1. slovenska nogometna liga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Še zmeri upam, da bodo Domžalčani prvaki, a težko dvomim...
Bolj imam občutek, da bodo lovoriko spet osvojili Goričani...
In vse bolj se mi zdi, da je bila usodna tekma med Gorico in Domžalami-ne zgolj zaradi poškodbe Zorana, ampak tud zarad novega zagona same Gorice in prebujanja nekoliko zaspanega tandema Burgič-Birsa...
Me pa zanima, kako bo izpad Gorice iz pokala vplival na psihološko raven samih igralcev...
Bolj imam občutek, da bodo lovoriko spet osvojili Goričani...
In vse bolj se mi zdi, da je bila usodna tekma med Gorico in Domžalami-ne zgolj zaradi poškodbe Zorana, ampak tud zarad novega zagona same Gorice in prebujanja nekoliko zaspanega tandema Burgič-Birsa...
Me pa zanima, kako bo izpad Gorice iz pokala vplival na psihološko raven samih igralcev...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
KOPER, KOPER, KOPER!!!!!!!!
We are the champions!!!! :D
Fantje so sedaj naš obalni ponos!! Včeraj je bila velika fešta ob njihovem sprejemu doma in 20 minutni ognjemet.
Ko bo drugo leto kakšna tekma za champions league, grem zagotovo navijat za naše!!!
We are the champions!!!! :D
Fantje so sedaj naš obalni ponos!! Včeraj je bila velika fešta ob njihovem sprejemu doma in 20 minutni ognjemet.
Ko bo drugo leto kakšna tekma za champions league, grem zagotovo navijat za naše!!!
Don't worry, be happy!!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ledenka, koper bo igral v predkolu pokala UEFA...
sicer pa sem na finalu pokala navijal za publikum, ker tam igrajo trije bivši igralci krškega: Dejan Rusič, Dejan Kelhar in Dejan Urbanč...
Upam tudi, da bo Branko Oblaček kmalu opazil dobre igre Dejana Rusiča, Prepričan pa sem, da bo Kelhar kmalu v reprezentanci, glede na to, da odhaja v nemčijo.
sicer pa sem na finalu pokala navijal za publikum, ker tam igrajo trije bivši igralci krškega: Dejan Rusič, Dejan Kelhar in Dejan Urbanč...
Upam tudi, da bo Branko Oblaček kmalu opazil dobre igre Dejana Rusiča, Prepričan pa sem, da bo Kelhar kmalu v reprezentanci, glede na to, da odhaja v nemčijo.
-
Nina_23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2006
- Kraj: Nova Gorica
Sama navijam za Hit Gorico, ker sem tudi iz Nove Gorice doma. Drugače pa mislim da bo letošnja sezona zelo drugačna od lanske, kajti smo zgubili Burgiča in Birso ki sta res prava nogometna bisera. Sicer pa nikoli ne veš kaj bo, kajti sezona je zelo dolga. Ampak vseeno upam na nov naslov prvaka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov