EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst pa priznam da me tut malo ne gane da je zdej europsko prvenstvo...ok, prznam da sm se tut jst naslajala nad fotkamu portugalske reprezentance, ampak drgač pa moje poznavanje nogometa dalj od lepih igralcev ne seže Za razliko od mojga ki še pridno sedi na kavču in gleda fuzbal Lahko usaj u miru srfam po netu...
No, če že more kdo zmagat, potem naj bojo to Italijani
No, če že more kdo zmagat, potem naj bojo to Italijani
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
nogomet me ne zanima velik..tko da nogomet gledam kdr sm z mojmu, ker je on nor na nogomet..alpa če kdaj res nč druzga ni po tvju pa si pržgem nekej pa zaspim
drgač sm pa za portugalce ker mi je ronaldo (od ush k jih sploh poznam ) še najbolj kul
drgač sm pa za portugalce ker mi je ronaldo (od ush k jih sploh poznam ) še najbolj kul
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Dns sva z mojim gledla tekmo pri njemu doma. In me je tip tko razočaru--->sploh ni bil tko zainteresiran, kot jaz . Stalno je neki hotu od mene, pa dej mi to, dej mi uno, a hočeš to, a hočeš uno... Jaooo...In spet nism vidla gola (zakaj mi vedno rata, da gledam proč, ko dajo gol ?)!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
MilkyWay napisal/-a:Dns sva z mojim gledla tekmo pri njemu doma. In me je tip tko razočaru--->sploh ni bil tko zainteresiran, kot jaz . Stalno je neki hotu od mene, pa dej mi to, dej mi uno, a hočeš to, a hočeš uno... Jaooo...In spet nism vidla gola (zakaj mi vedno rata, da gledam proč, ko dajo gol ?)!
hahahaha babe zmagamo Jaz sem tui prva pred TV sedela LOL
I love SISLEY& RW
-
BaLoNcEk.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: LjuBLjaNa
Janja84 napisal/-a:Lane napisal/-a:Jaz stavim na Portugalce!!!!
enaqo.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Slabi tekmi, posebej prva.Čehi so totalno nezasluženo zmagali (remi bi bil pravičen. saj so bili Švicarji oškodovani za 11-m). Portugalci so bli premočni za zelo skromne Turke, ki zgleda da so že skoraj odpisani. Upajmo, da bo jutri več golov in pa čimveč nesreče našim "dragim" sosedom od tam doli, da bi nadaljevali tradicijo iz prejšnjih prvenstev, kjer hitro pakirajo kovčke za domov.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Lane napisal/-a:Danes ni za pričakovati nobenih presenečenj. Hrvatje bojo na Dunaju ugnali Avstrice, Nemcija pa v Celovcu Poljake.
Vendar si več obetam od druge tekme med Nemčijo in Poljsko.
Se strinjam.
Pričakujem boljši tekmi kot včeraj, predvsem bolj razpoložene strelce.
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
OrangeLady napisal/-a:nogomet me ne zanima velik..tko da nogomet gledam kdr sm z mojmu, ker je on nor na nogomet..alpa če kdaj res nč druzga ni po tvju pa si pržgem nekej pa zaspim
podpis gooo portugal, upam pa da se hrvati in italjani čimprej spokajo
So give me your forever.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jaz bom pa rekel,da si želim Italije vsaj v finalu,ker tako lepih pričesk kot jih imajo oni je pa težko videt na enem kupu,poleg tega so pa še prav luštni za pogledat ,šalo na stran,ne vem zakaj,ampak fascinira me njihov način igranja,njihova taktična moč,poleg tega pa(čeprav se morda čudno sliši,ampak statistika pravi drugače)dosegajo zelo veliko golov,na prvi pogled neverjetno,ampak če bolje premislite,boste videli,da se na njihovih tekmah dosega po 2,3,4 goli,medtem ko smo do zdaj na 3 tekmah videli 4 gole skupaj,kar ni ravno obetaven začetek.<Upam pa na čimprejšnje slovo južnih sosedov in prepotentnih Portugalcev.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov