EURO 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
hehe kera huda tekma, sicr sm bla za Čehe, sam so Turki čist zaslužen zmagal, pa tale nš komentator podn od podna govori Čehe še 10 min loči od četrtfinala, so že v četrtfinalu bla bla... in sm rekla ja kva pa če dajo Turki zdj 3 gole, in res
Alexandre Ricardo 4
Paulo Ferreira * Yellow Card 5
Freitas Fernando Meira Yellow Card 5
Eduardo Bruno Alves 5
Luis Brito Miguel Yellow Card 5
Kepler Pepe 6
Jose Raul Meireles 5
Miguel Veloso ** 6
Helder Postiga *** 5
Ricardo Quaresma 5
Luis Nani
tole so portugalski igralci od včerješnje tekme
Alexandre Ricardo 4
Paulo Ferreira * Yellow Card 5
Freitas Fernando Meira Yellow Card 5
Eduardo Bruno Alves 5
Luis Brito Miguel Yellow Card 5
Kepler Pepe 6
Jose Raul Meireles 5
Miguel Veloso ** 6
Helder Postiga *** 5
Ricardo Quaresma 5
Luis Nani
tole so portugalski igralci od včerješnje tekme
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem se tudi to spraševala, zakaj jo ima. mogoče, če dobi kakšen šus v glavo ali pa zaradi dežja, da nima mokrih las ne vem. za drese tudi ne bi vedela. mogoče zato, da se ga loči, da se takoj ve, kdo je vratar, ko so vsi nagužvani tam okoli gola.
drugače pa turki so res včeraj na koncu razturali. čeprav 2. gol, ki so ga dali, je pa češki vratar res imel smolo, da mu je žoga ušla iz rok. pa za zadnjega so tudi imeli tako srečo, da se je od prečke odbila v gol.
zakaj je že turški vratar dobil rdeč karton?? nisem čisto dobro ujela tistega momenta. a je udaril enega čeha?
drugače pa turki so res včeraj na koncu razturali. čeprav 2. gol, ki so ga dali, je pa češki vratar res imel smolo, da mu je žoga ušla iz rok. pa za zadnjega so tudi imeli tako srečo, da se je od prečke odbila v gol.
zakaj je že turški vratar dobil rdeč karton?? nisem čisto dobro ujela tistega momenta. a je udaril enega čeha?
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
softTouch napisal/-a:a kdo ve,zakaj ma Peter Čech skoz tisto čelado al kaj je to na glavi?
Kolikor sem jaz slišala, je Čecha enkrat eden od nasprotnikov nabil s kolenom v glavo in je imel hudo poškodbo glave (lahko bi tudi umrl). Čech po tistem tudi nekaj časa ni igral, odkar pa se je vrnil, pa nosi na glavi čelado.
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
*sanja* napisal/-a:softTouch napisal/-a:a kdo ve,zakaj ma Peter Čech skoz tisto čelado al kaj je to na glavi?
Kolikor sem jaz slišala, je Čecha enkrat eden od nasprotnikov nabil s kolenom v glavo in je imel hudo poškodbo glave (lahko bi tudi umrl). Čech po tistem tudi nekaj časa ni igral, odkar pa se je vrnil, pa nosi na glavi čelado.
Zgodil se je na tekmi Premiershipa ko mu je igralec Readinga, Stephen Hunt, razbil glavo. Nič kaj prijetna zadeva (videl zadevo je blo kar grdo). Zato od takrat naprej nosi rugby čelado. Pač kot zaščito.
Drugčae imate pa tukaj vse priložnosti in gole it tekme med Turčijo in Češko
Res nekaj neverjetnega..
And now something completely different
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kdaj, rezervisti igrajo še boljše kot če bi bila A ekipa v igri. Zato ker se hočejo dokazat in pridt v prvo enajsterico. Tako da zna bit to dvorezn meč za romune. Je pa res da so že kiksnl s tisto zgrešeno 11-m proti italjanom.
Drgač pa tukile mate video posnetke iz obeh tekem (priložnosti in goli)
Avstrija - Nemčija
Hrvaška - Poljska
Drgač pa tukile mate video posnetke iz obeh tekem (priložnosti in goli)
Avstrija - Nemčija
Hrvaška - Poljska
And now something completely different
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov