1. slovenska nogometna liga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
To, še ena ki je za Gorico .
Danes zmaga nada MB-jem 3-2 ! Lepa tekmica je bla.
Danes zmaga nada MB-jem 3-2 ! Lepa tekmica je bla.
-
Jutri pa se spet začne nogometni ples prvoligašev.Toooo po 3 mesecih bo spet vikend čas za tekmo
-
Ja posebej ker je 1 mesto rezervirano za Bonifiko. Pole pa bo klanje za 2 mesto, Bela Krajina, Aluminij, Krško,Rudar, Triglav.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tudi rudar se je okrepil dobro, tako da oni gredo po moje na 1.ligo... o moči bonifike ti bom pa povedal po drugem kolu, ko pridejo k nam... ampak v prvi tekmi v izoli me niso prepričali...
mi pa se borimo za obstanek, samo da obstanemo, ne sanjamo o drugem mestu...imamo sicer odlično okrepitev v napadu, v bistvu smo močnejši kot jeseni, čeprav je klub zapustilo 8 igralcev (prišli so 4 novi) ampak ne vemo, kako močni so drugi...! že prvo tekmo imamo z zagorjem in mene malo že panika grabi...tudi zagorje se je nekaj okrepilo...
mi pa se borimo za obstanek, samo da obstanemo, ne sanjamo o drugem mestu...imamo sicer odlično okrepitev v napadu, v bistvu smo močnejši kot jeseni, čeprav je klub zapustilo 8 igralcev (prišli so 4 novi) ampak ne vemo, kako močni so drugi...! že prvo tekmo imamo z zagorjem in mene malo že panika grabi...tudi zagorje se je nekaj okrepilo...
-
Mi mamo pa jutre derbi s Primorjem. V časniku dajejo Ajdovcem celo več možnosti za zmago . Ampak jst ne dvomim v to da tri točke ostajajo doma. Drugače pa mi mamo eno okrepitev (Balažič), odšel pa je Šuler(bomo vidli koliko se bo to poznalo) in Djukić(KP) ki itak ni igral veliko. Zdej ko se je spet(noben ne ve kolikokrat se je že) poškodoval M.Kovačevič pa je u napadu spet majhen prepih ampak ok imamo Osterca na katerega se lahko zanesemo vedno. . Bi pa blo fajn da bi tudi Gorica kot nekoč dala kak šold od sebe in pripeljala kakega kvalitetnega igralca ali dva...pa saj je ekipa ok samo če imaš neke ambicije je to nekej normalnega vsaj zame. Zdej imamo novega predsednika tako da bomo videli kako bo v prihodnosti.
-
Prav nobena šala...jst mam v teku stavo v kateri je u igri gajba piva in pizza. Pred začetkom prvenstva sem rekel da bo Osterc na koncu prvi strelec lige! .Takrat se spomnim odzivov s tribun in raznih komentarjev:"Ojej, kej smo kupl"i, "sej ne zna ustavit žoge",itd,itd,.. zdej pa je u borbi za kralja strelcev. Že vidim mojo gajbo laškega in že voham pizzo...
-
A misliš da bo tvojemu Marjančku ratalo? Težka bo.
-
Ma nej gre u maloro vse skupej...ne bi se moglo slabše začet
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov