EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
buffon je zagotovo najboljši golman na svetu,če zaradi drugega,pa zaradi njegove konstantne forme,ki traja vseskozi,ne kot pri raznih Van der Saarjih in Čehih,ki delajo neumnosti vsake toliko časa.
Zagotovo jim manjka Cannavaro,pomoje še bolj Nesta,ki je nažalost končal z Italijo in pa še najbolj Totti,on je bil tista prava "desetka",ki jim zdaj zelo manjka.
Tretje pa je Andrea Pirlo,po meni igralec,ki ima najboljši "pass" na svetu in se jim bo zelo poznala njegova odsotnost v 1/4 finalu.
Zagotovo jim manjka Cannavaro,pomoje še bolj Nesta,ki je nažalost končal z Italijo in pa še najbolj Totti,on je bil tista prava "desetka",ki jim zdaj zelo manjka.
Tretje pa je Andrea Pirlo,po meni igralec,ki ima najboljši "pass" na svetu in se jim bo zelo poznala njegova odsotnost v 1/4 finalu.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
No..samo ta tekma se je že v naprej vedelo, da bo težka...čeprav sem bil bolj za Portugalce so Nemci zelo dobri in jih ni za podcenjevati.
Je pa res da so bili Potrugalci slabi v obrambi danes, pa tudi napad je pešal
Nemčija zasluženo naprej....kapo dol
Je pa res da so bili Potrugalci slabi v obrambi danes, pa tudi napad je pešal
Nemčija zasluženo naprej....kapo dol
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
ameba napisal/-a:Lane če rabiš moralno podporo...I'm here!
Drugače pa druge polovice drugega polčasa nisem gledala sploh....Šibko zdravje
Ja rabim nič drugega ne morem trenutno kot samo
Hvala.
Pa saj to ni res, ne morem verjet, sem vedela, da bo težko, samo da se bo pa tako končalo pa ne.
Zadnjič spremenil Lane, dne 19. Jun. 2008 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Lane....zbriši jokajoče pajace...5 jih je dovoljeno imeti...boš kaznovana z rdečim kartonom in bila za par dni eliminirana s strani sodnikov na tej strani
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Po pravici povedano sem jaz kr pričakovala ....Se mi res zdi, da Portugalci ne kljubujejo dobro pritiskom, sploh Ronaldo, ki, če smo popolnoma odkriti danes ni napravil kaj dosti.....ne morem pa ravno sodit tekme ker je več kot pol nisem vidla, so me na koncu pošiljali proč iz dnevne sobe....
Samo tko za info....A je Ronaldo jokal na koncu?
Samo tko za info....A je Ronaldo jokal na koncu?
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Lane koliko smeškov je tole v tvojem postu??!!!
preberi pravila, če nočeš letet s foruma, bemu sunce!!!
Drugače pa je bilo jasno, da bodo Nemci zmagali ...
Nemčija gre do finala ...
upam, da res ni nekdo pričakoval, da bo Portugalska, s tisto cmero od Ronalda na čelu, prišla do polfinala ...
upam, da res ni nekdo pričakoval, da bo Portugalska, s tisto cmero od Ronalda na čelu, prišla do polfinala ...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Še enkrat več se je izkazala nogometna pravica. Taki komplikatorji kot so Portugalc enostavno ne smejo priti daleč, ker igrajo meni osebno zelo grd nogomet poln kompliciranja in mečkanja (v slednjem je absolutni vladar Deco, ki je zame vse prej kot koristen igralec). Nemci so rutinerji in znajo take tekme igrati kot je treba, zato je edino logično da iz tega para napredujejo dalje.
Lane...buhuhu . The loosers go home!!!
Lane...buhuhu . The loosers go home!!!
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Zanimiva tekma, ampak z napačnih rezultatom
Portugalci so prevečkrat podajali na pamet, streljali čez gol s prevelike razdalje...
Pozna se tudi, da so Nemci precej višji od Portugalcev.
Nemci so igrali precej bolje kot na dosedanjih tekmah. Na žalost...
Portugalci so prevečkrat podajali na pamet, streljali čez gol s prevelike razdalje...
Pozna se tudi, da so Nemci precej višji od Portugalcev.
Nemci so igrali precej bolje kot na dosedanjih tekmah. Na žalost...
-
Lane - Komunikatorka
Ne vem nisem opazla valda je že nehu z tem jokanjem. Sej nimam nič proti temu, da moški kažejo čustva, bi pa mal več naredu pa bi se mogoče drugač končal. Sam en gol na prvenstvu je dal.
Pa ne vem. Nemci so enostavno odigral super tekmo
Pa Portugalci so predolg žogo držal vse je šlo enostavno prepočasi. In ko Ronalda zaprejo je vse samo še slabše.
Al so pa k mi "balkanci" ratal: Sorry mi, lako čemo to. In pol k so Nemci igral tako kot se v četrtfinalni tekmi takega prvenstva igral je blo pa konc.
Sej Nemci bojo vse ke do finala pršli. K Hrvati jih še enkrat ne bojo premagal.
Pa ne vem. Nemci so enostavno odigral super tekmo
Pa Portugalci so predolg žogo držal vse je šlo enostavno prepočasi. In ko Ronalda zaprejo je vse samo še slabše.
Al so pa k mi "balkanci" ratal: Sorry mi, lako čemo to. In pol k so Nemci igral tako kot se v četrtfinalni tekmi takega prvenstva igral je blo pa konc.
Sej Nemci bojo vse ke do finala pršli. K Hrvati jih še enkrat ne bojo premagal.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
To je edina tema na celem forumu kjer lahko dam prav celo bejbiki, lepo povedano
Zdej pa so za izpad na vrsti naši "dragi" sosedje
Zdej pa so za izpad na vrsti naši "dragi" sosedje
-
Lane - Komunikatorka
bejbika napisal/-a:Lane koliko smeškov je tole v tvojem postu??!!!
Se opravičujem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov