zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Še ena! Ful se je mudil...jst, mami v CE...zande minute za šoping...jst škorne obuvam....se prepognem in mi hlače na riti počijo Mami skor crknla od smeha...ampak pol sma ugotovile, da je blo blago tolkrat preštepano, da je bilo že skoraj precvikano in so zato šle hlače narazen.
Pa še enkrat so se mi hlače strgale...v šoli na wc-ju. Hvala Bogu, da sm mela srajco čez majco, da sm srajco slekla in si jo privezala okoli pasu, poklicala mami, da mi je prnesla nove hlače in potem spet naprej h pouku. Noben ni zvedu za to, razen mami.
Pa še enkrat so se mi hlače strgale...v šoli na wc-ju. Hvala Bogu, da sm mela srajco čez majco, da sm srajco slekla in si jo privezala okoli pasu, poklicala mami, da mi je prnesla nove hlače in potem spet naprej h pouku. Noben ni zvedu za to, razen mami.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
ja in jest sm tud,.. če ni blo tipov,.. kaj te brigalejc napisal/-a:Joj ej jst se nč tko ne morm spomnt! Mugoče mi je blo najbol bed k je en moj sušolc zvedu d sm plesala z žensko na valeti (pa ne se prosm smejat ker tud men ni glih najbol prijetno ) in je pol tist pred celo družbo upraši: A ti si plesala z žensko? pa tisto kislo faco je meu! Ja tkrt kwa bi dala d bi me zemla posrkala globoko vase! :unknown:
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
jooooooo zdele, ko smo mel after party(po maturancu)... sm neki pozabla doma nardit in sm mogla nujno predn so moji pršli in ker nobedn od sošolceu ni biu z autom sm prosila enga animatorja. In ko me je prpelau dmou sm stekla vn iz auta in se zložila po cesti kok sm douga in široka-koleno sm si čist razbila...še vedno vidne posledica
Pred nekaj leti, ko sm prvič rolerje dobila...sm se itak hotla ful fensi nardit in lih so pršli eni tipi k mojmu bratrancu (k mi je by the way sosed) in oni mene gledajo (čist paf...lej tisto k ma rolerje)...js frajerka se furam...in bum v en jark odletim...oh gosh sraamotaaaaaaaa...kok so se tisti tipi režal...
Pa na maturancu je blo tut ful takih...joj ...še zdele me sošolci zafrkavajo
eh...ena taka je , ko smo prvi večer pršli u budvo sm mau tu mač slemerjeu ruknla, k pol sm se šla ublečena kopat pa po celi plaži sm se drla: jssssssst smmmmmm baywaaaaaaaaaaaatch
Pred nekaj leti, ko sm prvič rolerje dobila...sm se itak hotla ful fensi nardit in lih so pršli eni tipi k mojmu bratrancu (k mi je by the way sosed) in oni mene gledajo (čist paf...lej tisto k ma rolerje)...js frajerka se furam...in bum v en jark odletim...oh gosh sraamotaaaaaaaa...kok so se tisti tipi režal...
Pa na maturancu je blo tut ful takih...joj ...še zdele me sošolci zafrkavajo
eh...ena taka je , ko smo prvi večer pršli u budvo sm mau tu mač slemerjeu ruknla, k pol sm se šla ublečena kopat pa po celi plaži sm se drla: jssssssst smmmmmm baywaaaaaaaaaaaatch
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
bucka81 napisal/-a:*ange|* napisal/-a:ko smo prvi večer pršli u budvo sm mau tu mač slemerjeu ruknla, k pol sm se šla ublečena kopat pa po celi plaži sm se drla: jssssssst smmmmmm baywaaaaaaaaaaaatch
joooooj ta je pa dobra
to še ni nič....
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
nogica napisal/-a:Mene je blo pa najbolj sram v prvem letniku pri uri biologije.
Zelo, zelo, zelo mi je (bil) všeč profesor k nas je učil biologijo, bla sva v dobrih odnosih in meu me je rad - kot svojo dijakinjo ...
Meni je postajal iz dneva v dan bolj všeč in preko nekega fanta sem dobila full njegovih slik- hudoo!
Eno slikco sm zrezala in jo spravla v tisti prozoren del denarnice.
No in ... sedim nekega dne pri biologiji (v prvi klopi valda) mam denarnico na mizi, ker sm lih denar za neko predstavo pobirala - vstanem in se sprehodim po razredu, da poberem keš od ostalih sošolcev.
Pridem nazaj do moje mize in moj profesor bio. drži mojo denarnico v rokah in gleda svojo slikco.
Js sm tooooookkkk zafarbala, sploh nism vedla kaj naj nardim. Bed, bed, bed!
Pol me je učiu sam še tisto leto, ocene sm mela dobre, sam pri urah mi je blo vedno full nerodn.
Bom naslednič mela take fotke nekje doma- samo zase
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D:D:D taje dobraaaa
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
Ewchk napisal/-a:Mah js si usak dan parkrat kšno bruko nrdim k sm precej hiperaktivna pa skos neki skačm pa prbijam pol pa možgani doskrat ne dohitevajo mojih besed pa dejanj... sam sej usi k me poznajo vejo kaka sm... Če je pa kšn now u družbi je pa sam Js pa sam
evo prov morem citirat, ker sem direkt ista..meni se zmeraj vsi režijo, jaz pa tudi....pač.. tak je če skoz nekaj skačeš
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
največja sramota kdajkoli??!
100% ko sem laufala po cityparku za enim tipom takrat mi je bil ful lušten in sem ga srečala, pa se mi je zdelo da me ni opazil, pol sem pa po trenutnem navdihu tekla za njim...pa še čez un most k je tm u cityju...jaau ampak pol sploh nisem šla do njega, ker sem se 1m za njegovim hrbtom spomnla "zkaj the fuck to delam??!" in sm se obrlna...pol sm se prvič v tistih 20ih sekundah k sm laufala zavedla, kolk folka strmi vame-vključno s prodajalcem ur tam na vogalu-sem mislna da mu bojo učki vn padl cjaaau najbol smešn je pa to da še dons ne vem zakaj sm to nardila??!!!!
100% ko sem laufala po cityparku za enim tipom takrat mi je bil ful lušten in sem ga srečala, pa se mi je zdelo da me ni opazil, pol sem pa po trenutnem navdihu tekla za njim...pa še čez un most k je tm u cityju...jaau ampak pol sploh nisem šla do njega, ker sem se 1m za njegovim hrbtom spomnla "zkaj the fuck to delam??!" in sm se obrlna...pol sm se prvič v tistih 20ih sekundah k sm laufala zavedla, kolk folka strmi vame-vključno s prodajalcem ur tam na vogalu-sem mislna da mu bojo učki vn padl cjaaau najbol smešn je pa to da še dons ne vem zakaj sm to nardila??!!!!
to infinity and beyond!
- m_a_y_a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: ok. ptuja
joj... kolko sramotnih situacij je že blo...
ampak višek vsega je bil pa na začetku srednje... se tak s kolegicami spravimo ven(mislim da kakih 1. ali 2.)... pa ga gremo prej še malo pit(vino)... vino takoj ni prijelo pa sem ga jaz kar tankala(dobesedno), sledile so še neke žgane pijačke... no čez kako urco sem bla tak vsekana da se nisem zavedala več kaj delam... na plesišču me ej pobiralo ful folka... folka ki ga nisem poznala... pred diskoteko sem ležala(baje tega se še danes ne spomnim).... v glavnem deca ne pit...
ker če me je česa sram v tem mojem ljubkem lajfu meje tega večera....
:oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :? :cry: :cry: :oops: :oops:
še zdaj ne govorim rada o tem... aja pa pijem tudi več ne... vsaj ne več kot kake 3-4 pijačke(ziher je ziher)
lp
ampak višek vsega je bil pa na začetku srednje... se tak s kolegicami spravimo ven(mislim da kakih 1. ali 2.)... pa ga gremo prej še malo pit(vino)... vino takoj ni prijelo pa sem ga jaz kar tankala(dobesedno), sledile so še neke žgane pijačke... no čez kako urco sem bla tak vsekana da se nisem zavedala več kaj delam... na plesišču me ej pobiralo ful folka... folka ki ga nisem poznala... pred diskoteko sem ležala(baje tega se še danes ne spomnim).... v glavnem deca ne pit...
ker če me je česa sram v tem mojem ljubkem lajfu meje tega večera....
:oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :? :cry: :cry: :oops: :oops:
še zdaj ne govorim rada o tem... aja pa pijem tudi več ne... vsaj ne več kot kake 3-4 pijačke(ziher je ziher)
lp
- Sano
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
v torek ko sm bil vprašan geografijo sm mel odprto zadrgo na hlačah. in pol reče ena sošolka ko je v prvi vrsti sedela da si jo naj zaprem sam to tk naglas da je profesorca čula. in pol reče ena sošolka dej ka pa ti veš če on ma prevlkega da bi si zapru zadrgo. profesorca jo je sam čudno pogledala pol je pa še v mene neki gledala js pa sam o fak.
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
joj men se je že tok takih stvari zgodil sam najbol bed mi je blo pa učer pa mislm da mi bo še dolg..tko je blo da je šou moj tip dam pa še eni k z njem delajo pelu jih je pa njegov fotr in so še pome pršli k nej bi kao pri njem prespala in sm se pač mal naparfumala predn sm šla od doma in pol k smo nardil en km je začel nejgovga fotra dušit k je alergičn na parfume in pol so ble cele scene in me je tip pelu dam da se preoblečm in pol nism hotla it k njemu pa sm doma ostala in ta vikend nej bi šla sam rajš ne grem k mi je tok bed zarad tega da...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
m_a_y_a napisal/-a:na plesišču me ej pobiralo ful folka... folka ki ga nisem poznala...
Hehe, kriza.. Sam to se je verjetn že tolkrat zgodlo, da je folk itak že navajen, vsakič se najde en, k se do konca ukomira.... Nam je tut enkrat sošolec v Papillonu z ograje dol na mizo padu, pa se je pobral pa šel nazaj na ograjo (in smo ga komi dol zvlekl!!).. Hja, alko je kriza.. Men je pa enkrat k smo bli nekje uzuni (isto neki kao diskač, tko k smo plesal uspodi na plesišču) skoz mobitel vn iz žepa padal, pač taki bolj mejhni žepi, pa mi ga je tut 2x ene par folka tm okol mene pobiral, k se je čist razletu.. Sam dobr, men to niso ble lih bruke, ampak sm se sam nasmejala temu tok, da joj..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
mily napisal/-a:pr matematiki profesorca neki razlaga, in nism razumela kok je dobla en rezultat, pa sm jo vprašala. in ko mi razlaga sm rekla "a sej mi je že pršl" cel razred z profesorco vred se je smeju
to se je men tud zgudil zadnič...
tak rešujemo nalogo pa tak profesor reče če ma ker jezultat tak ko nam ga je on dal...
pa tak cel razred tih jst se pa tak zaderem---men je pa prišl...
pa tko vsi v smeh... jst pa tak nisem prvo sploh vedla zaka pol pa tak...ja ok no jst mam prav rezultat...
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
še čist sveža sramota .... učeri sm se ga napila...čeprav sem si 1000x prisegla da ne bom alkohola(potem nisem mela izbire ker mi je en častil ) no in tm v lokalu je bil tud model k mi je hud in js vsa pjana sem ga šla spraševat če ma ptičjo gripo, ker je pil čaj no potem je ena rekla da me naj ne posluša ker sem pijana ampak sem se ful začela bunt da js pa že nisem pjana...potem sem mu rekla da sm trezna, ampak da sm pač zmeri tko prfuknjena amm ja naslednje kar se spomnm ... je tip zbežu stran-čist na drug konec lokala
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov