EURO 2008

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 09. Jun. 2008 21:53

Jeeeeej, bravo Nizozemci :D So mi že od nekdej najbl simpatični. Zdj pa da še nemci naserjejo hrvate pa bom sploh vesela. Mi je vseen kdo zmaga, sam da ne bojo Italijani alpa Hrvati, k teh pa ne morm :evil: :P
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 09. Jun. 2008 22:03

Francozi in Romuni, niso upravičili pričakovanj...najslabša tekma prvenstva do zdaj.d
Druga tekma je bila pa super, samo pri Italijanih je šepala realizacija.
Del Piero mora biti obvezno v začetni 11erici, če želijo naprej v četrfinale, je zelo poživil igro Italijanov, po tem ko je vstopil v igro.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 09. Jun. 2008 22:29

*purple* napisal/-a:
imaš ORF1?

ja, sem potem danes že lahko gledala tekmo!!

nizozemci so bili super! to se je svetovnim prvakom danes za malo zdelo :P
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 09. Jun. 2008 22:41

aaa končno ena prava tekma. Rapsodija nogometa, da se ti kr sline cedijo, na koncu pa Marco Van Basten ( :hearts: ) in njegova Nizozemska popolnoma zasluženi zmagovalci. Kot kaže so dobro stopnjevali formo s pripravljalnimi tekmami in danes popolnoma nadigrali Italijane, ki pa bodo itak napredovali. To še zdaleč ni bil pravi obraz Italije, ki se je pred tedni poigrala s Portugalci in na zadnje še z Belgijci in ob tem prikazala zelo lepo igro. Ta skupina bo še postregla s pravimi tekmami, ki bodo navduševale. Sicer pa še enkrat Bravo Nizozemska! :gut: (na take kontre nogometni romantiki drkajo :D )
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 10. Jun. 2008 10:12

Italijanska obramba ima švicarske luknje v obrambi, ki so večje od najboljšega švicarskega sira.
Obenem pa tudi napad ni bil učinkovit. Italijani čita nula na včerajšni tekmi, kar priča tudi rezultat.
Vendar bodo morali pa v tej skupini za napredovanje pokazati dosti več kot, pa to kar smo včeraj videli. In mogoče se bo zopet zgodilo, da se bodo Italijani predčasno domov pobrali...
No o tem je še prezgodaj za govoriti počakajmo pa bomo videli....
Mislim pa tudi, da Nizozemci niso sposobni več pokazati oz. odigrati take tekme.... No pa tudi na to bomo morali še počakati...

Danes pričakujem prepričljivo zmago Špancev....
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 10. Jun. 2008 14:07

no angel napisal/-a:Upam da Nizozemci zmagajo. :P

Ma ne vem kaj so vse zenske za Potrugalce, a ma tle Ronaldo kej prste vmes? :D Js pa njih sploh ne morm (mogoc ravno zarad njega, heh).

mah prsti so premal :flamingdev: :D

drgač pa vse pohvale nizozemski
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 10. Jun. 2008 14:22

MAh sej italjani so v drugem polčasu kar vredu igral. Mal so mel smole. Ker če bi pirlo zadel al pa kdo drug.. bi blo lahko drgač Čeprav so jih nizozmeci povozil in igral so res dober vsaka čast. Le tako naprej :)

Drgač pa tukile mate vse priložnosti pa valda tud gole iz te tekme

Pa nekako takole bo www.euforija.si z vsako tekmo do finala. Pa še kaj več. Tako da stay tuned ;)
And now something completely different
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 10. Jun. 2008 19:03

Španci prpričljivo premagali Ruse 4:1.

Bravo Španci, kar tako naprej in vsi upamo, da se v četrtfinalu pohod na lovoriko ne bo končal.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 10. Jun. 2008 21:21

oleeeee Zlatan car!! za zdej je 2:0 za Svedsko, bomo vidli do konca. Slika
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 10. Jun. 2008 21:36

mirella napisal/-a:oleeeee Zlatan car!! za zdej je 2:0 za Svedsko, bomo vidli do konca. Slika

Tudi ta tekma je že odločena, vendar mi je bila una med Španijo in Rusijo dosti boljša :razz: No vsaj po mojem okusu.
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 10. Jun. 2008 22:00

Mah jst za Portugalsko navijam že od zmerej, pa niti slučajno ne zaradi Ronaldota, ker sploh ne vem kaj naj bi bilo tako lepega/fascinantnega na njem. Mi je pa zlo všeč njegova igra, to pa ja....Pa nasplošno način igre Portugalcev, ogromno igranja, driblanja, etc. Včasih se preveč obotavljajo v napadih, ampak ok. Drugi za katere navijam so pa Nizozemci, ki kljub popolnoma drugačni igri od Portugalcev obvladajo. vedno so igrali in še igrajo lep nogomet, dolge podaje, hitri napadi...Upam na tak finale z zmago Portugalske....shit..me je že strah za jutri...Češka:Portugalska... :eek:
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 10. Jun. 2008 22:03

Brez potrebe te je strah, pot v četrtfinale bo lahka, potem se pa srečajo z prvo ali drugo uvrščeno ekipo iz skupine B no potem bo pa že mogoče malo protora za tvoj strah....
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 10. Jun. 2008 22:07

jah bla je Spanija bolj zanimiva za gledat ;)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 10. Jun. 2008 22:08

Že, že, ampak bi rada da pridejo iz skupine s samimi zmagami in zasluženo, z lepo igro. :D

pa še neki...Sem opazla, da ste skoraj vsi neki ful proti Italijnom in Hrvatom...Zakaj? Vam ni všeč igra, način igre, al vam grejo pač na živce kot narod in so pol bljak, fuj, go home in take? Ker se mi zdi res otročje tako razmišljanje. Ne vem zakaj smo Slovenci kr neki brezveze negativno nastrojeni proti tema dvema sosedama.....
pa ne navijam ne za eno in ne za drugo btw. :D
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 10. Jun. 2008 22:14

Jaz nimam proti nobeni od omenjenih nogometnih ekip ničesar. Pač Hrvatje edini rešujejo čast ex Yuge :D nisem glih neki njihov fan, pa to nima nič veze z našimi sosedskimi odnosi.

Kar se pa Italijanov tiče mi pa njihova igra enostavno ni všeč, ampak kljub temu nimam nič proti njim, pač oni so "švercarji" za mene. Čeprav sem v finalu svetovnega prvenstva v Nemčiji leta 2006 navijala za Italijane, k Francoze mam pa še manj rada, za ene sem pa mogla navijat, da mi ni blo dolgčas. :D

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov