zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
yahve napisal/-a:Čak, nerodno ti je pri poslavljanju... hmm, potem ti mora biti še pri mnogo drugih situacijah nerodno, če ti je že pri poslavljanju...
No ne pri vsakem poslavljanju in samo enkrat mi je bilo nerodno ampak sem rešila situacijo na eleganten način

yahve napisal/-a:p.s.: kako pa to zgleda..ti tip reče lahko noč..in ti zardiš... al kako?
Ne ni bilo ravno tako...in tudi ne bom razlagala kako je bilo...
Zadnjič spremenil Tamala`, dne 22. Mar. 2005 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Hmm...nerodno mi je bilo, ko sva si z ljubimcem celo noc zelo glasno (predvsem z moje strani
) izkazovala naklonjenost in pri tem pozabila, da so stene v bloku neverjetno tanke. Naslednje jutro me je peljal domov in smo se pri vhodnih vratih srecali s sosedi, ki so seveda prejsnjo noc slisali vse detajle. Ampak to je bilo se nekako za prezivet. Kriza je bila, ko sem tadva ista soseda par dni kasneje srecala na cesti, ko sem bila na sprehodu s fantom, katerega sem z zgoraj omenjenim gospodom varala. 

-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
FemmeFatal napisal/-a:Hmm...nerodno mi je bilo, ko sva si z ljubimcem celo noc zelo glasno (predvsem z moje strani) izkazovala naklonjenost in pri tem pozabila, da so stene v bloku neverjetno tanke. Naslednje jutro me je peljal domov in smo se pri vhodnih vratih srecali s sosedi, ki so seveda prejsnjo noc slisali vse detajle. Ampak to je bilo se nekako za prezivet. Kriza je bila, ko sem tadva ista soseda par dni kasneje srecala na cesti, ko sem bila na sprehodu s fantom, katerega sem z zgoraj omenjenim gospodom varala.
uh, hudo... prav ti je, zakaj pa varaš

9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- FemmeFatal
- Kofetarica
Hehe, sem pricakovala hujse reakcije.
Dajcy, vem. Zato pa lahko recem, da je bila to najbolj neprijetna situacija v mojem zivljenju. No, vsaj ena najbolj neprijetnih. Ampak, niso vsa varanja nacrtovana. In vcasih je tezko, ce ljubis dve osebi. No, jaz sem le eno, druga pa me je izkoriscala, a nisem imela moci oditi. Kakorkoli ze, sebi sem po vec letih obtozevanja odpustila, za ostale mi pa itaq dol visi.
Dajcy, vem. Zato pa lahko recem, da je bila to najbolj neprijetna situacija v mojem zivljenju. No, vsaj ena najbolj neprijetnih. Ampak, niso vsa varanja nacrtovana. In vcasih je tezko, ce ljubis dve osebi. No, jaz sem le eno, druga pa me je izkoriscala, a nisem imela moci oditi. Kakorkoli ze, sebi sem po vec letih obtozevanja odpustila, za ostale mi pa itaq dol visi.

-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
FemmeFatal napisal/-a:Hehe, sem pricakovala hujse reakcije.
ma ja no, saj prav da ti dol visi kaj ostali mislijo. in kaj se je na koncu razpletlo???
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
- FemmeFatal
- Kofetarica
S fantom sva sla pol leta kasneje narazen (zaradi tezav, ki sva jih imela od samega zacetka). povedala sem mu, kaj sem storila. Ni mi zameril in se danes sva prijatelja. S tistim ljubimcem pa...hja...nikoli ga nisem cisto prebolela. Bil je in ostaja neuslisana ljubezen. 

- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
se vam je kdaj zgodilo kaj takega, da je bilo vse, kar ste si želele v tistem trenutku, NE OBSTAJATI?
kakšna stvar, ki se je mogoče zdela zabavna vsem razen vas, ki ste bile ''glavna zvezda''?
js mam kr velik takih zgodbic na zalogi, ampak je na žalost ura prepozna, da bi se jih spomnila.. some other day i guess

kakšna stvar, ki se je mogoče zdela zabavna vsem razen vas, ki ste bile ''glavna zvezda''?

js mam kr velik takih zgodbic na zalogi, ampak je na žalost ura prepozna, da bi se jih spomnila.. some other day i guess

-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Khm... u ja takih dogodko je precej ja
Verjetn se vseh ne bom spomnla, k jih je tolk
..sam en, k ga nabrž ne bom nikol pozabla
na exurziji padla v bencin - cel dan smrdela po bencinu in z mano so trpeli še usi sošolci
.. takrt mi je blo pa res nerodn, sam pol smo to spreobrnl v smeh - na srečo 

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Ko sem se sred ceste zaletela v znak ''Delo na cesti'' (un tamal, ki ga sam postavjo), ker sem gledala enga tipa!!! Kva je zaropotal!!!

Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
- krfjolca
- Kofetarica
Na šihtu mamo 2 avtomobila - zelo opazna: bele Škode Octavie, ful lepe, pa na havbi je veliko srce - Megasrček ...
No, jaz sem se odpravljala na teren in sem z enim avtom butnila v drugega ... naenkrat onesposobila vsa prevozna sredstva ... No ja, sej ni blo nič hujšega, malo prask pa to... Sm mi je blo pa ful bed, k je pol Kranja to videlo ...
No, jaz sem se odpravljala na teren in sem z enim avtom butnila v drugega ... naenkrat onesposobila vsa prevozna sredstva ... No ja, sej ni blo nič hujšega, malo prask pa to... Sm mi je blo pa ful bed, k je pol Kranja to videlo ...

-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
O dost prigod je blo...
Ena izmed njih je ta, da sem v jašek padla, in to na poti v šolo.Pač tam so bli delavci, ki so neki delali, imeli jašek odpt(na srečo sploh ni blo globoko), ampak jaz sem veselo zakorakala z eno nogo not.
In potem folk za mano...sošolci, ljudje ki so hodili v službe so se krohotali.....jaz pa reva sem se komaj ven skobacala.
Živemu človeku se vse zgodi!!!
J

Ena izmed njih je ta, da sem v jašek padla, in to na poti v šolo.Pač tam so bli delavci, ki so neki delali, imeli jašek odpt(na srečo sploh ni blo globoko), ampak jaz sem veselo zakorakala z eno nogo not.
In potem folk za mano...sošolci, ljudje ki so hodili v službe so se krohotali.....jaz pa reva sem se komaj ven skobacala.
Živemu človeku se vse zgodi!!!
J

Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- zalaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Ni me blo ravno najbolj sram sam v zadnjem času se mi dogaja, da imam velikokrat na hlačah zadrgo odpeto
in se veselo šetkam po centru. Pa mi nikoli noben ne pove
, sam smejčkajo se mi.
Tako, da ko se mi sedaj kdo nasmeje takoj pogledam, če imam vse pod kontrolo.

Tako, da ko se mi sedaj kdo nasmeje takoj pogledam, če imam vse pod kontrolo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov