spet šahovnica in dolgočasnost...ampak ok tudi to je fusbal in nogomet navsezadnje ni neko nabijanje žoge in brcanje ampak še mnogo več od tega...kot laik pa raje vidim, da je odprta igra in da se vrstijo priložnosti in človek vidi kaj več kot samo igro po sredini, pa da ima golman tudi med tekmo kaj dela ne samo pri strelih enajstmetrovk
Sem izredno vesel, da so šli domov Hrvati..tudi v predtekmovanju niso ne vem kaj pokazali, pa niso imeli ne vem koliko težkih nasprotnikov.
Rusija ne igra slabo, tako da sem mnenja, da so zasluženo naprej prišli...ni jih za podcenjevati.
Za Nizozemce itak navijam...tako da se ve za koga bom danes...ampak so si pa Rusi pridobili simpatije z moje strani in jim res ni za očitati, da niso zasluženo šli naprej.
Upam, da bodo Španci zmogli stresti Italijo, da se že spoka domov, ker tudi oni niso pokazali ne vem kaj na tem prvenstvu in so po sreči prišli naprej.
Nemčija in Turčija bo pa po vsej verjetnosti spet šahovnica in dolgočasnost...ampak ok tudi to je fusbal in nogomet navsezadnje ni neko nabijanje žoge in brcanje ampak še mnogo več od tega...kot laik pa raje vidim, da je odprta igra in da se vrstijo priložnosti in človek vidi kaj več kot samo igro po sredini, pa da ima golman tudi med tekmo kaj dela ne samo pri strelih enajstmetrovk
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Tudi meni so ostali samo še Nizozemci- ima da danes pridejo naprej! Vseeno pa mislim, da bo tekma napeta in da se bodo morali kar potrudit da premagajo Rusijo- tu se strinjam z ryu10kyu, da jih ni za podcenjevat .
Drugače sem pa ena tistih redkih, ki je navijala tudi za Hrvate. Ok priznam, da na začetku še ne, potem pa vedno bolj in so si zaslužili priti v četrtfinale in tudi v polfinale, če ne bi Turki imeli take sreče . Če Turki pridejo v finale, ne gledam tekme...bmk! Vseeno rajši vidim da je Nemčija v finalu, čeprav tud niso nevem kaj pokazali, razen zdaj na zadnji tekmi.
Aja še glede Italije-mater kaj tem ljudem spet dogaja letos?! Nekako vedno komaj prilezejo naprej...upam, da ne bo tako kot pred dvema letoma na svetovnem, ko so tud komaj naprej prišli, na koncu pa zmagali! Ne privoščim jim pa pika .
To je moje skromno laično mnenje . Fuzbal redno spremljam samo ko je svetovno ali evropsko prvenstvo, tu pa tam še ligo prvakov, tako da nisem neka poznavalka...
Drugače sem pa ena tistih redkih, ki je navijala tudi za Hrvate. Ok priznam, da na začetku še ne, potem pa vedno bolj in so si zaslužili priti v četrtfinale in tudi v polfinale, če ne bi Turki imeli take sreče . Če Turki pridejo v finale, ne gledam tekme...bmk! Vseeno rajši vidim da je Nemčija v finalu, čeprav tud niso nevem kaj pokazali, razen zdaj na zadnji tekmi.
Aja še glede Italije-mater kaj tem ljudem spet dogaja letos?! Nekako vedno komaj prilezejo naprej...upam, da ne bo tako kot pred dvema letoma na svetovnem, ko so tud komaj naprej prišli, na koncu pa zmagali! Ne privoščim jim pa pika .
To je moje skromno laično mnenje . Fuzbal redno spremljam samo ko je svetovno ali evropsko prvenstvo, tu pa tam še ligo prvakov, tako da nisem neka poznavalka...
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
No pred dvema letoma niso komaj prilezli naprej,bili so v dokaj težki skupini(vsaj za razmere SP-ja)in so,če se ne motim,premagali tako Gano kot Češko in se zasluženo uvrstili naprej,nato so dobili v 1/8 finala dokaj lahke Avstrlce,jih premagali z 1:0(ne vem,če ne celo po podaljških?),nato so izločili še Ukrajince in v 1/2 domačine Nemce,morda so res imeli nekoliko lažji žreb od nasprotnikov v finalu-Francozov,vendar so tudi v finalu bili boljši,tako da so zasluženo osvojili SP,vsaj za moje pojme(sicer pa vsak ima svoje mnenje).
Če pogledamo še eno prvenstvo nazaj,EP 2004 so imeli tudi nekaj smole in so se prešvercali prav njihovi nasprotniki oni pa so zaradi matematike in dogovorjene tekme odšli domov,no to se jim je zdaj povrnilo z pošteno igro NIZ. in njihove zaslužene zmage proti FRA.Če pa dodamo še vse sodniške odločitve v njihovo škodo na EP bi pa že res bilo skrajno nepošteno,da bi zopet izpadli.
Proti Španiji pričakujem tekmo z malo zadetki in če bo ITA obramba igrala na najvišjem nivoju(čeprav me razen Buffona niso navdušili)in ne bodo prejeli zadetka,ali pa vsaj ne več kot enega,imajo zelo dobre možnosti za napredovanje,saj se je tudi pri Špancih videlo,da se jih da zaustavit z disciplinirano igro in hitrimi protinapadi,predvsem pa če bodo iz igre "odsekali" možgane španske ekipe Xavija in Fabregasa v kolikor bo začel ali kasneje vstopil v igro.
Če pogledamo še eno prvenstvo nazaj,EP 2004 so imeli tudi nekaj smole in so se prešvercali prav njihovi nasprotniki oni pa so zaradi matematike in dogovorjene tekme odšli domov,no to se jim je zdaj povrnilo z pošteno igro NIZ. in njihove zaslužene zmage proti FRA.Če pa dodamo še vse sodniške odločitve v njihovo škodo na EP bi pa že res bilo skrajno nepošteno,da bi zopet izpadli.
Proti Španiji pričakujem tekmo z malo zadetki in če bo ITA obramba igrala na najvišjem nivoju(čeprav me razen Buffona niso navdušili)in ne bodo prejeli zadetka,ali pa vsaj ne več kot enega,imajo zelo dobre možnosti za napredovanje,saj se je tudi pri Špancih videlo,da se jih da zaustavit z disciplinirano igro in hitrimi protinapadi,predvsem pa če bodo iz igre "odsekali" možgane španske ekipe Xavija in Fabregasa v kolikor bo začel ali kasneje vstopil v igro.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz sem bila tudi za hrvate in sem se prav smešno počutila včeraj v enem baru, kjer so popolnoma vsi preostali navijali za turke. Sem ostala raje tiho, se smejala ob hrvaškem golu in se potiho jezila ob turškem. sicer pa sem vedela, da bodo v primeru enajstmetrovk zmagali turki.
sedaj navijam za nizozemce!
sedaj navijam za nizozemce!
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- jerry444
- Komunikatorka
Po tekmi je najlažje reči,da si vedel,da bo nekdo boljši v 11-m,pred tekmo oz. pred izvajanjem strelov z bele točke pa imata obe ekipi enake možnosti.Tudi če bi pomerila Italijanska repka(z najboljšim vratarjem na svetu)in en slovenski prvoligaš,ne bi bili Italijani v veliki prednosti,kvečjemu morda 51-53/49-47%,kej več pa zagotovo ne.Če pa se srečata dve tako izenačeni ekipi je pa sploh nemogoče nekoga postavljati v prednost,sicer je pa prav smešno izgledalo,kateri igralci so izvajali 11-m za Hrvaško,lahko bi rekli,da ravno tisti,ki so najmanj izkušeni,aja pa še en zanimiv detajl,po tekmi se poslušal izjave iz Hrvaškega tabora,da so imeli namen menjati vratarja pred 11-m,da bi Pletikoso zamenjal Runje,ne vem če bi bil izkupiček drugačen,saj sta kar dva zgrešila okvir gola,kar pri strelih iz 11-m ni ravno pogosto.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Men je hrvatov mal škoda... bi raj njih gledla pa za njih navijala, so mi bližje ko turki... pa še (meni osebno) kot narod so mi veliko boljši kot turli, bla že na morju na hrvaškem in v turčiji, in so mi turki taaaaaaaaaaaaaak nadležni pa vsiljivi pa tečni, pa mislijo da so neki težki frajerji če žvižgajo za tabo...
Nevem... hrvatom bi bolj privoščla, se pa je na koncu vidlo da so bli čisto fertik... psihično in fizično... škoda no...
Nevem... hrvatom bi bolj privoščla, se pa je na koncu vidlo da so bli čisto fertik... psihično in fizično... škoda no...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
jerry444 napisal/-a:j,nato so dobili v 1/8 finala dokaj lahke Avstrlce,jih premagali z 1:0(ne vem,če ne celo po podaljških?),
samo en komentar na tele "lahke" avstralce- italijani so jih premagal po tooook podarjenmu penalu, da bi biu bl težko, v 92. al 93. minuti, tko da so se tle 100% prešvercal, pa tud letos niso pokazal lih neke super igre
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jerry444 napisal/-a:Po tekmi je najlažje reči,da si vedel,da bo nekdo boljši v 11-m,pred tekmo oz. pred izvajanjem strelov z bele točke pa imata obe ekipi enake možnosti.
mislila sem bolj na svoj občutek. saj vedel ni nihče stoprocentno, so pa v tistem baru vsi stavili na turke. že zaradi tega, ker so bili hrvati živčno zlomljeni. veseliti se zmage, ki ti jo v zadnji sekundi nekdo odvzame namreč ni lepo doživetje. turki so pa bili ravno zaradi zadnjega gola toliko bolj pripravljeni.
- jerry444
- Komunikatorka
Karja napisal/-a:jerry444 napisal/-a:j,nato so dobili v 1/8 finala dokaj lahke Avstrlce,jih premagali z 1:0(ne vem,če ne celo po podaljških?),
samo en komentar na tele "lahke" avstralce- italijani so jih premagal po tooook podarjenmu penalu, da bi biu bl težko, v 92. al 93. minuti, tko da so se tle 100% prešvercal, pa tud letos niso pokazal lih neke super igre
Vem,da je bilo tesno,saj je pri izzidu 1:0 vedno tesno,želel sem samo povedati,da Avstralci na papirju niso bili tako močan nasprotnik kot npr. Brazilija,ki jo je premagala Francija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov