EURO 2008

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 19. Jun. 2008 22:24

the big red machine napisal/-a:Za njegovo kariero se res ni treba bat, posebej ker gre v Real Madrid zdej :D. Tam pa vemo kak je odnos igralcev in kake so njihove osebnosti. In še nekja, najboljši nogometaš na svetu je Kaka, brez sence dvoma.

Kaj pa če bi recimo Ronaldo odšel h Milanu? Bi bil še vedno tako out(glede na to da si navijač Milana če se ne motim) ali bi postal kar naenkrat ok in super? Ni provokacija, samo vprašanje...
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 19. Jun. 2008 22:28

Ne veš, jst se ne obračam po vetru in bi ostro nasprotoval temu, ker mi tak tip igralca ni všeč. Tudi če bi se npr. v Milan vrnil Shevchenko, kot se nekaj govori, ki sm ga oboževal ko je igral v Italiji ne bi bilo enako, ker je zame osebno izdajalec (poleg tega pa še copata saj je zaradi žense šel v Chelsea). Zdaj pa joka kako pogreša Milano in Italijo. Pa še bi se našel kak igralec, ki ga nisem rad gledal v dresu Milana.
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 19. Jun. 2008 22:31

Ok, hvala! :)
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 19. Jun. 2008 22:33

Ni za kaj :wink: . Z veseljem podebatiram o čemurkoli. Kateri igralci pa so tebi najbolj všeč in zakaj, maš kak ožji izbor? :)
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 19. Jun. 2008 22:49

Če povem po pravici sem jaz bolj pro EP in svetovna prvenstva, ligo prvakov in ostale tekme spremljam bolj tko na švoh zaradi polne zasedenosti in pomanjkanja časa.... :)

začnem s C.Ronaldom, ker je zdej najbolj aktualen, lol...Na trenutke naredi kaj tako dobrega in spektakularnega, da ostanem samo WOW...Potem naredi celo verzijo nepotrebnega dribljanja, po možnosti izgubi žogo in ostanem ''khm..ja ok''. Sigurno se mi zdi zelo sposoben, dober v igri ena na ena, mu pa definitivno še manjka izkušenj in psihične stabilnosti, da bo lahko igral dobro tudi v najpomembnejših trenutkih.

Kaka ki je za moje pojme izjemen igralec... lep način igre, čeprav ga ne spremljam ravno pogosto(pač kar vidim na svetovnih prvenstvih in občasno kakšni tekmi Milana), dobri napadi, pripravlja lepe priložnosti, je hiter,...Se mi zdi tudi nekoliko bolj konstanten od Ronaldota, mogoče bi lahko rekla bolj trden, stabilen karakter, vzame vse malo bol z rezervo, se ne prepusti čustvom(žalost, jeza, živčnost,..) kar je pomoje za nogometaša izjemnega pomena.

Robben, super v vseh pogledih. Hiter, natančen, stabilen, zmožen zadeti iz nemogočih postavitev,...

Potem je še dosti takih, ki me navdušujejo, ampak se res ne morem spomnit vseh. Recimo od golmanov Buffon in pa Van der sar, potem od branilcev Cannavaro definitivno, pa še kdo bi se našel....na tem EP mi je zlo všeč igra Ville, itd...

So pa moja mnenja precej nepoznavalska, se nimam za nekega nogometnega profija SPLOH! :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Jun. 2008 22:52

poglej ti nase experte :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 19. Jun. 2008 22:53

Ko smo glih pri posameznikih: Kdo je pa po vašem mnjenju do sedaj na tem EP največ pokazal?
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 19. Jun. 2008 22:54

opa, svaka cast nemcem.. ceprav sem bla 100% da bojo zgubili.. ocitno jim pomaga to da ni trenerja zdraven na tekmi :D :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 19. Jun. 2008 22:59

Ne je pa Low zakadil celo vip ložo zaradi živcev :D .

Sicer pa je zame osebno brez dvoma največ pokazal Wesley Sneijder, ki fantastično vodi Nizozemsko reprezentanco. Pa tudi ruski vezist Zhirkov se mi vedno bolj dopade z njegovimi prodori in hitrostjo. Res pravo moderno krilo.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 19. Jun. 2008 23:02

Lane napisal/-a:Ko smo glih pri posameznikih: Kdo je pa po vašem mnjenju do sedaj na tem EP največ pokazal?

Čez celo prvenstvo; Ballack, Podolski, Villa, Sneijder, van Bronchkorst, Pepe, Rakitić, De Rossi, Buffon, van der Sar, Robben
Samo na eni tekmi, smo pa danes videli vrhunec v izvedbi Schveinsteigerja.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 20. Jun. 2008 8:14

De Rossi največ pokazal?Kaj pa je naredil,razen unega odbitega gola?

Zame najboljši do zdaj Buffon,Pirlo,Ballack,Villa,,Sneijder,Olić,...

Je bilo pa tudi nekaj takih,od katerih pred prvenstvom ne bi pričakoval nastope na takem nivoju in nekaj mladih perspektivnih igralcev,npr. Turan,Žirjanov ali je Žirkov?(piši kao što govoriš),v glavnem levi bek ruske repke z dolgimi lasmi,Pavlyuchenko,Moutinho,...

Sicer pa je ena omenjala,da zdaj ko bo Ronaldo odšel v Real šele sledi njegov nogometni razvoj.Jaz pa trdim ravno nasprotno,če bo odšel v Real bo napravil verjetno največjo napako v svojem življenju,ker tam zagotovo ne bo igralec okrog katerega se vse vrti in se mu vsi umikajo,da on počne svoje vragolije,kot pri Man Utd,tam ga bodo postavili na bok,namesto Robinha in is bo pač sam moral izboriti mesto za strel in prodore,edino če se pri Realu odločijo in v paketu pripeljejo še Rooneya,ki bo vsako tekmo pretekel svojih klasičnih 11-12 km garal v obrambi in napadu,v zaključku pa bo vse skupaj prepustil Ronaldu,da bo ta spet dosegal zadetke.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 20. Jun. 2008 9:31

aaaah :cry: tale EP men ni usojen, prov nč se ne izide tko k bi js rada :( dons bojo itak hrvati zmagal, čeprov me ma da bi jih sabotirala :oops: tko da dons navijamo za TURČIJOOO :lol:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Jun. 2008 9:35

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 8:59, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 20. Jun. 2008 9:37

Očitno se je nemcem odvezal :).. Al je bil pa tale poraz proti hrvatom blagodejn. :)....

Samo Portuglacem se take zadeve rade dogajajo. Skrbi me za nizozemsko ...da ne bo isto...

Uglaven tukile imate vse priložnosti in gole iz tekem Nemčija - Portugalska Če ste slučajno zamudili ;)
And now something completely different
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 20. Jun. 2008 9:51

Tole je pa slovensko poznavanje nogometa,glede na to,kako se na ta šport spoznamo,ni čudnega,da našega fuzbala ni nikjer...pomoje še v uzbekistanu,ki sploh nima svoje repke in lige več vejo o nogometu kot pri nas....da ne rečem,da najbrž novinar nima končane niti osnovne šole,kaj šele kaj več...

http://www.ekipa.org/index.php?p=av&i=5&o=59

http://www.ekipa.org/index.php?p=av&i=5&o=54

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov