Cosmopolitanov tek v petkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Cosmopolitan napisal/-a:Ker trenirka in čevlji z visoko peto ne sodijo skupaj, predlagamo, da so, čeprav gre za športni dogodek, tvoja oblačila primerna obutvi.
Tukaj se pa niste ravno najbolj striktno držali pravil, namreč zmagovalka je oblečena v bombažne kratke hlače, ki so narejene za tek ter vidi se, da ima spodaj športni nedrček, ki je prav tako namenjen teku. In se popolnoma strinjam, da je tale deklica verjetno atletinja. Pač znašla se je in vedela je, da bo kot atletinja zlahka pometla z konkurenco in odnesla domov 1000eurov v pičli minuti ali celo manj.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če niste prebrali dobro...
"Ker trenirka in čevlji z visoko peto ne sodijo skupaj, predlagamo, da so, čeprav gre za športni dogodek, tvoja oblačila primerna obutvi".
To je bil samo predlog in ni bilo nujno da se tako oblečeš. Pravilo je bilo samo glede petk.
Drugača vsi tisti ki ste fotkali zadevo. Pošljite svoje fotke. Foto natečaj še vedno teče. Več tukaj
"Ker trenirka in čevlji z visoko peto ne sodijo skupaj, predlagamo, da so, čeprav gre za športni dogodek, tvoja oblačila primerna obutvi".
To je bil samo predlog in ni bilo nujno da se tako oblečeš. Pravilo je bilo samo glede petk.
Drugača vsi tisti ki ste fotkali zadevo. Pošljite svoje fotke. Foto natečaj še vedno teče. Več tukaj
And now something completely different
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
no ok. navsezadnje je hvala bogu blo use ok. drgač pa svaka čast tistimi ki so šle tečt še najbolj pa tisti že malo bolj starejši ženski.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Ja, ta punca je res atletinja. Drugače pa ne nosi niti malo fency look-a. Je bolj športne oprave v vsakdanjem življenju.
Drugače pa ja, kot je že rekla ena pred mano. Ne iščite dlake v jajcu.
Bravo Cita.
Drugače pa ja, kot je že rekla ena pred mano. Ne iščite dlake v jajcu.
Bravo Cita.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tudi nikjer ni pisalo, da se ne smejo prijaviti dekleta, ki se ukvarjajo s športom.
Če ste spregledali, poteka fotonatečaj kjer lahko glasujete za naj fotko.
Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bodo na koncu izžrebali deset prejemnikov luštnih nagrad..
Če ste spregledali, poteka fotonatečaj kjer lahko glasujete za naj fotko.
Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bodo na koncu izžrebali deset prejemnikov luštnih nagrad..
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Tamala` napisal/-a:Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bodo na koncu izžrebali deset prejemnikov luštnih nagrad..
Jaz ne bi bila jaz, ce ne bi malo pokomentirala - kako ste pa izbirali te fotografije?!? Tri se fokusa nimajo? Pri eni kar neka bela crta cez pol slike?! Nisem nek fotograf, pa mi je jasno, da so vse razen dveh slik tukaj zanic ze kot fotke, da o umetniskem vtisu in motivu sploh ne bi.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
kepka napisal/-a:Tamala` napisal/-a:Med vsemi, ki boste glasovale za vam najljubšo fotografijo, bodo na koncu izžrebali deset prejemnikov luštnih nagrad..
Jaz ne bi bila jaz, ce ne bi malo pokomentirala - kako ste pa izbirali te fotografije?!? Tri se fokusa nimajo? Pri eni kar neka bela crta cez pol slike?! Nisem nek fotograf, pa mi je jasno, da so vse razen dveh slik tukaj zanic ze kot fotke, da o umetniskem vtisu in motivu sploh ne bi.
To je moja slikica. Bela crta je pa mislim da od stange Pa ne vem kako naj bi ble ne vem kok dobre slike, ce so one laufale pa se ful je bla guzva in res nisi mogu nares res lepe slikce.
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov