Cosmopolitanov tek v petkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Dobr no. Ni tok bolano pa ne vem kaj še vse. Sej morjo sam tečt v petkah ane. Če vam ne paše, ne it, pa je stvar rešena. Al pa pride sam gledat, ker sigurn bo zanimivo. 

-
satisfaction - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
men se pa tekmovanje v petkah zdi prov dobra ideja
..mal druženja in heca pa še zaslužiš lohka kej povrh vsega
če bi sama bla bol pogumna, pa znala laufat v 8cm petkih bi se tud prjavla

če bi sama bla bol pogumna, pa znala laufat v 8cm petkih bi se tud prjavla
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
tanchii napisal/-a:me zanima kolko bo zlomljenih in zvitih gležnjev-hmm.. zelo zanimivo, res.
Se mi zdi, da se prjavla ne bo nobena, k ne zna v petkah mal hitrejš hodt, ker ve, da se lh polom. Je pa ogromn žensk takih, k znajo hitr hodt, tud tečt, ker to delajo vsak dan in res ne vem, zakaj bi blo pol kej zvitih gležnjev.
-
strašljivka - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ se strinjam z jagodko85. Jst sm tak tipičen osebek k zna ful lepo hodit v petkah in mi tud ni problem pospešiti v njih. Dostikrat ko grem na faks dobesedno laufam po cesti in še nikoli ni prišlo do padca ali kakšnih zlomov.
Jst se bom prjavla na to zadevo. Zmage sicer ne pričakujem, ampak grem tko mal za zabavo. Pa še eni dve moji kolegici gresta.
Jst se bom prjavla na to zadevo. Zmage sicer ne pričakujem, ampak grem tko mal za zabavo. Pa še eni dve moji kolegici gresta.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js se ne bi prijavla na tole za nč na svetu. Znam dobr hodit v petah, tud laufala sm že, če se je kam mudilo, ampak kej takga ... Ne ne, ni za mene. Da bi me tam polno folka gledlo, pol se pa še kje zložim tam slučajno ... Sej vem da je fora, sam men je mal glupa fora.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Hanah napisal/-a:Jst sm enkrat ko se je ulil dež tekla k hudič v 10 cm petkahIn ne, nobenega vratoloma ni bilo.
jst pa sicer v samo 4cm, ampak so bili natikači . pa še kiklo mi je dvignilo napol čez glavo, tako da so vsi videli, kakšne kjut gatke mam

sicer pa res ne vem, zakaj bi bilo tole tako blazno ponižujoče. sej se itak ve, da gre za zajebancijo. najlažje zasluženih 1000 evrov v lajfu, za moje pojme.
če:
-imaš take čevlje
-znaš laufat v njih
-imaš dovolj kondicije za pretečt 100m
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jagodka85 napisal/-a:tanchii napisal/-a:me zanima kolko bo zlomljenih in zvitih gležnjev-hmm.. zelo zanimivo, res.
Se mi zdi, da se prjavla ne bo nobena, k ne zna v petkah mal hitrejš hodt, ker ve, da se lh polom. Je pa ogromn žensk takih, k znajo hitr hodt, tud tečt, ker to delajo vsak dan in res ne vem, zakaj bi blo pol kej zvitih gležnjev.
Jaz ima vsak dan v službi petke in velikokrat tečem naokoli, da pridem pravočasno na drugi konec firme.
In bi si čist upala v 8cm petkah tečt.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No danes sem šla le prebarati to temo...
Mislim, da se bom prijavila saj poskusit ni greh...važno je sodelovati in ne zmagati...
Zanima me, če to prijvnico samo tja prineseš in je to to?
Seveda pa med prvimi 100 morm biti...
Bi pa pasal, da bi dobila 1000€, da bi bla doma lubica čimprej...
Ja je pa res, da folk kr kopira ja...
Mislim, da se bom prijavila saj poskusit ni greh...važno je sodelovati in ne zmagati...
Zanima me, če to prijvnico samo tja prineseš in je to to?
Seveda pa med prvimi 100 morm biti...
Bi pa pasal, da bi dobila 1000€, da bi bla doma lubica čimprej...

Ja je pa res, da folk kr kopira ja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst nosim visoke pete (sploh nimam petk pod 8cm), ampak ne bi šla za nobeno ceno. Tut pospešila sem že pa ni blo nič hudega, ampak, da bi se pa tmle pojala 100m za 1000 €...
OT: *hox*, če pridem u LJ greva gledat?

OT: *hox*, če pridem u LJ greva gledat?

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov