EURO 2008

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 17. Jun. 2008 21:56

Forza Italiaaaaaaaaaaaa :cool: :cool: Woohoo!!!!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 17. Jun. 2008 22:00

ITALIJA / FRANCIJA 2-0 :tanz:
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 17. Jun. 2008 22:10

Zaslužena zmaga Italije, Francozi so na tem EP igrali precej porazno...

Za naprej pa GO Portugalska, GO Nizozemska! :D
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 17. Jun. 2008 22:22

Italijaaaaa :jump:
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 18. Jun. 2008 10:43

Ahh, italijani večni srečneži in zmeraj se jim nekak rata privlečt naprej. Kot ponavadi bojo šli zelo daleč. Upam le da ne bodo kos Špancem in jih bojo nasukal...

Drugače pa videoposnetki včerajšnjih vrhuncov tekem (in seveda goli)

Francija 0:2 Italija
Nizozemska 2:0 Romunija
And now something completely different
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 18. Jun. 2008 12:07

ah spet so se makaronarji izmuznl :cry: nism gledala tekme tko da ne vem kko si igral, upam da bo nizozemska alpa potrugalska prvak :D sam da navjo lahi al pa hrvatarji
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 18. Jun. 2008 12:37

Jst ne bi rekla, da so imeli italjani srečo al karkoli....Toniju so recimo razveljavli veljaven gol, Romunom so dosodili enajstmetrovko kjer je sploh ni bilo itd. na prvi tekmi so igrali porazno, na drugi malo bolš, včeraj pa dobro, vsaj za moje pojme. Definitivno so pokazali več od francozov, ki so me krepko razočarali. Sploh pa za italijo velja, da začne vedno slabo, na koncu pa se prebije do finala. Upam da letos ne bo tako... :?
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 18. Jun. 2008 13:22

ameba napisal/-a:Jst ne bi rekla, da so imeli italjani srečo al karkoli....Toniju so recimo razveljavli veljaven gol, Romunom so dosodili enajstmetrovko kjer je sploh ni bilo itd. na prvi tekmi so igrali porazno, na drugi malo bolš, včeraj pa dobro, vsaj za moje pojme. Definitivno so pokazali več od francozov, ki so me krepko razočarali. Sploh pa za italijo velja, da začne vedno slabo, na koncu pa se prebije do finala. Upam da letos ne bo tako... :?

se strinjam :)
mi je pa tisti penal za italijane zelo sumljiv in sploh ne štekam zakaj je sodnik določu najstrožjo kazen ker se mi zdi da francoz ni nič naredil in poleg tega ga je še izključu :? ma zakaj????
je pa pri italijanih tako,da bol ko grejo naprej bol so nevarni :ja:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 18. Jun. 2008 13:43

Italija zasluženo v četrfinalu. Ne navijam za njih, samo so odlični, in imajo velike šanse tudi proti Španiji, ki je pomoje slabša reprezentanca.
Bodo pa v četrfinalu brfez Gatussa in Pirla, imata po dva rumena kartona, kar daje vsaj malo upanja Španiji.
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 18. Jun. 2008 13:59

queen tisto je bila čista enajstmetrovka...Najprej tudi jaz nisem opazla kaj naj bi se zgodilo, ampak se je francoz dotikal(vlekel) majico pol na koncu ga je pa še odrinil...Zakaj izključitev pa tudi meni ni jasno.

Mi je bilo pa ful žal za Riberya in sem takoj ugotovila, da francozi brez njega ne morejo napravit kaj dosti...Je praktično organizator vseh hitrih in nepredvidljivih napadov...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 18. Jun. 2008 14:34

Mah...jaz že od začetka navijam za Španijo, Portugalsko in Nizozemsko. Nemci so mi tista možnost stranska možnost, da naj gredo naprej, če slučajno igrajo proti komu od nenaštetih.

Italijani včeraj niso bili dobri ampak so bili Francozi slabi(navsezdanje so igrali brez enega igralca+ bili brez Riberya). Niso me pač še prepričali Italijani...prej Hrvati, ki niso med mojimi priljubljenimi.
Itak so Turki zdaj hendikepirani z izključitvami in bodo zelo verjetno pušili proti Hrvatom in bodo potem Hrvati ponosni kako jim je uspelo priti v polfinale med prve 4 :roll:

Italijani naj pa izgubijo proti Špancem, da se spokajo domov...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 18. Jun. 2008 15:14

ryu10kyu napisal/-a:Italijani včeraj niso bili dobri ampak so bili Francozi slabi(navsezdanje so igrali brez enega igralca+ bili brez Riberya).

Se strinjam. Meni bi bilo bolj všeč, če bi se naprej uvrstili Romuni, ker Italijani letos niso pokazali vsega, kar znajo.

Komaj čakam tekmo med Portugalsko in Nemčijo. Upam, da zmagajo Portugalci. Glede na to, kar so letos pokazali Nemci, Portugalska ne bi smela imeti večjih težav. Samo kaj, ko se v nogometu lahko hitro vse obrne...

Glede Hrvatov pa... Ne navijam za njih, ampak mislim, da so zasluženo v četrtfinalu.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Jun. 2008 15:58

Kak se bojo Hrvatje pretihotapl v polfinale :roll:
Mam pa rajš Italjane v četrtfinalu, kot pa Francoze in Romune. Zdej pa da jih Španci sesujejo :D .
Škoda za Čehe- no, njihova igra itak ni bla za nikamor.
Nizozemci so prov hudi letos-upam da se jim ne zalom (no, razen proti Špancem v finalu se jim lahko :) to bi bila tud moja najljubša kombinacija za finale.

A kdo ve, katera tekma bo dons po Tv3? Verjetn Rusija-Švedska?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 18. Jun. 2008 16:58

Jp, Rusija-Švedska bo....Danes ne mislim gledat...Ve kdo mogoče kdaj bo tekma Portugalska-Nemčija? Ne smem zamudit za nič na svetu! :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 18. Jun. 2008 17:02

ameba napisal/-a:Jp, Rusija-Švedska bo....Danes ne mislim gledat...Ve kdo mogoče kdaj bo tekma Portugalska-Nemčija? Ne smem zamudit za nič na svetu! :D

četrtek; Nemćija - Portugalska
petek; Hrvaška - Turčija
sobota; Nizozemska - ŠVE/RUS
nedelja; Španija - Italija

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov