Čas in denar za rekreacijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
1 ura teka in kolesarjenje od 2 - 5, je skupno 4 ure.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej ni napisala, da oboje dela vsak dan ce vsak drug dan tecs, lahko preostale dneve pocnes kej druzga, npr kolesaris
Live. Love. Surf.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Razen, če se strikto drži, da vsako počne drugi dan. Ampak glede na to, da eno vsak drugi dan, drugo pa večkrat tedensko, sem sklepala, da si ji tole križa. Saj super, če ji uspe
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Če hočeš res nekaj nardit zase rabiš kar ene 7 ur časa na teden. Potem pa kakorkoli si to razporediš po dnevih.
Pa rabš tud ene 120 eur minimalno na mesec, če se še mal razvajaš zraven. Zdj ne mislim samo za rekreacijo, ampak sem vključla še zdravje zravn.
Pa rabš tud ene 120 eur minimalno na mesec, če se še mal razvajaš zraven. Zdj ne mislim samo za rekreacijo, ampak sem vključla še zdravje zravn.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
neznankan napisal/-a:Če hočeš res nekaj nardit zase rabiš kar ene 7 ur časa na teden. Potem pa kakorkoli si to razporediš po dnevih.
Ali pa še kakšno urco več-ki je ni škoda zapravit (jo je pametnejše in bolj koristno kot pred compom ali TV-jem), ker je počutje super pa postava pa tudi. No vsaj jst tako gledam na to.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
No tista 40 letnica niti nima kej dost. Hehe 26 letnica se pa samo s kremicami maze.
Sicer pa zakaj bi te to pomirjalo? Resda povsem ne obide nobene, samo so pa zato vedno nove in nove generacije mladih zensk.
Sicer pa zakaj bi te to pomirjalo? Resda povsem ne obide nobene, samo so pa zato vedno nove in nove generacije mladih zensk.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Jaz sem precej lena kar se športa tiče. Ker nisem čutila potrebe se z njim nisem ukvarjala.
Se pa odločam, da to spremenim, ker je zdravo migat pa še postavo bom najbrž tako lažje ohranila.
Zanima me kaj je bolj učinkovito, da se ukvarjaš z več športi ali samo z enim (torej recimo s tremi po uro na teden, ali bolje z enim po 3 ure?)
Razmišljam o aerobiki, jogi in pilatesu. Rabim vodeno vadbo, ker vem, da le tako bom res migala.
Strošek bo pa tam okrog 50 eur na mesec + prevoz, oprema. Ampak stroka se mi zdi, da nekaj pomeni.
Se pa odločam, da to spremenim, ker je zdravo migat pa še postavo bom najbrž tako lažje ohranila.
Zanima me kaj je bolj učinkovito, da se ukvarjaš z več športi ali samo z enim (torej recimo s tremi po uro na teden, ali bolje z enim po 3 ure?)
Razmišljam o aerobiki, jogi in pilatesu. Rabim vodeno vadbo, ker vem, da le tako bom res migala.
Strošek bo pa tam okrog 50 eur na mesec + prevoz, oprema. Ampak stroka se mi zdi, da nekaj pomeni.
- matic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2011
1sneguljčica napisal/-a:Jaz sem precej lena kar se športa tiče. Ker nisem čutila potrebe se z njim nisem ukvarjala.
odvisno kaj hočeš. Če boš trenirala samo 1 šport boš pač v tem športu boljša kot pa če bi trenirala 3. Ker pa ti verjetno ni cilj tekmovati je pa vseeno boljše da si čim bolj vsestranska
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Več športov pomen več različnih mišičnih skupin, kar pomen bolj celostna/popolna zunanja podoba
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov