EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jerry, Real Madrid je omenjal red_machine, ampak v ironičnem smislu, i think
Dvomim da je mišljeno resno
Za njegovo kariero se res ni treba bat, posebej ker gre v Real Madrid zdej . Tam pa vemo kak je odnos igralcev in kake so njihove osebnosti.
Dvomim da je mišljeno resno
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Niti slučajno ne navijam za Hrvate, ampak se mi danes tako smilijo... Ne moreš, da verjameš. Gol v zadnji minuti podaljška, ko so bili Hrvati že prepričani o svoji zmagi, potem pa enajstmetrovke... Tega jim res ne privoščim.
In bojo Nemci v finalu... Katastrofa.
Če se je Turkom že tolikokrat posrečilo, naj se jim pa še proti Nemcem po kakšnem čudežu . To bi bilo presenečenje, če bi bili Turki v finalu; skoraj tako, kot pred štirimi leti...
In bojo Nemci v finalu... Katastrofa.
Če se je Turkom že tolikokrat posrečilo, naj se jim pa še proti Nemcem po kakšnem čudežu . To bi bilo presenečenje, če bi bili Turki v finalu; skoraj tako, kot pred štirimi leti...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Grozn
Žalostna sm za Hrvate, čeprov mi drgač niso všeč, ampak nism mela glih izbire za koga bom, ker za Turke glih nisem. Je pa bla cela tekma men kr neki, na konc se je pa ful zgodl.
Žalostna sm za Hrvate, čeprov mi drgač niso všeč, ampak nism mela glih izbire za koga bom, ker za Turke glih nisem. Je pa bla cela tekma men kr neki, na konc se je pa ful zgodl.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Grozno, prvo mi čehe izločijo zdaj še hrvate... Grdo taktiko majo, celo tekmo lenarijo, da pol zadnjih 5 minut iztisnejo maximum, bljak... Samo še to manjka da bo letos finale "usrancev" italija : turčija... Katastrofa... Vsi favoriti zgubljajo... Verjetno bo rusija nizozemce premagala Kvota je super za stavit Kaj pravite?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov