Aktivno ("švic") perilo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Pozdravljeni
Razmišljam, da bi si kupila komplet tega aktivnega perila, pa me zanima, kakšne izkušnje imate z njim, je res tako fajn, kot naj bi bilo, ga lahko nosim v fitnes(ali je bolj za pohodništvo?), kakšna priporočila trgovin, znamk?
Razmišljam, da bi si kupila komplet tega aktivnega perila, pa me zanima, kakšne izkušnje imate z njim, je res tako fajn, kot naj bi bilo, ga lahko nosim v fitnes(ali je bolj za pohodništvo?), kakšna priporočila trgovin, znamk?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz ga uporabljam stalno: tek, kolo, smučanje, ..... od diadore.
Za fitnes pa ne, ker se itk ``skuhaš´´ v njem. Mam pa take majčke iz climafit podobnih materialov, ki vpijajo švič. (adidas, ...)
Za fitnes pa ne, ker se itk ``skuhaš´´ v njem. Mam pa take majčke iz climafit podobnih materialov, ki vpijajo švič. (adidas, ...)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Za laufat mam od Nike-a majčko, za bordat pa Helly Hansen ,za fitnes mam pa čist navadne majčke.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Jst ful hodm u hribe in morm rečt, da mi je švic majčka res the best! Pa še FUL hitr se posuši... Za fitnes mam pa tut jst navadne majčke, valda..
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Marilena napisal/-a:No, jaz sem si pa kupila kar Afroditine anticelulitne hlače (souporaba s kremico), ampak jih uporabljam kar brez nje, ker so fajn debele in se full oprimejo noge- posledica: fajn zašvicas
švic perilo je pa nekaj drugega kot pa tele hlačke ...
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov