1. slovenska nogometna liga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
jeeeej domžale nascale maribor
u četrtek povratna tekma za pokal UEFA. izrael pride k nam upam na zmago, ampak na žalost je kar nekaj ključnih igralcev poškodovanih (ljubijankič, cimerotič...) bomo vidl...
u četrtek povratna tekma za pokal UEFA. izrael pride k nam upam na zmago, ampak na žalost je kar nekaj ključnih igralcev poškodovanih (ljubijankič, cimerotič...) bomo vidl...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
*slatka* napisal/-a:jeeeej domžale nascale maribor
u četrtek povratna tekma za pokal UEFA. izrael pride k nam :D upam na zmago, ampak na žalost je kar nekaj ključnih igralcev poškodovanih (ljubijankič, cimerotič...) bomo vidl...
za naše je bila to slaba tekma. zgubili 3:0
učeri pa je bla tekma Domžale : Primorje. zmagali s 3:1
strelec za primorje: Arnaut (13)
strelci za Domžale: Juninho (36), Djukič (48), Rakovič (85)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
znati čakati, je še več,
- edo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
slatka domžale so vnaprej obsojene na propad ker jih vodijo napačni ljudje.njihov uspeh je le trenuten..stanje znotraj kluba je malce podobno kot v reprzentanci kjer igrajo selektorjevi oziroma trenerjevi "prijatelji",ali pa imajo igralci dobrega "menađerja" pa igrajo..
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
In kdo bo po vašem letos prvak? Je tu kak navijač/navijačica? Jst upam da bo to Gorica.Letos se obeta kar zanimiva sezona, upam da bo čimveč dobrih tekem (ki jih bom pogledal v živo seveda). Letos ima celo LJ po dooolgem času konkurenčnega prvoligaša, vsaj po nakupih sodeč. Še pari 2.kola:
Interblock LJ - Mik CM Celje
Nafta - Livar
Maribor - Gorica
Domžale - Koper
Primorje - Drava
Interblock LJ - Mik CM Celje
Nafta - Livar
Maribor - Gorica
Domžale - Koper
Primorje - Drava
-
Deya-MB - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: MARIBOR
Smreka..ti si kaj v službi pri Interbloku??
Jaz sem zvesta navijačica Maribora. Za odgovor, ko bo prvak, je mogoče malo prehitro! Glede zloglasnih nakupov Interbloka pa jaz pravih - denar pa imena niso vse.. Bomo vidli.. Mislim pa da Maribor tudi zna biti en izmed kandidatov za naslov prvaka. Upam pa na čimbol zanimivo sezono..
Jaz sem zvesta navijačica Maribora. Za odgovor, ko bo prvak, je mogoče malo prehitro! Glede zloglasnih nakupov Interbloka pa jaz pravih - denar pa imena niso vse.. Bomo vidli.. Mislim pa da Maribor tudi zna biti en izmed kandidatov za naslov prvaka. Upam pa na čimbol zanimivo sezono..
- iny9
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2007
- Kraj: dol pri ljubljani
men se tut zdi da bo letošnja sezona kr zanimiva (vsaj bol k prejšna) saj so se nekateri klubi kar lepo okrepil domžale pa ne kj preveč..
upam pa da bo kakšen klub dosegel tudi odmevnejši uspeh v evropi, čeprov bol slabo kaže...
upam pa da bo kakšen klub dosegel tudi odmevnejši uspeh v evropi, čeprov bol slabo kaže...
-
Deya-MB - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: MARIBOR
Jaz res srčno upam, da bo liga bol zanimiva ja..kr lani je blo tak bzw, ko se je že po 1. delu vedlo kdo bo prvak.
Pa mislim, da se je Maribor kr okrepil - glede na lani.. Tak da upam na zanesljivo uvrstitev v Europo..
Ja, za letošnje uspehe v Europi pa res nea najbolše kaže..
Pa mislim, da se je Maribor kr okrepil - glede na lani.. Tak da upam na zanesljivo uvrstitev v Europo..
Ja, za letošnje uspehe v Europi pa res nea najbolše kaže..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov