EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
ameba napisal/-a:Ma ja, sej vsak ma pač svoje preference...Samo res na vsak forum k pogledam, z vsakim k govorim je proti tema dvema ekipama že iz principa, tudi če nogometa sploh ne gleda. To mi je malo mimo...
Prov imaš. Pač eni se ne razumejo v nogomet pa hočejo biti pomembni pa se s takimi stvarmi ukvarjajo.
Sej sam poglej naprimer kolk so na Cristiana Ronalda alergični? Čeprav po mnjenju večjega dela strokovnjakov trenutno velja za najboljšega nogometaša na svetu.
Pa se vsi z njegovo pojavo (frizura, jokanje, preverznost itd...) ne pa z igro ukvarjajo, pa pravijo, da mi ženske gledamo nogomet samo zaradi nogometašov...
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Jup, jup....Mene dejansko skori noben frend ni vzel resno, ko so zvedli da navijam za Portugalsko. ''Ja itaaaaak, samo ker je Ronaldo, ane?'' Ampak so kmalu ugotovili da nima veze...
Drugače pa eno vprašanje...A se vi tudi fuuul preveč uživite v igro? jst recimo ko igra Portugalska tko padem not, da sem sposobna kričat itd..Finale zadnjega eurota je bil obup..Ko so zmagali Grki sem se skori še sama zraven zjokala...da ne omenjam svetovnega, ko so Francozi zmagali Portugalce in Brazilce...Krizaaa
Drugače pa eno vprašanje...A se vi tudi fuuul preveč uživite v igro? jst recimo ko igra Portugalska tko padem not, da sem sposobna kričat itd..Finale zadnjega eurota je bil obup..Ko so zmagali Grki sem se skori še sama zraven zjokala...da ne omenjam svetovnega, ko so Francozi zmagali Portugalce in Brazilce...Krizaaa
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Js se vživim že na začetku tekme, ko vsi stojijo objeti in pojejo himno skupi...Ej to je meni tko lepo...Res za se zjokat...
Potem pa med tekmo...sploh da ne govorim Takrat je še hujše...Na koncu tekme pa še vsa napaljena gledam uno oddajo na TV3, da vidim, kej bojo rekli (čeprav je program bolj bogi...). Skratka, kalčo me je obsedu
Potem pa med tekmo...sploh da ne govorim Takrat je še hujše...Na koncu tekme pa še vsa napaljena gledam uno oddajo na TV3, da vidim, kej bojo rekli (čeprav je program bolj bogi...). Skratka, kalčo me je obsedu
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Itak da padem notr (boga mama in nona doma, kolkokrat naju morata prenašati s tatom ). Drugače pa tudi v baru, tle v stanovanju, ko gledam s prjatli je živahno .
Če katera ne verjame nej si ogleda kako tekmo z mano, posebej ko igra Slovenija ali pa Milan (ampak tudi sicer, ko so SP-ji in EP-ji)
Če katera ne verjame nej si ogleda kako tekmo z mano, posebej ko igra Slovenija ali pa Milan (ampak tudi sicer, ko so SP-ji in EP-ji)
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Ok, nisem edina. Svetovno(tekma Francija:Portugalska) sem gledala v enem baru, kjer so bili tudi neki Francozi. Ej mi smo kričali in navijali za Portuglasko, francozi s svojimi ''allez, allez'' za Francijo...Noro...Samo končalo se ni tko kot bi si mi želeli in so se nam še ves preostanek večera smejali, tko da je en frend skori znorel in je šel kar domov.
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če kdo slučajno včeraj ni ujel vseh golov in priložnosti iz tekem. Tukaj so video posnetki
Španija 4:1 Rusija
Grčija 0:2 Švedska
Španija 4:1 Rusija
Grčija 0:2 Švedska
And now something completely different
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
za hude fane prvenstva je Mobitel dobro rešitev pogruntal, storitev s katero je možno na Planetu spremljati nogometno prvenstvo v "živo"” za vseh 31 tekem, saj je vsebina osvežena po vsakem zadetku, rdečem kartonu, polčasu... sicer pa z smsom EURO na številko 1919 lahko prav tako izveste vse novosti s tekem.
Tud če ste v službi in če je šef prepovedal spremljanje po radiu al pa netu, je zdej zadeva na dosegu mobitela!
Tud če ste v službi in če je šef prepovedal spremljanje po radiu al pa netu, je zdej zadeva na dosegu mobitela!
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jao, a ste slišal, Mutu bo moral plačat 12 mio evrov kazni Chelsea klubu!
matr, si bo zapomnu tiste črtice!
matr, si bo zapomnu tiste črtice!
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
jeeej Portugalci 3:1 za njih pomoje že odkr sm za Brazilijo navijam, ne sam zarad ta hudga maila
tko da najbol navijam za Švede pa Portugalce, pa Francoze, najbl pa ne maram Italijanov, sploh pa ne zarad teh for da se mečejo za vsak jajc po tleh in so na SP-ju dve let nazaj tko ne fer zmagal prot Avstraliji, tko da sm bla zanč res vesela k so jih Nizozemci 3:0
tko da najbol navijam za Švede pa Portugalce, pa Francoze, najbl pa ne maram Italijanov, sploh pa ne zarad teh for da se mečejo za vsak jajc po tleh in so na SP-ju dve let nazaj tko ne fer zmagal prot Avstraliji, tko da sm bla zanč res vesela k so jih Nizozemci 3:0
Zadnjič spremenil Karja, dne 11. Jun. 2008 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
ameba napisal/-a:Jup, jup....Mene dejansko skori noben frend ni vzel resno, ko so zvedli da navijam za Portugalsko. ''Ja itaaaaak, samo ker je Ronaldo, ane?'' Ampak so kmalu ugotovili da nima veze...
js sm ista, prejle k so Portugalci igral je mami od fanta pršla gledat kva se greva ker sm tok not padla pa k so Italijani premagal Francoze na SP-ju sm tud skor jokat začela
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Švica je prva udeleženka, ki je (nesrečno) ostala brez možnosti za napredovanje in bo izpadla že po skupinskem delu. Turki so srečno zmagali s 2-1.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ne nooooooo..pa kje zabijejo gol nakoncu nooooo...mah...jebi ga...dogodi se i najboljima
Naj povem, da stavim po en evro na rezultat ali pa na neodločen rezultat, tako da mi je boljši filing gledati Pač da se dogaja in bolj noter padem v tekmo...motivacija.
Naj povem, da stavim po en evro na rezultat ali pa na neodločen rezultat, tako da mi je boljši filing gledati Pač da se dogaja in bolj noter padem v tekmo...motivacija.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Kak gre men ta nadut prepotentn Ronaldo na živce. Sploh ne morm gledat nobene tekme kjer igra Portugalska, ker mi kr slabo postane ko ga vidim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov