EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
no angel napisal/-a:Kak gre men ta nadut prepotentn Ronaldo na živce. Sploh ne morm gledat nobene tekme kjer igra Portugalska, ker mi kr slabo postane ko ga vidim.
Ene ga preprosto obožujejo ene pa preprosto sovražijo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Upam da bodo Hrvati dobili porcijo golov in bodo izgubljeni begali sem ter tja po igrišču.tor napisal/-a:Švicarji res nimajo sreče na tem EP, po dveh nesrečnih porazih, so že odpisani.
Jutri pa super tekma, Nemčija - Hrvaška.
Kajti to kar so na prvi tekmi pokazali je samo za domov jih poslati
So imeli veliko srečo da so "amaterje" Avstrijce premagali
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
no angel napisal/-a:Kak gre men ta nadut prepotentn Ronaldo na živce. Sploh ne morm gledat nobene tekme kjer igra Portugalska, ker mi kr slabo postane ko ga vidim.
Vsak ima svoj okus, ampak moraš priznati, da je dober igralec.
Pa tista poteza danes, ko bi lahko streljal na gol, pa je podal Quaresmi... lepo od njega.
Tekma je bila res zanimiva; tudi Čehi so igrali zelo dobro, sploh Čech, ki je po mojem mnenju med najboljšimi golmani na svetu.
Na žalost nimam časa spremljati vseh tekem, ampak si bom jutri pogledala tekmo med Hrvaško in Nemčijo, ki zna biti zanimiva. Jaz stavim na Nemce.
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Portugalska NI samo Ronaldo, tko btw...Imajo še ogromno dobrih igralcev in igrajo kot ekipa, kar je pokazala tudi zadnja akcija Ronaldo-Quaresma. Cristiano je pač dober igralec, zaradi tega je oboževan in hkrati osovražen....Slava ima pač svojo ceno.
Drugače pa so včeraj igrali super, lepa tekma, lepe akcije, močen napad.
Zakon.
Zakon.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Obesil se je Poljski nogometaš (oziroma je članek tko čudno napisan, da zgleda tud da je bil lahko umorjen)
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
ameba napisal/-a:Portugalska NI samo Ronaldo, tko btw...Imajo še ogromno dobrih igralcev in igrajo kot ekipa, kar je pokazala tudi zadnja akcija Ronaldo-Quaresma. Cristiano je pač dober igralec, zaradi tega je oboževan in hkrati osovražen....Slava ima pač svojo ceno.
Zakon.
Seveda Portugalska ni samo Ronaldo. V slabi ekipi tudi on ne bi mogel storiti ničesar, s tem se popolnoma strinjam. Pač je on najbolj znan; v vsaki ekipi je tako, da je nekdo bolj znan, nekdo manj...
Jaz nikoli nisem rekla, da je samo on dober. Brez tako dobre ekipe tudi on ne bi bil dober.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Glejte ker imate Cristiana Ronalda tako radi oz. ga tako sovražite imate na tem forumu prov temo Cristiano Ronaldo pa tam pišite te komentarje. Ta tema je namenjena Euro 2008.
Sedaj pa še nekaj minut do prave nogometne poslastice (vsaj za mene) Hrvaška - Nemčija!!!!
Upam, da nam bodo pripravili spektakel.
Sedaj pa še nekaj minut do prave nogometne poslastice (vsaj za mene) Hrvaška - Nemčija!!!!
Upam, da nam bodo pripravili spektakel.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
haha stjupid đrmans, so jih mal živčki...
uglavnem, bravo Hrvaška! sploh lep je bil 1. gol
uglavnem, bravo Hrvaška! sploh lep je bil 1. gol
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ma kaj bravo Hrvaška...preklet debil od Lehmana jim je podaril zmago na pladnju. A obstajajo še kaka take usrane riti kot so ti majmuni hrvaški...najprej šenkam penal proti Avstriji, zdej pa še darilo nesposobnega Lehmana. No ja, še dvakrat jih bomo gledali potem itak gredo domov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov