zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 13. Sep. 2005 14:39

Ko sem skočila na morju na glavo pa mi je modrček dol zlezel in nisem porajtala ko sem šla ven, in se mi je pol plaže režalo :evil:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 13. Sep. 2005 14:40

zgodil se je že.. k se mi je folk full režu sam i was tring to be cool sam sm se vedno sama iz sebe norca nrdila tko da :lach:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 13. Sep. 2005 16:16

včeri :cry:
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 13. Sep. 2005 17:02

Nadine napisal/-a:včeri :cry:

kaj pa je blo? ... no seveda, če hočeš povedat :)
Uporabniški avatar
taPridna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a taPridna » 13. Sep. 2005 18:53

Enkrt sm hotla it vn iz avta pa sm se nekak zahaklala za pas in padlana tla!!! :oops: Hvala bogu ni blo nobenga, razen mojih kolegov!!!

:D
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 14. Sep. 2005 10:29

bila priča ene dvema takima nesrečima:

1. sem šla s kolegico na bus, in ena za nama je mela oblečeno ful tanko majčko, globok dekolte, joške ala pamela anderson....uglavnem...bus spele... njej joška vn pade... :lol: ceu bus meu oči čez celo faco... ona pa jo not dala pa se delala kt da ni blo nič....

2. ženska pred filofaksom mela špičake:

ala this style: Slika
komej hodila...pršla do stopnic...zložila se je po stopnicah, vsi ful gledal a je vse uredu...ona se pobrala, mau počistla pa odkorakala...smešna situacija k vidiš da je potem s človekom vse uredu.. :twisted:

a ste bli vi tud priča kakšni smešni nerodni situaciji? :P
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Sep. 2005 10:34

Hehe ta 1. je bila dobra.. Slika
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 14. Sep. 2005 10:51

Ta ista tema obstaja že v rubriki Splošno pod naslovom: zemlja odpri se... kdaj vas je bilo najbolj sram?

Tko, da zaklep al pa združitev tem :wink:
Sj bi prlimala link pa ga neznam :oops:

evo sm zrihtala, vse naslednje poste, ki so vsebovali linke, sem pa zbrisala :D ... hvala punce za pomoč :bussi: ... bejbika
Uporabniški avatar
Shana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Shana » 14. Sep. 2005 10:58

Ja men je blo najbolj smešno, ko se eno žensko v mestu 3x srečala v cca 2h urah, to sicer ne bi bilo čist nč nenavadnega, če ne bi imela na majci enega velikega kosa solate, pomočenega v eni omaki, za nameček pa je bila skos z enim tipom, pa očitno ni nč opazil.
Groza
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 14. Sep. 2005 11:03

No ja, ko sem bla v osnovni šoli in smo šli 1x na bazen, je mela ena sošolka eno naramnico pri kopalkah strgano. In 1x se je stegnila, da bi skočila v vodo, pa ji je pokukala ven kolegica. :)
H sreč je takoj potem skočila v vodo in mislim, da sem sam jest vidla. Sem ji pa povedala, tako da je takoj rešila situacijo. :D

Drugač pa zarad takih trapastih možnih pripetljajev jest nosim modrc, kot je 1. primer. Ker sem bolj ploh in če mam malo bolj odprto majčko in se nagnem naprej mam rajš, da folk vidi kakšen modrc imam kot kaj drugega. :wink:
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 15. Sep. 2005 13:15

huh...moj najbolj nerodn trenutek... jzt sm pač samohranilka in k sva si sinom šla na trolo se je usedu zravn enga tipa k je podobn njegovmu atiju...in on me naglas upraša: a je to moj ati? jzt zafarbam k kuhan rak :oops: :unknown: pa popolnoma poun bus...faaaaakkk :oops: :oops:
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 15. Sep. 2005 14:21

Jest sm pa,ko sm bla na morju skočila s pomola v bazen. Mela sm bikinike. No,jest skočm v vodo in pol so se mi pa hlače pr stran odtrgale. Ko sm bla v vodi so pa splavale na površino,hitr sm jih pograbla pa nekak gor dala. Dobr da ni bil noben na pomolu,k bi .... Je blo pa že tut velik situacij k so ble prov smešne!!!!!!!!!!!!!! :lol:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 15. Sep. 2005 14:52

ajoj bruke so mi ble na morju si me spomnla mycosmogirlko sm šla na bungejumping in so mi pa prsi vn skočile :oops: iz bikink hehe :lol:
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 15. Sep. 2005 15:22

v 4.letniku gimnazije sem imela oblečen svtel jeans komplet..kot vsakič smo šli zjutraj na pijačko pred poukom...jaz si naročim kakav in ga že pri drugem požirku zlijem po hlačah.. :eek: vse sem imela mokro!!!katastrofa!!!jaz sem se le kislo smejala...potem pa hitro v avto in se odpeljala domov...20 km v eno smer....toda pri naslednji šolski uri sem bila že nazaj..v čistih oblačilih...profesorica se je smejala..seveda so ji povedali za moj pripetljaj...sem pa tudi malo zamudila...ampak neopravičeno uro mi je pa spregledala.... :oops:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 16. Sep. 2005 22:16

Najbolj sram me je blo...lani na brucovanju. En tip mi je bil že dlje časa ful všeč, velik sva se pogovarjala, ampak nikol se ni čist točno zjasnu a ma punco ali ne. Zmeraj je bilo nekaj med nja in nje. Jst brucovanje komaj čakala in ko sem priša tja...ŠOK! bil z NJO. Nisem si upala kaj dost okol njega hodit, ampak enkrat sva se/smo pa srečal. Jaz s prjatco, on pa z njo. In potem zine:˝A kr same v dvoje?˝(kao:a brez fantov?) Kak sm pa takrat v tla pogledala...tk ko še nikol. Jasno me je mel, da se ga napijem in da nekak pozabim na sramoto, da sem prišal na brucovanje s prjatlco in ne s fatom. Jst ne vem kaj je blo s tistim vinom, ampak jst sm bla po enem bambusu tak pijana, da se mi je vse krivil pred očmi. Stopla sm do njega, ga potegnla na plesišče, odplesala in padla po tleh :oops: ...in on me je pobral. Kera sramota. :oops: :cry: :oops:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]