zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 03. Avg. 2005 14:28

amm...enkrat sm šla domou iz šole...in nas je furou en ful star bus..grozn je biu...in se jst usedem...pa sm hotla čigumi al kaj že dat v tist mali predalček za smeti..k je na nasprotnem sedežu..:?in jst unu odprem in se po men zlije neka nagravžna tekočina :eek: ..ku d bi nekdo v tisto malo bruhou..in tist se mi je vse polil po hlačah..blo je neke rumene barve...čez neki časa so ble hlače čist zelene...no...in tist je smrdel fuuul...vsem je blo slabo že..men še posebi...in se mi je začel bruhat...pa rečem šoferju naj ustav..pa mi ni vrjel d bom bruhala...no in preden je on ustavu sm jst že stopnice pobruhala...jao...tu je bla sramota..ne morm pomagat če se mi je kr želodc obrnu od une tekočine..bljeeek..še zmer se spomnem vonja...fuj....upam d ni keri slabo ratal
Free your mind...
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 03. Avg. 2005 14:45

Mi smo bli pa par let nazaj nekje v tujini za nov let, v enem hostlu in valda ful folka v eni sobi. Pač smo ga jst pa moja klapa mal preveč spil za silvestrovo in se jst zjutri zbudim v sosedni postli od moje. Pa tko ena ženska zdraven. Pa ji prbijem kaj dela v moji postli. Pa ona men, da sm jst sred noči falila svojo postlo in sm se kr ulegla u njeno (zdraven nje), ona pa me je pustila tm spat, ker se ji ni dal nč zatežit. Kera sramotaaaaaaaaa. Slika Nauk te zgodbe: otroci stran od alkohola. :irre:
Zadnjič spremenil žblj, dne 04. Avg. 2005 0:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 03. Avg. 2005 21:51

ko me je brt pr 13ih (on je bil slabih 12) z (halooo!!!) golažem po hrbtu polil in sm na uni prireditvi cel dan smrdela.jz pa vegeterjanka :lol:
Zadnjič spremenil barby*, dne 05. Avg. 2005 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 04. Avg. 2005 0:15

Mene je blo pa najbolj sram v prvem letniku pri uri biologije.
Zelo, zelo, zelo mi je (bil) všeč profesor k nas je učil biologijo, bla sva v dobrih odnosih in meu me je rad - kot svojo dijakinjo ...
Meni je postajal iz dneva v dan bolj všeč in preko nekega fanta sem dobila full njegovih slik- hudoo!
Eno slikco sm zrezala in jo spravla v tisti prozoren del denarnice.
No in ... sedim nekega dne pri biologiji (v prvi klopi valda) mam denarnico na mizi, ker sm lih denar za neko predstavo pobirala - vstanem in se sprehodim po razredu, da poberem keš od ostalih sošolcev.
Pridem nazaj do moje mize in moj profesor bio. drži mojo denarnico v rokah in gleda svojo slikco. :eek:
Js sm tooooookkkk zafarbala, sploh nism vedla kaj naj nardim. Bed, bed, bed!
Pol me je učiu sam še tisto leto, ocene sm mela dobre, sam pri urah mi je blo vedno full nerodn.
Bom naslednič mela take fotke nekje doma- samo zase :D
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 04. Avg. 2005 0:30

Nogica LOL!!! Slika
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 04. Avg. 2005 0:41

kako se je razpletlo nogica? sm po tleh padla k sm brala tvoj post :D :lol: :lol:
če je res tok luškan nam loh pokažeš njegovo slikco :)
a je vsaj blo kej od tega? :D
First to Know

Tres tres chic.
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 04. Avg. 2005 0:46

tjaska napisal/-a:kako se je razpletlo nogica?

A kako se je razpletlo??Ti bom jst dala kako se je razpletlo ... zgodil se je to, da sm pol vsakič zafarbala- tut če sm ga sam na hodniku srečala. Direkt ugreznt sm se hotla nekam.
Pa zdej več sploh ne vem kje so slikce ... sm jih spravla nekam na varno, da spet slučajno ne pride do česa tazga.
Ojoj, obup.
lol, sofia ker smajli ... sej zdej je mogoče smešn, sam takrat pa ni blo - sploh ne! :D
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 04. Avg. 2005 0:47

a ti njemu nisi bla všeč? ;) kok je bil pa star? :D
First to Know

Tres tres chic.
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 04. Avg. 2005 1:12

No jst sm bla pa pred kakimi dvemi leti na žuru tujih Erasmus študentov in začuda jih je bilo ene par, k so znal mal slovensk, oz. so se trudil naučit naš jezik. Pa se potem zapletem v pogovor z enim tipom, se pogovarjava v slovenščini, tip pa zelo čudno govori. In sem pač sklepala, da je tujc, ki poskuša govorit slovensk. Pa ga vprašam od kod je, pa mi reče iz Novega mesta. Jaz pa takoj hahaha hehehe hihihi pa kaj še, češ da nima niti približno pravga naglasa (jaz sem drgač iz Novga mesta). In se mu smejem v faco, ga zrugam do konca, ker sem mislila, da me je poskušal naplahtat, češ da je iz Dolenjske, ker Lublančani itak ne poznajo dobr našga naglasa. Nakar se tip po tem mojem "ruganju" resno razkuri, ves rdeč v faco začne vlečt osebno izkaznico iz denarnice, in glej ga zlomka - res je bil iz Novega mesta. Ampak se je pol izkazal, da je bil gluhonem, zato se mi naglas ni zdel pristen ... Model je bil do koooonca užaljen, se sploh ni hotu več z mano pogovarjat cel večer. Ostali so me pa ful grdo gledal, češ kako se obnašaš do gluhonemih. Pa glih men se mora to zgodit, k skos zagovarjam pravice za vse možne ljudi ... Jaooo
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 04. Avg. 2005 2:28

:rofl: :rofl: :rofl: ...kake mate...

men je blo najbl nerodn k sm mela v šoli novo oblekco, in pač klic narave... grem na wc... in se mi oblekca zatakne za hlačke...opazila pa sm ko sm prišla domov...men pa prej nč jasn zakaj so se vsi tako lepo smejali... :oops:
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 04. Avg. 2005 22:14

Npr. danes, ko sem prišla gor v Müller, pa povem zdravo (mimo je šel znanec), potem pa prodajalcu povem adijo ... Pa sem šele prišla tja ... :D
V bistvu je ta "adijo" bil namenjen znancu .... :lol:
Uporabniški avatar
matea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2004
Kraj: PrImOrSkA

Neprebrana objavaNapisal/-a matea » 05. Avg. 2005 13:29

men se je takih dogodkov že ogromno zgodilo. najbol pa se mi je vtisnil v spomin ta: za materinski dan sem se js odpravila da grem mami kupit eno rožco. s sabo sm mela 800 sit in js pametna grem v eno ful drago cvetličarno. tam naročim eno vrtnico pa če mi jo lahko še mal okrasijo. pol pa pride not še en tip, k mi je biu tiskrat fuul všeč. js tam vsa v oblakih, ko mi una pove ceno me je pa vrglo. mislm da je blo nekih 1500. :cry: js vsa rdeča, rekla da pridem nazaj. šla ven h frendici če mi posodi dvesto(n vem zkj sam tolk) ...pol blo premalo. še ena kriza :oops: pol sem šla še enkrat h nji in vse lepo izplačala, vsi so se mi pa potiho smejali tam...še posebej tist tip. v tistem momentu bi se najraj obesla :roll:
no bem...zj mam vedno s sabo kreditno kartico in še puhno denarja :)
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluegirl » 05. Avg. 2005 22:05

Hm...
na koncnem izletu sem po prvi rundi pitja sla na stranisce...tam je bila delial krema od ene punce...sem misla za soncenje. Z njo sem si narisala indijanske crte po obrazu in crtu po sredini cela...

No naslednje jutro sem ugotovila, da je to bila Delial samoporjavitvena krema :oops: :cool:
Meow
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 05. Avg. 2005 22:16

Bluegirl napisal/-a:Hm...
na koncnem izletu sem po prvi rundi pitja sla na stranisce...tam je bila delial krema od ene punce...sem misla za soncenje. Z njo sem si narisala indijanske crte po obrazu in crtu po sredini cela...

No naslednje jutro sem ugotovila, da je to bila Delial samoporjavitvena krema :oops: :cool:

Ta je pa huda! :D
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 07. Avg. 2005 22:37

Mene je bilo pa najbolj sram enkrat lani...

Me je povabila ena sošolka k njej na žurko. Živi v študentskem domu v Mestnem logu, kjer živi v enem apartmaju 12 ljudi - torej imajo skupno kuhinjo. In pridem jz vse vesela (party on :bia: ) na to žurko, kjer je bilo ful neznanega folka. V bistvu sm poznala sam dve sošolki, ostalo so bili pa itak samo tipi. In se mi je zdelo, da me mal čudno gledajo, ampak... so pač mal čudni, ne? :D In potem pride en fant do mene in mi reče: "Čau Anja, kako si?" Pa ga gledam in gledam (je blo bolj temno) in mi ni nič jasno. Valda mi je že nerodno, ker ne vem, kdo je, ampak seveda tega ne priznam in rečem, da ok :supercool: In pol me vpraša, če vem kdo je. In jz: "Neeeeeee..." :gruebel:

In potem :licht: :licht: :licht:

se izkaže, da je bil moj bivši fant :steinigung:

Kera sramota :versteck:

hehe... hja, ga nism vidla že 7 let in ko sva hodila, sva bila oba 14letnika. Zdaj pa je bil z brado in skoraj plešast :rofl: Pa še vsi so vedli, zakaj se gre, ker jim je povedal, razen mene...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov